Jobbet

Kund:
- Nä, nu ska jag hem och köra upp suppar i gubben mins arsele, tack hejdå

Harne haj


Dagens fråga som alla borde ställa sig

Hur försvarar man sig mot en man med två dildos ?

Ska se om jag hittar svarat när jag slutat

Harne haj

Dagen idag

kommer alltid vara känd för dagen jag sålde en dildo... igen !

slutar på drygt en timme sen ska jag fara hem och sov lite.. eller faan måste juh städa, renbädda sängen och diska undan.

Aja ska iaf på kvällspromenad med SadelN och då drar vi en snabb runda runt Umeås slumkvarter och kollar in hur dom fixat fönsterna till mellandagsrean.

Harne haj

till dig SadelN

SadelN säger att nu har det gått 2 dar sen mitt senaste inlägg, så nu måste jag skriva ett nytt. Dock kan jag inte komma på nått vettigt att skriva. Apoteket på Ersboda bjuder på glögg och pepparkakor, så haru tid SadelN spring dit !

Fick även sms av Jo-el igår där han skrev och bad om ursäkt för att vi inte kunde va med varandra i onsdags... Minns fan inte ens att vi pratat om att köra film kväll då, borde verkligen skaffa post-it lappar som jag kan klistra fast runt hela lägenheten med små komihåg texter. "Malin du är coolast i världen, kom ihåg att du ska upp och träna med SadelN" och "Malin när du skrattar vrider sig alla i din omgivning i plågor, du ska va med Joel på onsdag" smicker och komihåg på samma lapp, kan det blir bättre ?

Efter jobbet ska jag springa förbi på stadium och se om jag hittar nya HELA skor, tänkte lägga upp en bild på mina nuvarande skor bara som en symbol för att bevisa att jag inte tycker om att köpa nytt. Sen ska jag in på Willys och fixa lite groggvirke och myskvällsvirke (du kan va lugn SadelN ska inte supa utan dig, kändes bara coolare att skriva groggvirke ist för coca coal HAaa!)


Sen börjar jag bli klar med julshoppingen för en gångs skull.
SadelN och jag gick till Maxi och impulsköpte parfymer till varandra, samma sort en till present och en till julklapp, så nu var det fixat. Sen är de flesta köpta eller så vet jag vad som sak köpas, så i år är jag "fit for fight". Ska bara fara till Överboda eller nån annan stanns där dom står ut med mig och baka pepparkakor.

Harne haj

musik

Tänkte lägga ut en till bra låt medans jag väntar på maten och inte orkar söka reda på fjärrkontrollen, och hittade den här medans jag letade.


Vart som glad i magen av den.

Här är låten jag sökte.
The Hooters - 500 miles



Harnehaj

musik

Winger - Miles away



Kvallan går att gnälla på, men nu äre så att jag bryr mig inte.
Äre bara jag som tycker han har pojkfjun på läppen ? aja

Harne haj

what grinds my gears

Peter drar igång trenden jag ser till att den blir förstörd för alltid.

Folk som stirrar på gymmet !
"Hej jag heter Malin jag är här för att träna, vafan gör du här ?"
Måste folk stirra ? Vad får dom ut av det? Här försöker man trimma drömkroppen (mitt mål ? sexsymbol) genom att svettas, stöna högt och förvrida ansiktet i plågor, när man lyfter vikterna och sen när man är klar möts man av 2 par ögon som stirrar dumt på en. Man kan bli mördad för mindre i USA pysen.

Folk utan humor
Närmare förklaring känns ganska överflödig.


Är du humorlös?

Folk som inte läser mig blogg
Finns dom (?) och isf vafan är felet ?

Folk som går på fel sida vägen
"Hej känns det bra att vara korkad och inte veta vilken sida man ska gå på?"
Hur kommer det sig att efter man mött 4 pers så inser man fortfarande inte att man går på fel sida ? Om personen kört bil nogfan hade hon/han insett att nått va fel och bytt fil till den utan mötande trafik ?

Tänkte bara påpeka att jag kom på det här nere i tvättstugan, och tro mig det lät bättre i mitt huvud. Hungrig som två 300 kg lastbilschaufförer andra dagen på cambridge diet så ska äta nu.

Harne haj  

Fotnot: SadelN nu kan du inte säga att jag inte uppdaterat ! Nu behöv jag inte skriva på 2 dar igen

ring ring

Påväg till jobbet så ringer det ett nummer som jag inte har inlagt på mobilen, när jag svarat visar det sig vara pappsens nya fru. 

Hon ville bara ringa och säga att hon saknade mig och ville säga hejdå innan dom for till Thailand igen. Hon berättade att hon velat hälsa på mig på jobbet men hon visste inte vart jag jobbade. Sen fick jag prata lite med pappsen som fråga hur det va, berättade när dom väntas va tillbaka och sånt. Sen tillbaka till frugan igen. Malin jag kommer sakna dig, jag älskar dig du är som min dotter du kan väl följa med till Thailand jag kan skaffa flygbiljetter till dig. Ja det tackar man juh inte nej till. Så har jag tur kanske hon tvingar pappsen att bjuda med mig till Thailand till sommaren, inte fyskam det.

Hon har blivit mycket bättre på engelska nu, så kanske bäst att jag börja plugga lite också så vi förstår varandra bättre.

Harne haj

Dagen idag

Upp tidigt och jobba, Ronny försöker försvara Twilight filmerna.. icke sa Malin, dom är fortfarande otroligt dåliga.
Ronny: "Vad gillar du då öl, poker och brudar ?"

Pinsamt måste nog bli kvinnligare ?

Aja idag på gymmet kom jag och SadelN fram till att jag fått en muskel, eller mest jag SadelN tyckte nog bara att den va ynklig om man ska jämföra med hennes monstermuskler hon fått av 2 månader på gymmet (jag ä int bitter). Nä nu ska jag dusha och äta lite innan jag och SadelN drar ut på en långpromenad. Vi ska köpa "träningsböcker" så man håller reda på vilka muskelgrupper man tränat och så. Min ska ha slimmade bikini brudar på sin och sen ska jag skriva med stora bokstäver "Malins framtid". Eller blire Betty Boop med texten "Mitt mål ? Sexsymbol!" HAHAHA

Och JA folk stirrar fortfarande på gymmet. Är så satans svårt att koncentrera sig när man blir arg jag ska börja blunda på gymmet när jag tränar slipper man se dom. SadelN tror dom är bittra över att deras manliga stolthet smulassönder när vi tar mer än dom... men kan inte få allt i livet småpojkar.

Harne haj!


Vet du att idag ?

Ska jag se på massa film.. vet du det Lillelellelulle fia ?
Jag SadelN och Mita (eventuellt) ska ha nånting vi vill kalla vampyrkväll, vi ska se "lesbian vampire killers" träna på att göra sugmärken jämföra revben och snorta hockeypulver. Okej inte helt sant.. vi ska se en serie och sen mest troligt kommer SadelN och Mita (om hon nu kommer) vilja se Twilight igen men men vad ska man göra !?

Jag ska iaf ta med mig 2 L rapsolja och popcorn som skulle kunna bidra till att 4 barn fick mat för 1 år (aja). Beväpnad med popcorn ska jag smaska högt när han (kalsongkillen) som jag tror heter Edward (SadelN berätta att om han på gymmet) hoppas omkring på skärmen och är allmänt osexig.

Slutar på mindre än en timme nu (exakt 2820 sek) är på jobbet

harna haj

HAHAHA !

humor !

 
Yeah !



Fick av min broder. Man måste älska Jonssonhumor

Harne haj

Vet du vaad !?

SadelN jag fick visst lite träningsvärk idag kom den smygandes.. haha vet inte hur man gör för att svara på kommentarer.. Sad but true

Harne haj

Donken med Mita

HA !

två tjejer (fula 15-åringar) sätter sig en bit bort från oss och efter ett tag hör jag hur dom börjar diskuttera magsäcken.
- Alltså jag har typ töjt ut min magsäck jag kan typ äta hur mycket som helst (SadelN du känner igen det va ? HA!)... det pågick ett tag utan framgång och jag tyckte bara tjejerna vart dummare och dummare så drog (mest troligt) ett monsterelakt grin mot Mita och sa sedan halvhögt.
- Mita vill du veta hur stor min kissblåsa är !? Den är typ jätte stor, jag kan tyyp hålla mig jätte länge.

Sataan så tysta dom vart.

Harne haj

jorå, vi tränar faktiskt pojkar

VARFÖR MÅSTE FOLK TITTA PÅ EN NÄR MAN TRÄNAR ? ba undrar...

SadelN - Malin jag har inget internet vill du följa och träna ?

Körde en asgrym rumpgrejj SadelN visa, så musklerna darrade... så det ska va, så nu taggar jag träningsvärk imorrn. Känner mig som ett barn dan före julafton.

Harne haj

Sadeln bju

SadelN - Jag funderar på att skaffa en blå mascara att ha till en blå ögonskugga.
- *garvar hysterisk* vaafan
SadelN - men det är snyggt såg Hillary Duff ha det.

Som lovat

I Bushen med Linnea


Jag å Hero

Linnea säger "Malin posa" det här blir restultatet.

Hero och Linnea

Halloween

Folk ! bildbevis på att jag har vänner.


Veronika

Vafan ä felet?


Klad SadelN :D

Tacokväll med Evelina

Läskande


Evelina hittar något spännande


Evelina

Pizza med Tobias


Nu ska ni få se mina smaklökar


Det regnade.


Tror en kommentar skulle vara överflödig, bilden talar för sig själv.


Tobias "EN SKYLT" *klick*


Tobias "EN SKYLT" *klick*


Tobias "Malin har du någonsin *klick* sett den här hållplatsen förut !?"


Tobias "Malin nu ska jag ta en emobild."
Harne haj

Dagen idag

Träning
Mediamarkt med Mita
Stan med Mita
Jobb

klev upp vid halv sex för att träna, vi sköt sen fram det till 7 så då passade jag på att se slutet på Oliver och gänget som jag började se igår.
Tränade gick hem och åt en påse popcorn, sen fort jag till Mita, och hon bjö på lunch med vitlöksbröd *käär*. Tittade lite på tv sen gick vi till Mediamarkt och försökte hitta en plattång till Mita som hon ska få i julklapp (suprise)
Tog sedan bussen till stan åt lite flurry och efter det vart det jobbet där jag sitter just nu.

Igår kom jag och Mita på hur vi ska fixa julklappar till alla syskon.
I deras paket ligger det en lapp där det står, "till Mita/Malin". och under står det "tänkte att du skulle få ge mig den perfekta julklappen, man blir glad av att ge. Godjul"

Jag är bara trött därför man delar med sig av sånt här.
Harne haj

LAWL!

HAHAHA hittade något av det stördaste jag sett på länge HA! Han Från Twilight finns att köpa på underklädersavdelningen. Sattsa !



HAHA kolla insidan, typ mest kinky jag sett på länge ! Så här nära snubben lära du aldrig komma... läpparna mot (SadelN notera uttrycket) ditt kön hela dagen.. synd ba att han ska va så satans ful.



(Källa)

Harne haj

Kommandobryggan, we got a teabagsituation.

Eller egentligen en vanligpåse situation.. men men nu kommer det in ett ljushuvud som behöver påse till nässpray.. en NÄSSPARY !?!?! Anledningen..? Stackarn är juh gravid.. hon är juh redan så satans framtung att om hon la sprayen i en ficka skulle hon ligga på magen.  Det måste juh vara förklaringen, snälla säg att det är förklaringen ditt gravida monster!

Kärlek

Jag älskar att vara i tvättstugan, jag slå på musik på högsta och sjunger falska och kan dra alla mina guitarrsolon ensam.
Nu ska jag pissa och sen ska jag möta upp SadelN

Harne haj

duktigt Malin duktigt

Snart färdig med tvätten, sen ska jag skynda iväg och fixa godis till Dansbandskampen HA ! snacka otippat.

Harne haj


LOL teamflash !

Han kommer in och köper en vara stor som ett cerat.
kund - Har ni inga påsar ?

JAG ORKAR INTE MED "VIKTIGA" MÄNNISKOR IDAG -.- Har en hög med påsar bredvid kassan, måste vara fruktansvärt svårt att ta en när han lix står där.

Sen står han och väntar på att jag ska stoppa ner den lilla obefintliga varan i en påse, för att det tänker minsan inte han anstränga sig med att göra när han ser att jag har en kö på 10 pers. TACK för hjälpen att bilda en kö hade inte klarat det själv!

Idag är jag farlig, och alla kunder verkligen skriker "Hej kom och hjälp mig mitt ego är för stort", sitter dom fast bakom skrivbordet alla vardagar så dom tycker dom förtjänar kungligbehandlig på helgerna? News flash alla jobbar
Harne haj


jobbet vare ja

Har jobbat sen 9 idag do the math och är spyless för allt jag kan tänka på är att jag har chips och massa annat gott hemma från igår

(EVELINA KOM JUST IN !  Sen va Svennis inne från gammklassen... han kände inte igen mig. Men det är inte viktigt, EVELINA KOM JUST IN ! Vilket påminnde mig om att jag måste sälja upp bilderna från Halloween, tacokvällen och Pizzakvällen med lillebrorsan)

och igår fick jag ett sms av SadelN att hon inte kunde hjälpa mig äta upp dom eftersom hon skulle se hockey, så hon kommer förbi ikväll och ville se Idol så nu ska jag se det också.. massa planer äta prata och se Idol ikväll... kom just fram till att jag inte är så ensam som jag påstår. Nu har jag juh massa å göra. Aja ska jobba lite nu så tiden går lite fortare. Ska köpa hem mer dip sen när jag slutar. sen kanske lite mer godis


Harne haj

Ja bju

- Var det bra så ?
kund - ja
- Då blir det 43:e å 50:e (satt och kollade när 2012 skulle ha premiär nog därför jag fastande på datum)
kund - jasså 43:e å 50:e inte 43 å 50 ? ja men jag betalar det

skämms bara och ger ingen vidare respons på det skrattar lite dumt ist ;D

Harne haj

pillepiller 1 gång var 3:e månad

Kom att tänka på en sak medans jag väntar på kunder. det är 3 varor jag kan priset på utantill utan att ens fundera, cerazett (3pack) 168, dagen efterpiller (kan ej märket) 159,50 (det andra märket ligger på 159), samt alvedon (20pack) 38,50.

I natt är ni mina !

Sitter på jobbet och det är tomt i butiken så jag läste lite Nemi för att få tiden att gå. Hittade en som fick mig så sugen på chips ikväll, fast jag tar äpplen för att stilla samvetet.

 

Så nu har jag gjort en inköpslista på en massa snacks och skrivit upp filmer jag ska se ikväll. Kan knappt bärga mig tills jag får sluta. Måste föra över pengar så jag har, för jag ska ha allt man kan tänkas vilja ha. SadelN läser du det här fåru titta förbi om du har tid.. bara du har av dig 10 min innan så jag får diska undan.

Harne haj




HA ! :D

Kom in en kille från min gymnasieklass

- Hej hej *är allmänt trevlig.
klassisen - heh visst känner jag dig ?
- jo du gick i min klass

Kan juh va värt att nämna att jag är 90:a och tog studenten i år. HA sånt som bara händer mig. Notera min formulering "min klass", inte "samma klass".

Harne haj  

Dagen idag !

Idag har jag varit duktig och tränat med Sadeln. Sista 5 min vare bara skratt, vi har juh inte setts på ett tag så vi vart tvungna att prata av oss.
Efter träningspasset for jag snabbt hem och lagade mat och gjorde mig ordning för jobbet.

Har fortfarande inte lagt upp bilderna som jag sakt... men den som väntar på något gott.

Harne haj

All I ever wanted

Sugen på chips hela dagen. kanske dax att göra nått åt det och köpa det när jag slutar ?
Jaa det röstar jag för.

Slutar på 1 timme å 10 min.

Harne haj

SadelN this is for you

Sitter på jobbet just nu och känner att det är dax att ge lite tid åt min blogg eftersom SadelN klagat på att jag inte uppdaterat.

gjort massa dumheter sen sist. Halloween-partaj... fan det va nog allt. iaf efter jobbet igår ringde Evelina och undrade om jag ville äta tacos med henne (självklart) så for till Balderns och mådde allmänt bra, tills andra tallriken. Både jag och Evelina hade det jobbigt när vi skulle gå (vart juh så framtunga). Sen gick vi omkring lite i centrum och sen var det tid för Evelina att gå på sin daaaate (fniss) på sf bio så hon körde hem mig och for å såg Zoombieland, medans jag låg hemma på sängen i tacokoma oförmögen att röra på mig.

Ska slänga upp lite bilder från Halloween. Bästa kvällen på länge då cover club faktsikt spelar bra musik och SadelN hade taggat oss genom att fixa riktig halloween-feeling hemma hos henne spindelväv och hela köret. Det va hur kul somhelst.

drog just en fail i kassan

- Vare bra så ?
kund - ja,tack
- Då blir det 119 å 20.
kund - va ?
- eeeeeehh *tonar ut*

RSS 2.0