stan

Igår då jag var sjuk satt jag och tittade på gardiner samt lampor med syrran. Kom fram till att marinblått och vita lampskärmarn skulle vara fräscht till mina grå/silvriga tapeter. Dock måste skrivbordet målas om och nya sängkappor köpas, tror jag ska köpa en vit och en svart. Samt en svart taklampa och en svart lampa. Sen en gråvitmatta och en svartmatta dock är jag osäker på färgerna på mattan än.

hur som helst så gick jag på stan idag med malin och råkade gåförbi hemtex. Och så klart hade dom de marinblåagardinerna som släpper igenom en massa ljus på "rea". Så vart så pepp och köpte dom då jag sparade in 100 kr än om jag hade köpt dom från ellos.

Test satte upp dom idag. Och det vart SWEET! då jag var för rädd att det skulle bli för mörkt. Så nu ska jag bara få hem lamporna från nätet och sen ska jag lista ut vilken färg på ramarna på ovanför skrivbordet ska vara, sängkappan och mattan.

haha jag vet att fönsterlampan e ful, men något säger mig att den kommer passa in perfekt i fönstret emot dom blåagardinerna


aja fattade man det jag skrev nu?

dröm dött

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0