Fysik lab

Sitter i mörkret och finputsar på min labrapport och lyssnar på musik. Bredvid mig ligger min sjuka broder och snarkar. Tänkte goolga fram på ett ungefär vad som brukar påverka när man räknar ut densisteten (tex värme eller dylikt) förutom att vi kanske inte var så noga med mätning och vägning.


What to do, what do do...

Hann knappt komma på en formulering som skulle kunna hjälpa mig med läxan innan dessa förslag kom upp. Sjukligt nära var jag på att klicka på första förslaget. Men jag slog mig på fingrarna och loggad i stället in här och skrev ett inlägg. Höhö Nästan lika dumt men det är inte lätt att vara dum. Gillade också "Vad ska man göra med sin flickvän" HAaa

Hämtade förresten ut Iphone idag. Imorrn blir till att fixa ett microsim. Bara jag å SadelN som inte fått veta/visste att man skulle beställa sånt shit ? Och sen är personalen otrevlig inne på Telia i MVG-gallerian. Kille i kassan som inte kan sköta sitt jobb, finns 100-tals ungdommar som skulle vara hur tacksamma som helst för att få jobba och han står i kassan och lyssnar på musik på sin Iphone (eller vad det var) och är äckligt otrevlig i stället. Säger som han från Robinsson (Anna-Lena min förra lärare är släkt med han förresten) "SKÄMMES TAMME FAAHAN !"

Märks det tydligt att jag försöker undvika att göra läxor ?

Tänkte bara slänga in en sista mening innan jag forstätter.

GALET vad folk snarkar när dom är förskylda (stavning är överskattat) !

Harne haj  

Ska möta upp broder nu

Sen ska jag bjuda han på pizza. Efter det blir x-box och plugg all night long.

Harne haj

Dumdum

Sitter och tuggar på citronskivor och hela ansiktet förvrängs. Varför fortsätter jag ? Jag tror mina hjärnceller är påväg att tyna bort på grund av inaktivitet (ni vet jag använder dom inte).

Harne haj


Gissa

15 september höjs panten. Bara så ni vet. Någon som kan lista ut varför ?

Harne haj


Rock klassiker

Man lär sig alltid nått viktigt på rock klassiker

"När Gud skapade mannen skämtade Hon." True story

Harne haj

HA jag dör

Ute och går med Mita och Eila och sjunger på låten Ghost med Skid row

Elia – Varför sjunger du på den låten ?
Mita – hon sjunger jämt efter ett tag lär man sig att stänga av det.
M – Det är bra det för jag sjunger inge bra.
Cyklar förbi en tant och säger
Tant – Jo jag tänkte precis det

Nästan 100 % säker att hon pratade i mobil. Mita säger att hon helt säkert pratade i mobil, men jag är lite osäker... hon hörde mig faktiskt sjunga och alla vet hur spydiga tanter kan vara.

Harne haj


Hos Mita

Var på Bibblan och lånade ett spel (Halo3) så när jag kommer hem ska jag döda rymdgubbar med SadelN (vi är arga). Glömde kanske nämna att jag skaffat X-box till lägenheten är övertaggad och ska koppla in det när jag kommer hem. Hoppas jag inte fastnar och glömmer skolan i några dagar.  

På stan sprang jag på Myh (nu tar vi tag i vår relation och ska snart hitta på nått... tagga!) hon har haft sin första skoldag idag (lycka till) hon går med Gangsters tihi. Sen hann jag även prata lite med Evelina W som jag kännt sen jag gick i 8:an. Mycket trevligt att träffa på folk jag känner, eftersom jag är något av en no-lifer så känns det bra att veta att jag FAKTISKT har vänner som tycker om mig och som även jag tycker om.

Nu blire kaffe med Mita sen om jag får min sms-avi (whatever det nu heter) så kommer jag mobilkåta hela kvällen. Det blir mobilporrsurfning CUZ I CAN ! JAG ÄR SÅ LYCKLIG ! Haa


Harne haj

on the way

Iphone idag ! Eller kommer den imorrn ? Who cares ? DEN ÄR NÄRA JAG KAN NÄSTAN KÄNNA DEN I MIN HAND !

Hemma från skolan nu, ska fara till Mita strax, ska bara titta förbi på stan en sväng och köpa mjöl kläver och toalettpapper till Mita. (Alltså mjölken inte klöver som kossor äter, Mita va noga med den punten.. hon skickade till och med ett extra sms endast för att säga detta)

SÅ ÄCKLIGT GLAD JAG ÄR IDAG !

Harne haj

Iphone

På g. Max 3 dar bort gissa vilka två små tjejer som sitter på nålar !?


Källa

Harne haj

Efter

Efter family guy blir till att ta en lång promenad.

Harne haj

Dagen idag

Sitter hemma just nu efter att ha varit i skolan, nu bär det av till jobbet. Ska jobba ett kortpass 13-18 och sen bär det av till bushen där min syster ska ha en "fest" jag kommer agera lekledare.


Jag och Syster

Mest troligt för att smöra in sig hos sina kompisar hehe . Så blir att starta chokladfontänen jag fick i när jag fyllde 18 (det passade väldigt bra eftersom jag firade min 18-års dag med ett riktigt barnkalas, hattar, lekar, varmkorv U name it). SadelN följer även med så hon ska få umgås med min vovve Hero och hålla pli på ungarna. Sen ska vi klämma in lite plugg också... det lär bli en jätte bra fredag är götaggad!


Hero

Sen ville jag passa på att säga till Myh att mamsen kommer och hämtar upp mig efter jobbet och det gick jätte bra in i planeringen hon lagt för att hinna handla så hade inte ens behövt ta ledigt så hoppas du inte funderat på det ÖVER HUVETAGET! Ha en fin fredag Myh!

Nu ska jag packa ner datorn och sen springa till bussen.

Harne haj  

Hos SadelN

Ser på bondi beach rescue sen ska vi plugga. Nu tog det tydligen slut och SadelN deppar ihop.

Krya på dig Myh. Om du inte är frisk redan.

Harne haj

satan

har pluggat sen 9 tills nu. så alltså 3.15 timmars pluggaden ifrån mig. Det är nästan rekord


dröm dött

HAHA

48 minuter för att lösa en vguppgift. He känns bra att jag inte då gav upp.
Men jag fick ut den! :D ska ta tag i den andra nu

Dröm dött'!

Harne haj

Nu blire att lösa matteuppgifter igen. Känns som jag kan vara hyffsat med på dagens matte D lektion senare idag.


Dröm dött!

men du

Har jag nämnt att jag lyckades lära mig hur skalen är uppbyggda i en atom igår? nu tycker ni jag är en ren idot, men en atom som K vill ha 2 i sitt k skal sen 8 i L skalet sen 8 i M skalet sen 1 i N skalet. Nu undrar ni nog men vad pratar du om? Joho du jag pratar om det hära! varje skal har ett vist antal orbitaler som har plats för två elektroner. och N skalet har ett s-orbital som ger atomen lägre enerig än om dom skulle ligga i m skalet. det får plats med 2 stycken elektroner i det. Därför kan även Ca ha sina 2 valenselektroner dära. För varje atom vill uppnå så låg enerig som möjligt -fniss s-obrital är det energisnålaste orbitalet i varje grej -fniss


tror jag har fattat det här rätt nu.


har lärt mig grupperna i periodiska systemet med. vem är bara mest aweesonme?!?!?!?


Dröm dött!

yes

Löste talet igen på mindre än 3 minuter! och då ritade jag en massa trianglar med. Tror nog att jag lär mig av mina egna misstag. Rätt praktiskt. Ska fira med glass nu innan jag hugger in på vg uppgifterna




Dröm dött!

AÅHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

Fick ut rätt svar på ett matte tal jag har bråkat med sen igår. Vet ni vad jag gör?  jag suddade ut det! för jag fick för mig att svaret skulle vara 11. Men det visade sig att det var uppgiften efter det som jag bråkade med igår som hade 11. Fan vad jag hatar världen! men lyckas jag lösa det igen så vet jag att jag kan det iallfall.




Något konstigt har hänt! Jag stiger upp vid 7 och går i säng före 12 gärna vill jag somna vid 22.30. Sjuuukt! förut steg jag upp 12-13 och gick aldrig i säng före 03.
HEHEHE

Nu är klockan 9 och jag sitter med näsan nertryckt i en mattebok. Det är inte okej! Blir nog kemi vid 11 tiden skulle jag gissa på. Vill bli bäst på det ^^

Dröm dött!


Kom nyss hem

Skulle hem direkt efter körskolan och plugga med SadelN vare tänkt. Men påväg dit såg jag att jobbet hade ringt. 3 sjuka så jag tyckte att jag kunde ställa upp idag. Så efter körskolan direkt till jobbet. Sen haffade jag Mita på stan och nu sitter vi hemma hos mig och väntar på att pommes och ostsåsen ska bli klar så vi får tjocka oss.
Men har faktiskt gjort läxorna ! så plus poäng till mig. Nu taggar jag halkbanan den 9:e och strax efter det Iphone ! NU MAT

Harne haj

Okej

Jag vill inte vara sämre än malin så nu ska jag trycka upp precis varenda faktura jag har den här månaden

- Hm 3000 kr
- Telia 200kr +29?
- Medley 200 kr
- Libris 250 kr
- fuji 29kr
- tandläkaren 900 kr? orkar jag gå förbi? Njaaaa dom får skylla sig själv. Tänk nog ta han då han kom sen i brevlådan med en röd fin handstil om att kronofogden har han. Hoppas dom gör en utmätning på mig och tar min diormaskara! satan vad jag ska skära upp mina handleder. dEt var mer awesome i huvudet....
Sen trodde jag att jag hade mer att betala :(

Inköpta saker:

dator 2000 kr
dataväska 199kr
datamus 99kr
pärmar och skoltillbehör 160 kr
underkläder 250 kr
pizza 100 kr
pepsi 100000000 kr! HEHEHEHEHE
kemi a kurs bok 400 kr

vad har jag köpt mer?


juste he! malin e skylldig mig nog 300 plus 500 för kurslittraturen :D kom bli en bra faktura månad!

Så där ja

Tillbaka från skolan. Har precis tryckt i mig brunch och nu ska jag dra vidare till körskolan.

Harne haj

STOLT

Jag har städat lite för nån dag sen eftersom en ny säng skulle in (min gammla från bushen). Tyckte jag va duktig som orkade ställa upp grejjerna här så tog kort för att visa mamsen (har även kort på en näst intill bädad säng och ett städat golv) att jag kan faktiskt hålla ordning.


Mitt tjockis dubbeltäcke i bakgrunden. Helvete så najs det är. Man ser även min stora nalle Bärnt som ligger och myser under täcket. Det som stör mig är att han aldrig sover med händerna ovanpå täcket... HÖHÖ


Jag är så jävla töntig som tar bilder för att bevisa för mamsen att jag städat därför vart jag tvungen att slänga kondomerna och glidmedelet lite nonchalant i bilden.


Min mage i bild. Iaf Vichy ansiktsserie, make up stores ögonskuggor stenar och dylikt Id foundation, rouch, (stavning?) sminkborstar och väska nått från lolo (finns det) Nå dior mascaror lite dior lipplump och läppstift nå andra random märken och ett knallrött läppstift (till Halloween tror jag) från Elizabteh Arden tror jag det hete och några parfymer. Sen har jag även nagellack i alla dess färger för dagar jag känner för att kleta. Rosen fick jag av SadelN på alla hjärtans dag. Vet inte riktigt vad allt på bilden är. Flera grejjer är saker jag impulsköpt för att det tydligen är nått man MÅSTE ha what do I know liksom jag köper det som ser gölligt ut

Harne haj

Man måste bara älska.. (aplångt inlägg)

...min imulsitivitet (mitt nya ord)

Inom loppet av 2 dar (3 dar?) Har jag köpt en ny skoldator (vill inte kalla det bloggdator för det känns galet mobbat SadelN är undantaget hon får kalla sin dator bloggdator eftersom hon är AWESOME!) och dataväska ofc. Köpt en hårddisk och en trådlös mus samt en USB port hub och lite nya underkläder.

Skulle följa med SadelN till stan eftersom hon äntligen hittat en liten dator i en vettig prisklass som hon velat ha nu ett bra tag. Efter hon köpt sin och vi gått in till centrum igen blir jag astaggad och köper en dataväska och sen vandrar jag tillbaka till butiken och köper en egen dator. UNDERBART hur impulsiv jag är... köpte även till alla data grejjor samma dag

Idag skulle SadelN in och köpa mappar att lägga alla skolpapper i. Jag föjlde med och tänkte "Då kan jag passa på att köpa grafräknaren". Kommer hem med skolmappar eftersom SadelN fick mig att inse hur smart det va att lägga ut lite pengar så jag har ordning på grejjerna. Påväg hem tittar vi snabbt in på Åhléns och kollar på parfymerna nästan ute ur butiken (UTAN att ha köpt nått) hittar SadelN en nyhet från Dior och frågar "Malin vad är det här? Wow en lashesplump" Så vi går till kassan och frågar om vi har uppfattat det rätt.

Självklart går jag ut med ögonfranstjaffset. Helvete säger jag bara. Måste även få tillägga till mitt försvar att jag tidigare använt ögonfransnäringen från revitalash som går på 1000 spän så en likvärdig produkt för ca 350 kändes som ett fynd.



Den lilla datorn bredvid min vanliga dator är spektaklet jag köpt plus musen hårdisken och hubben. Trälimmet i bakgrunden köpter även det idag.


Dior maximizer. Kanske orkar ta en bra bild i framtiden om jag minns det


Hittade en till bild på kamerna jag tog idag innan körskolan och skolan. Då var jag väl si sådär 5-6 00 kr rikare.Notera att jag trycker ut brösten, hade en knopp från garderoben i ryggen så då blir det lätt slampiga bilder.


den här månaden ska jag även betala en h&m faktura, ca 3000 på kameran, litteratur till skolan plus att Iphonen vi beställde (jag och SadelN) nog inte är långt bort och hyran. Det blir nog bra det här. HA Det är inte lätt att vara dum.

Harne haj

yes nu kan jag kalla mig sjä´lv bloggare.

Har köpt en bloggdator! en asus! så galet nöjd :D¨

btw hann uppdatera före malin oxå! så totaly awesome!

Dröm dött!

Jag ger upp igen

Nu börjar jag faktiskt tycka synd om killen.

En liknande grej några månader senare. Samma situation... öla, donna hem till lyan... men nu är vi i soffan. Hon gör en hastigrörelse så att snasen ramlar ut. Kåt som fan hinner jag inte tänka så mycket utan kör på. Efter 10-15 sekunder frågar hon mig om det är skönt? -Jo, fan. Är det bra för dig? -Nej, men om du stoppar in den i fittan blir det bra för mig också.
Jag ligger och knullar mellan soffans dynor!!! Men vafan...

Från samma forum som tidigare och från samma person.


Dröm dött!

Jag ger upp

Hade varit ute och ölat på stadens vattenhål och lyckats ragga upp en donna. Men på vägen hem har vi lite bråttom så vi börjar sexakten redan i hissen. Hon ligger ner på golvet i hissen och jag full som ett ägg ska trycka in kuken i fittan... -Men satan va torr hon var! Jätteont gjorde det och sand i fittan hade hon... först tittar jag på henne och hon ser jätterädd ut, sen tittar jag ner för att se på denna sandfitta. Då ser jag till min fasa att jag pressar kuken mot hissgolvet mellan hennes stjärthalvor! Jävlar vilken smärta!


Hittade det på något random forum på FB


Dröm dött!

Lördag

Såg sagan om ringen med brosan, vart illa tvungen att läsa allt alla sa i nästan 2.5 timme. Bara roligt att han tycker om såna filmer och speciellt att han tilllåter sig själv att be om hjälp. Så tummen upp för dig dennis!

 Hur lyckas kungen alltid se så gudomligt söt och rolig ut på alla bilder? Förstår att Silvia ville ha han, skulle också ha tagit honom om jag var henne.


Sen fick jag sällskap av kristoffer så jag fick inte fortsätta mitt maraton med mtv som jag låg och såg på innan han kom. Det var efter sagan om ringen, en riktigt viktig detalj!  Sen pratade vi super länge innan han fick för sig han skulle sova. Så var tvungen att sova och nu sitter jag här super pigg! Vette tusan varför jag blir så pigg då jag sover med kristoffer, det roliga är att jag max lyckas sova 3-4 timmar medans han ligger och snarkar i säkert 6-7 timmar i lugn och ro. Trille är super mammasjuk så han fick sova med mig i min säng. Den var lite för trång med en vuxen man, ett barn som heter sadelN samt triton. Tur nog var det scoby doo på tvn då jag vaknade.


Dröm dött!

Fredag


HORA raderade just det jag skrev, tänker inte skriva ut det igen.... Är sjukt sur nu


Dröm dött!

Godmorgon

Sitter och lufttorkar  efter morgonens dusch (heter det så?). Ska springa till bussen om 20 min, och jag skriver "springa till bussen" eftersom jag känner mig själv. Jag kommer sitta här tills kl blir tjugo över. Paniksminka mig på 5 min och sen leta rena kläder de resterande 5 min plus att jag ska hinna slå in Tobias present (köpte en igår) och packa lite grejjer till bushen. Så har jag tur hinner jag med bussen även idag. Det kallas vardagsstress av många, jag tycker det gör mornarna lite mer spännande.

Harne haj

Borta

Varit borta, min lillebror fyller år i morgon så har varit i Bushen (där mamsen bor) sen igår. Mormor har åkt ner från Sorsele så ville hinna umgås med henne också. Har spenderat tiden i bushen framför mormors nya dator och hjälpt henne med installation, inställningar och även gjort en steg för steg bruksanvisning till henne så hon kan kolla på nyheterna på datorn och dylikt.

Sen åkte vi in till stan idag eftersom jag skulle jobba. Linnea ringde på jobbet och undrade om jag ville komma förbi. Ofcousemyhorse ! Älskar inpulsinbjudningar, trodde det skulle bli en tråkig fredahkväll. Men icket sa Nicke.. Linnea räddade mig. Snäll som hon är bjöd hon mig på ips (chips) så fick lite helgfeeling där på köpet. Nu måste jag sova eftersom jag ska upp och jobba igen i morgon, sen kommer min storbror och hämtar upp mig för att ge mig lift till Bushen. Ska bli kul att träffa Elin (storasyster) som har chefsjobb nere i Töcksfors (någon som vet vart det ligger utan att googla? I dear you!) eftersom vi inte hinner träffas nu för tiden. 


Grattis i förskott dumdum.

Jäpp då taggar vi Tobias 18 år (min lillebror) ! Är det helt fel och ge han 500 och säga "jag köper sprit från Bolaget för pengarna" ? Blir lite som ett presentkort.   Jaa, han fyller år imorrn och jag har ingen present, förutom överraskningen hela familjen och släkt gått ihop för att ge. Så blir lite panik köp imorgon då på min 20 minutersrast på jobbet.

Harne haj

Hjälp?

Nygge den snygge:  Vet ni vad jag hatar? ALLA JÄVLA SVIKARE SOM BRÖT KONTAKTEN MED MIG EFTER 9:AN!!!! ERAT FEL ATT JAG VARIT ENSAM OCH MÅTT DÅLIGT!!! Om ni inte varit så USLA KOMPISAR så hade jag HAFT TJEJ, FESTAT och VARIT SOM ALLA ANDRA IDAG!!! ISTÄLLET SÅ ÄR JAG GANSKA ENSAM OCH HAR INGEN ATT GÖRA NGT MED!! TEX FESTA ELLER DRA PÅ FESTIVALER...! JAG HAR NYLIGEN FÅTT FÖR MIG ATT JAG VILL GE IGEN!



Någon som vågar sattsa emot mig om att han kommer bli en seriemördare eller att han kommer ta ett hagelgevär och bara latja loss på tegscentralskola då han blir tillräckligt störd? För övrigt är hans kuk mindre än 10 cm då den är hård. Han skrev det själv till en tjej han stötte på. Han var seriös, han skojar aldrig om sig själv. Han är dessutom emot invandrare samtidigt som han själv är adopterad. Rätt så skojsigt att lyssna på då han drar igång.



Dröm dött!

Hiss eller diss?

Hiss eller diss?





Tror jag skippar att köra en highfive på den, tokigt nog 



Dröm dött!

Btw

Angående det senaste inlägget om fredagsmys. Jag måste få tillägga att jag mer än gärna skulle vilja ligga i det där badkaret med ostkrokar så ingen missförstår hur otroligt awesome jag är.



Dröm dött!

Snart är det Fredagsmys!

Vart så hellvittans sugen på ostkrokar! Och någon på msn nämnde snart är det fredagsmys. Så det var det som startade det här blogginlägget. Tänker inte sluta sjunga låten fören någon låter mig rulla runt i ostkrokar. Roligt nog hittade jag en passande bild på google oxå. Nästan så det är min turdag idag.

Det e dags för fredagsmys
Från direktör till chamör
Snart e de fredagsmys
Från vecko stress till glatt humör

Nu e de slut på veckan
De e dags för fredagsmyyyyyyyyss







Dröm dött!



Fotade igår i stugan

Tänkte lägga upp bilderna hära snart, måste bara dra över typ 5 GiB bilder till datorn först. Känns lagomt upp peppande.

Igår kvälls råkade jag somna vid 20.30 så slutade med att jag sov enda till kl 10 i morse var gudomligt skönt kan jag lova. Så åt billys till frukost det är det enda rätta kan jag lova  Sen cyklade jag typ 1 mil med triton så han fick springa av sig. Vad gjrode jag sen? Jooo jag låg och såg på svampbob tills det vart middag och sen så cyklade jag till maxi och köpte smoothis! Typ bästa som finns!

Så nu kör vi en high five!







Dröm dött!

Are you smarter than a 5th grader ?

Idag ska jag och syster fara och bada.

Sandra - Ska vi fara snart ?
M - Jo jag måste bara raka benen sen kan vi fara.
Sandra - Du menar att du vill raka benen.
M - Pff ?
Sandra - Du måste inte raka benen, du vill raka benen innan vi far.

Kände mig smått ägd där. Sandra kan Sandra vet.

Harne haj


Do you love me now MA-Maa

SadelN seru vad jag gjort ? Jag har eyeliner. Äru nå stolt ?


Man måste älska inställningarna på min kamera grisrosa och isblå ögon. Muppdjävel!  Jag ska sluta leka runt med inställningarna.


SÅ här ser det ut om jag kollar i kors!


Och kollar jag ner ser man att jag inte lyckades dra ett rakt streck och sen klumpa jag ihop i slutet. Snettochvint såre ska va !

Nu ska jag och syster fara och bada morgonface, gotta love it!



Nu taggarvi!

Harne haj

När man skaffar en kamera man inte förstår sig på

Har nyligen fått kameran jag beställde efter. Tog en massa bilder för att lära mig inställningarna.

Har är några av egobilderna där jag fuckade upp inställningarna totalt, resultatet



Linnea lever på morötter, så det beror inte på min kamera hon är faktiskt orange/rosa i ansiktet
Harne haj

Viste ni



Att iron maidens Eddie är typ coolaste maskoten genom tiderna? Enligt mig

Dröm dött! 

Min nya favorit skiva

IRON MAIDEN - THE FINAL FRONTIER




SPelar skivan på högstavolym hela dagarna då jag har tid. Ska lätt lägga in den på min ipod så jag kan lyssna på den jämt. Favorit spåret är lätt "When the wild wind blows" eller "The man who would be king" sen "Coming home" är inte heller fy skam.

Dröm dött!

Jag vill inte vara sämre

Ska länka mina spellistor senare som malin gjorde, vill oxå vara lika cool som henne. Fast nu har jag inte tid, ska till stugan och fota. Jag ska fota nakenbilder! Den ni! är ni lika cool som mig? skulle väll inte tro det


DRÖM DÖTT!

Tävling

Kan ni hitta spökankan? Första till att svara rätt får en länkning


DRÖM DÖTT!  


Mer musik

Känner att mina spellistor från spotify borde länkas här igen bara för sakens skull.

Mlaijn bju

Mlaijn bju 2

Harne haj

Idag är en fet dag

Legat i sängen och snoozat larmet sen kl 7. Jag känner på mig att dagen idag kommer bli en fet dag.

Nu är jag nästan halvvägs upp ur sängen. Så ska snart ta och stega mot duschen.

Vi tar lite musik på det tycker jag


Linking Park - The Catalyst

~ God bless us everyone,
We're a broken people living under loaded gun,
And it can't be outfought,
It can't be outdone,
It can't be outmatched,
It can't be outrun.


Harne haj

Så här går det när två 19 åringar besöker lekparken


Bara för att vi kan.

Kameraman - SadelN (hon är manligare än de flesta män)
Framför kameran i sandlådan - Moi

Harne haj

morgon fail

Så här ser det altid ut på morgonen. Är det bara jag som inte kan lägga mascaran utan att behöva 5 tops efteråt för att se presentabel ut?



Idag hade jag inte bråttom så det ser inte allt för farligt ut. Säg att det brukar se ur såhär för alla

Harne haj

Och så kom Polly

Fick ett sms idag från Elgiganten. Så nu sitter jag och väntar på Linnea sen ska vi gå till Strömpilen och hämta min kamera. Men först kaffe. kaffe. kaffe. kaffe. (jag blir spidad bara av att tänka på att jag ska få kaffe, lite pinsamt)


Om ni funderar över rubriken, jag har funderat på att döpa min kamera till Polly, är inte riktigt bestämmt än, men tyckte Polly var ett bra namn. 
Harne haj

På tal om inget

Return är läskigt bra. Sitter och lyssnar på dom nu, orgasmic feelin typ.



Harne haj

Äckel Telia.

Jag - Kan du skjuta upp abonemanget så det börjar fungera om 1 månad ?
Telia anställd - Ja absolut inga problem.

1 vecka senare slutar mitt Halebop kontantkort funka. Samma sak med SadleNs sim. Anledningen till att vi bad dom skjuta upp det var för att vi båda nyligen laddat med 200 för att få gratis sms + att Iphone var mer än 1 månad bort. Jag hade ca 150 kr kvar, SadelN hade även över hundralappen har jag för mig. VARFÖR envisas folk med att inte sköta sina jobb ?

Harne haj


HEHE

Till: Chefen
Sms: Satt mig på pungen i dag. Det gjorde skitont men pallade inte resa på mig. Man har ju semester :) Ska vi ut och ta några öl i kväll?


HAHAHA

Skvaller

HAHA

1) wiik är ihop med en 92a som heter malin, om jag nog minns rätt var han bara vän med henne förut och såg henne som en lilla syster. Oups som det kan gå -fniss INSESTWIIK

2) Wiik har spelat handboll med finnen ifrån röbäck som vi var hos fest hos, erkki? hette han så? Knaske.

3) Wiiks mamma var stotl att han tog studenten. Han var aldrig i skolan efter julen i ettan, vart var han i 2.5 år? Räknas det ens till att ta studenten?

4) Han har fått ett nytt jobb, vad hände med online? Han jobbar med något som inte hans blogg nämner.... Han ville inte jobba bland dom första dagarna för han var sjuk. Hur kan en sån person få jobb?!?!?!?!




nu

har jag bloggat lite. Så nu äre malins ansvar


dröm dött!

Oyes jag vill vara som du,,,, Dock som malin mest

Fick en komplimang för jag har fint hår! Helt sjukt jag har slitna toppar och hela håret är risigt. Men men det duger för mig, då får jag en anledning till att skriva ut vilka produkter jag använder på bloggen... Plus gjorde malin ett liknande inlägg för ett tag sen, så vem vill inte vara som malin? Tror jag är king louie och malin är en människa, då passar låten: Jag vill vara som duuuuu tralalala

Som schampo och balsam har jag bed head superstar twins. Jag var före pia med bed head, så kom inte och säg jag är en copycat




Volym givande mouse, sprayas i hårrötterna samt i hela håret om man vill ha en grandslam. Bed head superstar "queen for a day"
.

Värmeskyddande plus volymgivande. bED HEAD superstar thickingin cream eller något sånt heter den. Man gnuggar in lite i hårbotten.


Sen avslutar jag med Bed head headrush ger glans och drar fram dom fina pigmenten i håret.



Så får man ett fint hår!



Dröm dött!

Hellvittans

Nytt ord och jag tänker tjata fast det i era huvuden

Hellvittans

dröm dött!


Redo

Nu äre dax att sova känner jag, eller snart är det dax att sova. Först film ! Vampyrer suger och popcorn.


Har ingen popcorn bild. Så tyckte det funkade med nudlar.

Av nån anledning vart jag äckligt hungrig. Tror jag bestämmer mig för att jag är hungrig på älgkött med makaroner och popcorn till efterrätt. Tur SadelN inte är här... hon skulle dödat mig.

Justeja har nog glömt att nämna att jag köpt en ny kamera, 500 nu 3000 nästa månad. Nån som är avis ? Nähä, ante mig.

Nu fick ja sms också. Underbart ! Massa som händer hos mig halv 6 på morgonen.

Sov gott och kom ihåg händerna PÅ täcket.

Harne haj

Fredag

Ska bädda sängen, duscha, sminka mig och sen handla och gå med hunden. Sen blire att laga mat till malin. KRistoffer tuggade om att han ville ses, han är tydligen sur för jag har döpt han till nr 5 på telefonen. Förstår inte vad man har att vara sur över om det bara är knulla vi gör. HA JAG SKREV KNULLA I VÅR BLOGG MALIN. Tror det är på väg någon helt annat håll än vad jag har koll på. Gud som haver harne haj!

DRöm dött!

ÄCkligt

Behövde mer pengar så tänkte va fan jag kan spela på en bonus. Och jag spelade och hade inga tankar alls på att vinna, 5 minuter senare ligger det 300 kr på mitt konot. juste timlön? Hela livet borde vara så.

Har nog vunnit 1000 kr på spel under tiden jag har varit hemma själv, gnäller jag? Nix ligger 1000 plus så vem bryr sig förutom mitt bankkonto....

Dröm dött! 

påväg

Är påväg ut i regnet, ska gå och underhålla Mita på jobbet nu. Så nu gör jag mig redo för 30 min i regnet.. Eller jag drar ut på det så mycket jag kan, sitter fortfarande i bh och troser snart varit vaken i 2 timmar och på den tiden har jag hunnit duscha. Mamma är du stolt över mig nu då ?

Harne haj

yes

Ingen har uppdaterat hära så bäst jag göre.

Malin är sjuk

Jag är ledig

Vi har köpt en iphone 16 GiB var


Jaaaa det heter GiB å¨inte gb eller gib....

dröm dött



RSS 2.0