På Cafestation

Sitter just nu på Café station med Mita minidator och är allmänt cool.
Med minidatorn menar jag Mini ! 10´1 tum.. träffar knappt av rätt knappar, tjockisfingrarna blir till att fettsuga till nästa gång jag möter datorn (och Mita med för den delen) Sitter och smuttar få en fettvarm tekopp (äventyr) som kommer få mig att springa å pissa 5 gånger under tiden vi sitter här (typ 20 min)

Har även fotat massa random grejjer Svampbob fyrkant inne på Bokia eller vad nu wannabe biblioteket heter. Sen hitta jag en Betty Boop börs som jag ska köpa när nästa veckan (måste juh spridas ut mina inköp för synens skull)

Undertiden jag sitter här kanske ni undrar vad Mita gör ? Hon sitter och stickar (virkar ? whatever) och nu letar hon efter nått i väskan. Hon slet fram fetaste handkrämen. Typ 15 l har hon har bunkrat upp med.

Nu ska vi va sociala

 

Harne haj


träning

Ska fara iväg och tränan nu. Sitter just nu och äter min frukost fil med flingor, och fivk just precis ett sms av SadelN så är väl dax att fara nu.

Jag vet inte vad som är värre.
Att vara en dum blondin, eller att tro att iq sitter i hårfärgen?

HA !

Harne haj

Hittat på tjuvlyssnat.se

Rape me my friend ?

Buss, Östersund

Två tjejer ~20 kliver på stadsbussen i centrum och börjar frenetiskt samtala om huruvida deras gemensamma killkompis ska göra slut med sin tjej.
Tjej 1: Men vill du ligga med han då?
Tjej 2: Näe, vill du?
Tjej 1: Det är det enda sättet som jag vet fungerar.
Båda börjar skratta.
Tjej 1 (allvarligt): Men det är ju för hans eget bästa!
Paus.
Tjej 1: Vi tar det på lördag när vi har supit ner honom…


duktigt Malin duktigt

Idag har jag och SadelN varit duktigt

Klev upp vid 7, åt frukost och sen bar det av till gymmet, så nu har vi gymkort för ett år framåt. Så nu kommer jag få ihop massa steg till tappa tävlingen. Jag leder just nu mot alla andra i tävlingen, tog flerst steg av alla så får se om jag kan hålla uppe den glöden och få i mål hela laget fort fort. Sitter just nu och suger på en chokladbit jag hittade under sängen (låg faktiskt i en förpackning jag köpte igår så är inte snuskig än) och lyssnar på Mustasch nya album på Spotify. Funderar på att sova lite innan jag börjar jobba så jag inte avlider.. men får se.


Tagen med fittnya kameran

I bastun
- Johanna stäng dörren fort fort FORT !
- Men jag kommer in igen nu
- Fort
(en kvinnan i bastun börjar fnissa lite)
- Du skulle bli en bra mamma

Modersgenen har jag, nu är det bara moderskänslor jag ska fixa (never gonna happen).

Harne haj

Nu

Går jag och SadelN till Maxi. Ska ta med ny kameran och lära mig hur den funkar. Jag och tekniska prylar går inte ihop så får se om det blir nå bilder man kan lägga ut för at visa fin Umeå med bajsälven full med fågelskit och annat snaska folk slängt i.

Harne haj

inpulsköp

Gick till stan för att köpa EN chezze.. det va allt

Kom hem med en ny tröjja från Wear it och en ny digitalkamera.
Snart kommer Manne förbi också och hämtar posten har beställt lite nya delar till moppen så snart funkar den också. GULD

harne haj


HAHAHA !


Var ä brudarna !?

stäng av mobilen, kanindjävel

Jag tycker alla som inte har hyffs i kroppen kan lämna biosalongen !

Filmen va guld. Kanske lite lång men helt klart en film jag kan se igen

- Rör mig inte, kålburgare

Iaf väl inne i salongen har ett par snott våra platser i soffan, sjukt moget. "Ska vi flytta på oss?" Ja vore som bra eftersom vi betalt för dom platserna era vidriga små människor som tydligen är hjärnadöda också. Kan man inte bara få nita idioterna !?

Sen en bit in i filmen sitter en annan begåvad idiot och skickar sms. Va påväg att skrika ut (lite disktet) "KAN DU STÄNGA AV MOBILEN JAG HAR HÖRAPPARAT OCH MISSAR FILMEN OCH NU ÄR JAG LESS PÅ DIG, plus att ljuset stör för oss som sitter bakom" vaad fan är felet !?

Jag och SadelN planerar att söka upp idioten och dra en Saw.
Vi har märkt att mobildjäveln är det viktigaste i ditt liv, nu tänker vi ge dig en chans att skaffa dig ett riktigt. Kapa av dig dina tummar... men utan dom hur ska du kunna svara fort på dina sms då? Gör ditt val men skynda dig för om två minuter skickar vi ut hajarna med varsin laser på huvet (för att dra guldline från Austin Powers) alla förtjänar varm mat, mohaha HAHAH.. Vi tänker lämna framme filar från Överboda skola som han (FITTIDIOTEN) kan leka med.

Harne haj

SadelN gästbloggar!

Hej alla underbara älskare, it SadelN in DAH housE! :-D

Ja juste fan emil om du ser det hära så har malin bilderna på dig, det går så då man skaffar flickvän! Å jag er icke bitter! :-O

XOXO SadelN


fäärdig, kom och duscha mig

Så nu var det fixat min joggingpremiär i höst (typ på 2 år men men detaljer) . Sprang 3.8:an idag för att jag kände mig latast i världen, tog 6762 steg fram och tillbaka (över inför tappa tävlingen på jobbet). Så nu ska jag duscha och gör mig i ordning.

Precis när jag närmar mig gammlia ringer SadelN och frågar om vi ska se på bio ikväll, det vi kom fram till va att hon skulle kolla om om det fanns några biljetter. Då passade jag på att ringa mamsen och kolla vilka planer Sandra hade för kvällen och om mamsen jobbade så det skulle passa till bion. Fick då höra att Sandra fortfarande är hos Thord och kommer hem på måndag efter skolan, så det vart ingen bio för henne. Fick under tiden ett sms av SadelN där hon skrev att alla biljetter till bion vi tänkte se med Sandra va slut så det va juh som tur att hon va borta ikväll då. Så la på och började springa.

Sen ringer SadelN strax efter och säger att det finns biljetter till Inglorious bastards. Självklart är nu soffan bokad och min söndagskväll planerad.



Taggar med att söka reda på trailern

Nä nu ska jag gå och duscha

harnehaj

Ute

SKa dra ut och springa nu. och imorgon börjar tävlingen på jobbet (tappa.se fö fahann). Måste börja röra på mig då så jag bidrar något till tävlingen, sånt taggar man inte !

Ska även gå förbi och fixa gymkortet imorgon med SadelN och har jag djävligt tur kommer jag även orka gå till Maxi ikväll och köpa godis.

Har några snorungar utanför fönstret som leker under hökens alla vingar kom. Undra om man få va med om man frågar riktigt snällt ?

Satan springa vare ja... jag ska fan springa förbi pizzerian och köpa en pizza, det räknas ! Run Forest run

SadelN ringer

- Hej vad gör du ?
- hmm, ligger och ser på Bingolotto
- men det djävla sepe har suttit och tänkt att dom som ser på bingo, är helt retardet
- Men jag orkar inte byta
- Du har en fjärrkontroll
- Den ligger mitt på bordet så då måste jag resa mig ur sängen och det är kallt utanför
- Vill du ha tårta ? Finns en här om du kommer förbi

Jäpp så nu ska jag dra mig upp ur sängen *min pizzakupp gick åt fanders* och bege mig till SadelN och hjälpa henne äta tårta få se, det bli min fjärde för idag... kanske ska skippa pizzan bara för att jag är kvinnlig och oroar mig för kalorier.. määh, vem fan orkar nu blir det att gå förbi pizzerian och ta med fetaste pizzan till SadelN och Dennis. De lär juh inte ha nått emot att hjälpa mig med den som tack för att jag hjälper dom med tårtan.

HA !

Scream queens slutade precis.. bland det mest tragiska jag sett på ett tag nu.. mtv har lyst upp min lördakväll! Påminnelse till mig själv, ba sere nästa lördag annars blir jag irriterad

Har stans bästa pizzeria 3 kvarter bort, och ikväll är jag bara hungrig på pizza. Satan så synd att jag fastnat i sängen, är för lat för mitt eget bästa. Ska fan inte äta på 2 veckor så kommer det hit folk och tvångsmatar mig, kanske dom till och med erbjuder mig en egen säng med en trevlig granne eller 2 och kanske om jag har tur 3. Sen kommer alla mina vänner och familj och besöker mig för att det är så synd om mig som inte äter. Självklart har alla med sig pizza åt mig. Vattentätt plan och det bästa är att jag kan ligga och sova i 2 veckor och se alla filmer jag fortfarande inte sett på hårddisken.

Orkar du inte gå till pizzerian vänta tills pizzan serveras till dig. En fet djävla chebabpizza !

lite musik

har massa tråkigt nu och ligger i sängen och väntar på att jag ska få bilderna från Larsson (msn is tha shit)
så jag kan lägga in dom här. (30+ jag har en massa trevliga helger framför mig) 

Tänkte slänga in en låt som jag tycker är råmysig 


Nickelback - Far away


 


hemma igen

Kom just hem. Va en mysig kväll där vi satt och kollade på travet med papsen och hans nya fru (pappa spelar för att vinna mycke pengar, frun spelar för att vinna i princip vad som helst)

Sen vart det tårta när Tobias kom, 3 st olika och middag efter det (logiken?)

Sen vart det lite paket (kläder från dressman och paketet från bodyshop jag köpte igår)

Sen har det blivit en vana att pappas fru ger mig nånting när jag är där ingen aning om varför det blivit så, men idag fick jag ett par jeans, massa lingon hon plockat och nyplockad sallad hon odlat i trädgården pappa fixat åt henne. Så imorgon ska jag fixa en riktig sallad.

Imorgon ska jag Larsson och SadelN gå till Maxi och söka reda på massa söta kläder till Larsson, en klänning helst och sen får vi se om det är något mer hon vill ha.

Har som sakt bara dålig mobilkamera så vart inga vettiga bilder ikväll.

Hitta dock lite leksaker hos pappa jag nästan glömt bort

min gamla 80cc

och miniskotern gömd bakom mamssa tjaffs, skymtar även ett gammalt spel vi älskade när vi var små Chicken Limbo GULD.

K
anske dax att sälja iväg dom så nån annan unge får leka med dom ?


Oj oj

Ska lägga upp bilder från igår som jag kan sitta och titta på när jag börjar bli gammal.. si sådär 30 och livet börjar ta slut (nej jag ska inte ha några barn). När jag va 18 så hade jag fördjävla kul kommer jag tänka då när jag ser bilderna, det svär jag på !! :D

godmogon

Sitter just nu och funderar på att kliva upp och göra mig i ordning för att fara och fira pappsen.
Är fortfarade lite sliten sen igår, håret står åt alla hål (Troll) och min mage gnäller. Men det är sånt man får tåla, nu ska jag duscha och leta fram nya kläder


just nu

SadelN sminkar Larsson

SadelN är stolt hon vågar ta på en levande människa, för att hon druckigt vatten

- SadelN vi ska dra snart kanske dags att sminka Larsson ?
- Nä jag sminkar mycket bättre när jag druckigt 7 cider.. Då kladdar jag bara det blir mycket bättre då *stolt*

Hos Larsson

Nu äre fest ! Massa öl och lite cider (för kvinnlighetensskull) lär juh bli kalas !

Sa juh att det brann ! :(

Tillbaka från stan nu.. Har köpt precis allt känns det som

Första bilden är på hudvårdserien jag köpte igår från apoteket, helt klart värld att kolla upp heter "Demons and angels" luktar dock "manligt" vilket jag inte ser som ett problem. Sen det såklart det nya Bamseceratet som är på ingång även det från apoteket.. Vargen ! Det är ett måste.

Resten är grejjer som flyttat in hos mig idag. Lite smått och gott från make up store (MUS) pensel, lim, foundation (milk), svampar till den (kom ihåg till mig själv byt ofta!), ögonskuggor (Lime och tribecca)Samt lite strass (Diamond)
Sen vart det en snabb runda på Gina där jag hitta det grå linnet med skärp.
Body shop ofc där köpte jag en present till pappa som fyllt år (duschkräm) och en cocos skrub till mig.

På Åhlén vart det en marscara från Dior Iconic och läppglans samt den lilla väskan (allt för 280) sen fick även lite lösögonfransar följa med (singlar) och två Lumene primer, en för ögon och en mattande för ansiktet. 
 


Sen måste man juh äta, eftersom min lille bror kommer på besök ikväll och ska släppa in mig efter fredagskvällen med pojkarna (de riktiga pojkarna) Larsson och SadelN tänkte jag fixa lite mat eftersom han mest troligt är less på älgkött. Så vart det snabbmat, makaroner och köttbullar från hemköp.

Nu har jag handlat klart för det här året. Gymkort på måndag ett måste och lite drickbart till ikväll (groggvirke) sen blir det till att spara. Fick även med mig roliga grejjer från alla ställen idag (vilket ä ovanligt), bodylotion (Mango) och parfym från bodyshop (love etc). Fick även MUS:s magasinet, ett ballongpaket med tillhörande masker från Hemköp och sen från Åhléns fick jag då med Dior ögonskuggor värda 589 som SadelN (när man handlar Dior saker för 600 på Åhlens så fick man med en Dior paljett med 3 ögonskuggor och 2 läppglans) fick nöjet att med sig hem hon vart jätte glad

Nä nu ska jag ringa och fixa in oss på Corona sen blir det till att städa lite för brorsan och framförallt diska så han tar sig in i lägenheten ikväll.  Sen vid halv 4 ska jag möta mamsen på stan och få min post och även lite från älgjakten.. tagg tagg ! skulle även få med lite annat smått och gott inom matväg av henne som inte fick plats i kylen i bushen

Och nu

Ska jag dra iväg till stan med SadelN har 13 000 som bränner i fickan !

Jag förtjänar en chezze !

Jag ä int bitter

Idag vid 8:a begav sig jag med SadelN i sällskap på morgon promenad. Efter ett tag började vi prata om en kompis till oss som går på socbidrag. Hon får hyran betald plus 3000 kr att röra sig med ändå verkar hela världen va emot henne.

För inte så länge sen hade jag och SadelN planerat att fara till Göteborg på Metaltown. När vi sitter och ska boka biljetterna så skriver hon på msn att hon också vill följa med vilket vi tycker ska bli askul. Självklart väntar vi med att boka biljetterna till efter helgen så hon vet om hon får låna pengar av hennes föräldrar och vi kan boka i samma rum och flyg på en och samma gång. När helgen är slut sitter vi igen i min lägenhet och väntar på att hon ska logga in på msn. Hon svarar först 2 dar efter. När hon gör det visar det sig att hon inte "orkar" slösa pengar på Metaltown för det kommer säkert inte bli kul.. hon ska spara ihop till sin hund. Det resulterade i att vandrarhemmet jag och SadelN va påväg att boka i är fullt. Alla vandrarhem är fulla under metaltown. TACK BRUDEN!

Marilyn Manson, Slipknot, Disturbet, Volbeat, Mustasch.. Helvete så gott vi hade mått där !


Aja gjort är gjort det vi stör oss på är att:
Nu sitter och hon är allmänt otrevlig för att hon har det så jobbigt, hon kan inte skaffa hunden hon ville ha eftersom hon bor själv. (Att inte vi fattade det !? Skämestammefan! ) Ingen mamma som lagar maten, ingen pappa som går ut med hunden då hon inte orkar.. och hon måste städa själv, diska, tvätta osv osv. hu, hon har det inte lätt stackarn

GAAAH ! hon jobbar inte ens. Hon sitter hemma och spelar WoW hela dagarna.. Får pengar i handen för att hon inte orkade gå ut skolan hon orkade inte ta sig upp på mornarna för att gå på sitt jobb hon fick av soc för att hon skulle ta tag i sitt liv och göra nått vettigt (Ett jobb som någon annan hade behövt mycket mer). Hon borde tacka mig och SadelN.. ta i hand och niga fint som för att säga tack..
Tack Malin för att du jobbar så jag får pengar till att spela WoW för pengarna du jobbat ihop.
Tack SadelN för att du jobbar så jag får köpa cola för pengarna du jobbat ihop.

Har andra kompisar också som går på soc så jag säger apselut inte att det är något fel på det, men hennes attity! Hon försöker inte ens, finns folk som haft det sjukt mycket jobbigare än henne, misshandlade i hemmet psykisk och fysiskt (ibland båda), våldtagna, sjuka eller kanske mobbade i skolan, finns mycket mer orsaker som kan få en människa att behöva lite hjälp att ta sig in i samhället igen. Men nog fan försöker dom.


SadelNs hund Triton (ja Ariels pappa smarto!) ocharmig bild men har bara mobilkameran så om jag skaffar en riktigt lovar jag att fånga hans bästa sidor och inte bara röven)

Måste få dra det vidigaste citatet jag hört på länge

- Vi sks göra en rockkväll.. typ klä oss som några av tidernas största rocklegender äru på !? :D
- Nej det låter tråkigt
- Måste du va så negativ jämt ?
- Det är en sjukdom.

FARFAR FARFAR FARFAR FARFAR !!! Försök männisch ! HUR KAN MAN UPPFOSTRA NÅN SÅ !?!! vad är felet ?

ungefär det vi kom fram till i morse:

- Malin hon borde fan va tacksam, om inte vi jobbat hade hon inte fått pengar. Inser du hur många timmar folk runt om i sverige jobbar för att hon ska ha pengar och klaga för att hon deprimerad
- Egentligen borde man slänga in alla som går på soc och inte är tacksamma i ett hörn så får dom står där tills dom inser hur livet varit utan dom... Iaf hon för enligt henne växer pengar på trä. Fast det förstås, hon är juh så deprimerad att hon bara orkar spela wow och bara är hungrig på cola
- HA ! Klipp dig och skaffa dig ett jobb !
- HA !Gå ner i vikt och skaffa dig ett jobb !.. nä nu va jag elak *pinsam tystnad*

jobbet

- Har du två kronor ?
- Ja *paus* fast dom ligger hemma du förstår jag stoppade inte på mig några mynt idag.

HA ! Man måste bara älska vissa människor.  



Kom just fram en söt tjej till kassan.

- Hej, (lägger upp varan och vänder sig mot vad jag tror är mamman) Du jag har inga pengar ! *allmänt glad*
kanske borde tillägga att hon är kring 17-19 år


Slutar om 4500 sek taggarå !


lite musik

Enligt mig bland den bästa musikvideon som gjorts

Panic! at the disco - I write sins not tragedies


Dagen idag

Idag har det inte hänt så mycket.. började morgonen med att ta en promenad på 1 ½ timme med SadelN och hennes hund Triton, efter det vart det en snabb frukost vid kl 1.
Sen har jag mest legat hemma och sett på tv, fixat lunchlåda tills imorgon, städat massa i lägenheten dammsugat och diskat... sen har jag nog inte orkat göra nå mer. 
Vid halv 6 följde jag SadelN på hundkurs (tar ungefär 1½ timme att gå dit) spelade jag lite fotboll med hennes lillebror Dennis så han inte skulle bli uttråkad. När jag kände (hörde!?) magen kurra började jag traska hem så jag skulle få i mig lite middag VRÅLHUNGRIG.

Just nu sitter jag och ser på efterlyst och äter en stor skål med popcorn jag kände jag vart tvungen att ha i min nybäddade säng.. Justeja nått vettigt jag gjort idag jag renbäddade sängen *stolt*. Just nu sitter jag och SadelN och planerar fredagen, vi har försökt få med Joel också som förkläde till mig, men han måste ut till stugan och fixa nått (vet inte vad men hoppas för hans skulle att det är viktigt !)

Har kommit på en vattentätt ideé om hur jag ska agera om jag börjar tycka om en kille nu på fredag. Jag ska slå honom så han inte får för sig nått. Jag och Joel har nämligen kommit fram till att jag inte ska ha nån kille just nu.. då måste man va kvinnlig och kliva upp ur sängen på dagarna när man är ledig (huvva !) duscha jämt, sminka sig varje dag och klä sig fint... går juh inte att gå omkring med mjukisbyxor hela dagarna om man har en kille hemma hos sig ! Så nu är det så att jag har inte orken att passa upp en kille.. Sen ska juh jag och SadelN bli träningsnarkomaner nu när lönen kommer. Det taggar vi !

geerej !

Vad svarar man på det -.-
Klart jag är söt det är en bild.. alla är söta på bilder dom får ta själv

HA ! En tjej som ska lägga ut en bild på sig själv tar 43 bilder på sig själv och i genomsnitt är alla i samma pose som dom vet dom ser söt ut i(putande läppar, från sidan, kameran en bit ovanför huvet så man ser sötare ut blah blah blah alla har sina knep). Oftast i ett fönster eller nån annan ställe som är ljus så deras ögon glittrar (upphetsande eller hur?) sen sitter dom 45 min och bläddrar igenom alla bilderna (och för varje klick ändras inte mycket, kanske man flyttat omkring kameran lite för att få bilder från alla vinklar) på datorn, sen är det dax att ändra allt, photoshop, paint u name it. Sen laddar vi upp dom och plötsligt skiver killar som aldrig skulle sända en blick om man paserade dom på stan.. man måste älska internet !


det ligger i generna

Rune - Sandra har du berättat för Tobias vad du gjort idag ?
Sandra - Jag lovar det var inte jag som förstörde handtaget!!
Rune - Vilket handtag?

jag presenterar min lilla syster Sandra min lille bror Tobias och min plast morfar Rune

-.-.-.-.-

Klara - varför kan man inte nå dig på mobilen??

Manne - mobilen funkar inte -.- joysticken slutade funka, den va så smutsig så jag la den i ett glas med vatten och rörde om i en minut... och lät den stå i en timma det ska funka, det brukar det göra... det gjorde det med min förra telefon.. (är tyst nån sekund sen säger han helt sorgset) sen gick inte mobilen att starta

-_-_-_

Manne efter 2 pizzor på queens - aj, min mage gör ont jag vill ha popcorn

Jag presenterar min store bror Manne och hans flickvän Klara

-_-_-_

Efter en ha sett vm med oss har Elin en mening att sammanfattat matchen med

Elin - Lagd gubbe ligger

Min stora syster Elin

-_-_-_

"jag fyller ju inte år för att sandra ska hjälpa mig öppna mina paket!"

Malin fyller 18 år

Jag presenterar SadelN

Min tanke med det här inlägget va att presentera SadelN, jag är jämt med henne, det här sånt man hittar när man är inne på hennes användare:

Vad gav du senast bort?
- Malin fick en blubbpinne för att kunna ha i fickan

Din sista måltid skulle bestå av?
- En portion gröt eftersom man kan bli fet annars

Och ett av våra logiska samtal på msn:

Malin - han är könstig
Sædén - aou kanske
Malin - Joel sa att det här va jag
Sædén -meh varför?
Malin - jag citerar Joel "det här är du MALIN SEPE  HAHAHA" jaaaag vet inte:(
Sædén - HAHAHAHAHAAHAH
HAN ÄR ARG
FÖR DU INTE LIGGER ME HAN
FRÅGA OM HAN ÄR SEXUELLT FRUSTRERAD!
Malin - HAHAHHAHA 
HAN GICK Å LA SIG :(

-_-_-_

hahaha
malin
jag kommer till skolan imorgon bara för att få va med dig :D
och gå till skolan
men
framför allt för lunchen!
god mat tror jag


lite musik

Hittade den här låten en kväll när jag sökte efter soundtracks till en film jag inte minns vilken det va längre, men den va nog bra.. iaf, tänkte jag skulle börja lite försiktigt när jag lägger in första låten.. folk kan juh tro att jag är störd!



Tamar - new day


Dagens !

"Jag är jätte taggad, jag ska bara gå på toa sen är jag ännu mer taggad"

Man måste bara älska tv tror det va kändisjungeln jag såg tänkte det kan va värt att erkänna det på en gång

Färdig

Har fixat cupnudles!



Mer lycklig person får man leta efter

dax?

Äre kanske dax att jag skaffar mig ett liv ? nääh

Kolla vad jag hitta !




Mer stolt människa får man leta efter

Nä mat var det

Fort va det gjort

Year one.. besvikelse allt jag behöver säga

Under kvällen hann vi med en massa

  • vi har planer nu på fredag GULD! Larssons manligavän ska ta med massa polare! MANLIGAPOLARE ! 
  • sen har va planerat att dra vidare till Corona, ska bara fixa så vi kommer in
  • Skämt ut Larsson för pojkstackarn som pratade i telefon under en liten bit av kvällen
    Larsson - Han undrar hur ska killarna va klädda ?~ M - Säg att dom ska va bekvämt klädda~ Larsson - Okej dom säger bekvämt~ SadelN - Med Tubsockar !!! Inget sexigare än tubsockar~ M - NEEEEJ ! Nalle Puh vad är bekvämare än Nalle Puh sockar?
  • Dansa på balkongen, hett vill jag lova.. typ smidiga som kylskåp
  • Berätta för två killar som cyklade förbi att vi är tajta, höll på att falla ner i en bäck (till mitt försvar pratade vi om att killarna inte skulle få en syl i vädret eftersom jag och SadelN är för "tajta" och alltid pratar för mycket med varandra)

Sen hann vi säkert med annat också som jag totalt glömt

Nu blir det dax att fixa lite mat, om ett litet tag ser på Miss Secret Agent 2, jätte charmig film.


Hos Larsson

Sitter just nu hos Larsson och taggar att se Year one.

Vi sitter och äter flamin' hot cheeze cruncherz och läser.. DAMERNAS VÄRLD! Satan jag känner hur rynkorna växer runt vaderna.. Vi har varsin tidning eftersom SadelN BESTÄMT skulle ha alla färgerna på läppglansernA.. (För er som inte vet vad 2 bananer plus 1 äpple är så är det alltså 3 tidningar hon köpt) 

POPCORNEN POPPAR !

SadelN står just nu och poppar popcorn och frågar med 3 minutern mellanrum och jag känner hur läpparna växer efter att ha snattat en liten klick av hennes läppglans, vi planerar även nästa nyår. Eftersom Larsson är den enda som skaffat sig en pojkvän är hennes uppdrag att fixa fram sygga killar från hans vänkrets som SadelN och jag kan slänga oss över vid 12 slaget (vi ska självklart minns ha varsin helst 3 var)

fotnot. I tidningarna var det olika läppglans från FACE stockholm mycket viktigt säger SadelN


FACE Stockholm vare ja

fotnot2. Larsson har ingen pojkvän han är en mankompis

kvällens första gömysiga citat:
Larsson du har så gott vatten, till nyår ska jag dricka vattendrinkar ! *ASLYCKLIG*


Less..

Sitter på jobbet och idag har vi problem med kassorna.. Alla som har recept måste dra kortet 3-4 gånger innan köper genomförs, vilket resulterar i många arga/irriterade kunder

Problemet är inte att köpen dubbel registreras och dom måste förbi banken å få tillbaka sina pengar utan att dom måste dra kortet 3 gånger och ÄVEN slå koden ! De flesta som kommer hit är lugna och undrar mest över vad som är fel (deras kort eller vår kortläsare vilket är fullt förståeligt). Men sen kommer de som kan allt vet allt och tänker berätta det minnsan.

Lättast vore det förstås för som om vi hade stängt, dom fick köra en mil och slippa anstränga armen och lyfta kortet..


Tvättdax

Yeah har kommit på vart mina kläder försvunnit, allt ligger i tvättkorgen.. så va det mysteriet löst har bokat tvättid vid 5 insåg att det skulle va mer ekonomiskt än att springa förbi stan och köpa helt nya kläder.

Jag tar mina beslut på allvar, vad kan va mer kvinnligt än att ha 3 stora påsar att tvätta ?

Så därför tog jag det mogna beslutet att stanna hemma i sängen och se på filmer jag har på hårddisken. Mycket bättre än attt lämna mitt fort för att fara ut och springa, heey det lätt att man glömmer att tvätta då (det är min historia och jag håller fast vid den)!

Så nu är det dax för Sunes sommar, och sen ska jag tvätt medans jag ser på Grandmas boy eller Hot Rod.. Så mitt liv är fullbokat som vanligt


Jag har tänkt...

När jag av liten funderade jag mycket, en sak som jag fortfarande kan tänka tillbaka på och gnälla lite över är dom där jävla bussarna



Va då "ej i trafik" !? Dom kör juh efter vägarna, och ja jag förstår vad dom menar med ej i trafik NU, men för mig som va en mycket trög liten flicka (kan till och med säga att jag var/är bakom flötet) blir det lätt fel.. Minns att jag ett tag tänkte att om nu bussarna egentligen inte är i trafik så kan man väl inte bli träffad av en om man kliver ut i vägen framför dom (nej jag va inte självmordsbenägen bara nyfiken) !? Sen om dom nu inte är i trafiken borde väl inte bli feta köer bakom dom (Tur att det finns en åldersgräns på körkorten)!? Att kliva ut framför en buss som ej trafikerar vägarna var dock inget jag testade. Mamsen hade med sin modersinstinkt lärt mig i mycket tidig ålder att bilar på vägen ska man akta sig för. Så om nu bilarna va farliga, hur farliga är då inte dom gigantiskt stora bussarna då?

Efter att ha skrivit det här inlägget och läst igenom det så måste jag ge mig själv en medalj ! Dummare människa får man leta efter, men jag tycker fortfarande att skyltarna är vilseledande

Dagens !

Jag svär det va helt oprovocerat !

Jonna en helt vanlig dag "Malin du har så fina ögon.. såna där rådjursögon.." jäpp hon är helt lost inte nog med att hon ger mig en komplimang.. hon använder svåra ord också, som att jag vet vad det betyder? Så vart juh tvungen att fråga henne
"Ja du har som en rand runt ögat" jahapp varför kunde hon inte säga det då? "Du har fina ögon det är en rand runt dom".. då hade juh till och med jag fattat (mål i år jag ska bli kvinnlig!) Iaf hade ingen respons på det så jag skrattade hysteriskt ist (det funkar alltid) och sen säger Camilla som från det blå "Ja alla linser gör dom så på för att det är så fint" HA!

Jag ska börja använda mina linsögon/rådjursögon och charma kunderna

Jäpp såna ögon har jag

Hitta världens bästa citat i min gamla lullblogg

~hahaha jag älskar att alla killar är svin så slipper man fundera .. bara att välja mer eller mindre svin~
Malin 17 ½ år


HA ! så tänker en riktig man

Kom in en äldre man och kollade på halstabletter vid kassan, när han kom till kassan säger han lugnt:
Eucalyptus, min fru tycker om det. Jag tänkte överraska henne. Bara för att man är man så betyder det inte att man inte har nån fantasi.

jag har tänkt..

Jag förtjänar en påse cheese crunchers med cayennepeppar.. eller två

Dagen idag

Måste bara slänga in ett inlägg som jag kan läsa dagar när alla mina vänner ligger hemma och teamhatar mig och jag sitter ensam hemma och känner mig oälskad (du vet tvärt emot älskad)

Kom in en göösöt kille idag på jobbet.. Jag satt och fnissade åt några youtube klipp jag hittat när jag plötsligt ser ett paket, skrev ja jag vet vad jag menar komma mot mig (min ursäkt är att kassan är äckligt låg, så tittar man på dataskärmen så är det (tyvär?) det som man lätt kan lägga märke till..). Så självklart tittar jag upp och ser den sötaste killen som någonsin har gått innanför dehär dörrarna, iaf med mig närvarande, han ler ett vänligt leende ochär bara allmänt söt såå... tar betalat (han ler HELA tiden) och sen önskar han mig en trevligt fortsättning. det e juh så man blir alldeles varm i magen

Poängen med mitt egoinlägg är att det är EN söt kille i Umeå som ler varmt mot mig även fast jag är klädd i sjabbiga jobbarkläder och fnissar hysteriskt när jag sitter själv vid en datorn på jobbet 


HA !

Och poff jag är kär i min lilla jobbflört.. HA!

SadelN det här inlägget är tillägnat dig om du skulle hitta min "blogg" och jaaa vart glad i magen

RSS 2.0