Just precis nu

Sitter (läs ligger) och dricker te och pratar med SadelN, David och Jo-el på msn. Underbart att man kan prata med sina vänner utan att lämna sängen. Behöver inte ens klä på sig.

Harne haj


Nu du

Följde precis SadelN hem. I min ensamhet kom jag på hur underbart det är med jeansleggins, ingen jävla gylf som krånglar (och ja jag brukar ta på mig själv för att försäkra mig om att korvkoisken inte är öppen). Nu är det dax att sova, jobb imorrn.

Bjuder på lite partyhöjande musik också.


DiLeva - Dansa din djävul

REKLAM !  (varför tuggatuggummi !? man blir juh fundersam.)

Harne haj

Linnea

Linnea vill också ha ett tack för att hon stod i kön till Stadium.

Tack Linnea för att lyste upp 1½ timme för mig i kön till Stadium, dock så kom vi inte in men det var en vacker tanke du sällskapsjuka människa !

Harne haj

mannen myten legenden

SmurfPatrik är inte gift ! Patrik Norqvist från boston teparty, man måste älska mannen.


Smurfpatrik.

Sitter just nu och lyssnar på Tomas Dileva - Dansa din djävul.
REKLAM ! HEHHH

Harne haj

Uppdate

Ser på inte på 3:an längre, nu äre 1:an som gäller.

SadelN - Det där är Emelie.
*på tv:n* - Hej det är Emelie

Harne haj

Jadu,

Idag tänkte jag faktiskt blogg när jag vaknade, men Myh vart sjuk så jobbet ringde och frågade om jag kunde komma så fort som möjligt, dushade och sminkade mig på 15 min sen var jag iväg.

Nu sitter jag med SadelN och äter ostkrokar, och bollar (fniss). Ser faktiskt på Svenska hollywood fruar och mår gott.

Harne haj

Jag vill ha

En korktavla (David som sa att dom heter så) där jag kan klista upp bilder på HALVnakna tjejer (jag vill kunna sova utan att få marddrömmar), och sen ska jag byta ut bilderna på tjejerna varje gång jag hittar en tjej med sexig kropp. Tavlans ska hete "Mitt mål, sexsymbol". Ska mest hänga bilder på Lady gaga och Angelina Jolin (STAVNINGEN !?) där, kanske kan trigga mig att röra på mig ist för att fetta mig i sängen... även fast det är sjukt värt att vara en tjockis för att få stanna i sängen hela dagarna.

Harne haj

Natti

Time too sleep. Jobb imorrn och sen Billys med SadelN.

Harne haj

raggningsrepliker

På intersport

Who am I? säger (00:22):

*ursäkta mig har ni suspensuar till väl utrustade män

På ica

Who am I? säger (00:19):

*man går fram till nån tjej som jobbar där o säger, ursäkta mig jag letar efter puddingen... oj förlåt där står du ju

Harne haj

 


Bättre sent än aldrig

Har lovat Mita att hon skulle få en hyllning efter att ha stått i kön till Stadium med mig i ca 7 timmar (så många minusgrader att jag inte ens vågar säga hur kallt det va), så här kommer den.

Mita vad skulle jag göra utan dig ? Vilket hjältemot, vilken skönhet ! Tack för äventyret i Stadium kön, helt klart värt det, fick juh mina skor ! Btw, måste erkänna att min rumpa börjar ta form nu (rumpformadeskor totally cool). Tänkte det vore kul att veta.

Harne haj

P.s Tack för teet det värmde gott i kistan vill jag lova.

Morrn morrn

Vaknade kl 6 idag ungefär. Man vet att man flyttat hemifrån när man får sova bort hela dagarna utan att nån skäller ut en. Gick och köpte pizza sen och har även passat på att tvätta lite.

Men det var inte det jag skulle berätta, ganska ointressant...
DiLeva har släppt ett nytt album, SadelN är taggad på att köra party (hon som valde uttrycket) och poppa sönder hans nya album. Satan med DiLeva behöver man inte ens sprit för att komma igång. "Daaansa din djävul".

Msn konv.

(@) !Bagheera! (@) säger (23:11):

*hahaha nästan lite små kinky att lyssna på Dileva när man ska sova.

http://www.sherks.blogg.se säger (23:12):*haha jaaaa blir fan pilsk :P vi måste festa och hylla hans nya album :P han var skön då han kastade ut frukt och fick tillbaka det -fniss

M = Bagheera
SadelN = Den andra
Harne haj


Mr. bean

Nu äre mr. Bean ! Jag  har alltid önskat att jag var mr. Bean. Han har aldrig tråkigt, en händig man, och helt klart uppfinningsrik försökte faktiskt hitta en nalle som Teddy... utan framgång dock, har i stället en stor nalle som heter Robin. (syster Sandra som döpt honom) Sandra fick han förra året i påskpresent, eller var det två år sen ? Hur om helst hon har tydligen blivit för gammal för honom så han ska flytta hem till mig snart.


Koppen jag fick av Mita

Om någon undrar så, ja jag har tråkigt. Pimplar öl (läs te) och känner mig smått berusad (läs pissnödig).

Harne haj

Bitterfitta

Hittade det här på felsms.se

Till: Flickvän Nadja
Sms: Fan va taskig jag känner mig. Sov över hos Nadja och hon bad mig gå ut med hennes jycke innan jag skulle dra när hon var på jobbet. Jag gick till affären och glömde hunden fastkopplad i en stolpe. Nu är jag på väg dit igen och hämta hunden. Vad gör man om den inte är kvar? Är livrädd för att hon ska få reda på det
Svar: Om den inte är kvar så lovar jag att du kommer ångra att du någonsin träffat mig. Om den är kvar vilket jag utgår från så går du hem till mig och väntar där tills jag är hemma. Jag är där om 30 minuter. Jävla idiot.

Förklaring: Tror inte det behövs förklaring. Men jag skickade till min dåvarande flickvän av misstag. Hon blev vansinnig.

Förstår inte varför tjejen får ett anfall, haha vet inte hur många gånger våra hundar har suttit utanför affären i bushen (oftast kommer vi på det när vi kommer hem eller halvvägs hemma). Tobias (broder) glömde våran hund Loke utanför affären i ca 2 timmar en gång. Han skämdes lite när Sven (ägaren) ringde och frågade om han skulle hämta hunden. Sånt som händer speciellt familjen Jonsson.


Loke
Harne haj

Just nu

Brian - Kan jag få en bånge ?

Har bokat biljetterna till Göteborg och Elin (syster) kommer möta upp oss i Göteborg, Liseberg och shopping. Sandra (andra systern) kommer ha det så roligt Taggarå !



Harne haj

Underbart

SadelN är hemma och baka, jag ligger och ser på family guy.

Hon kommer snart hit (SadelN) och då blire kanske kakor, vet inte om hon tänkt ta med lite hit men jag håller tummarna.

Harne haj

Veckan

Den här veckan har vi lyckats SadelN !

Vi har fått komplimanger hela veckan. De som satt sig djupast och gjort oss generade är bla.

- Ni har manlig humor
- Ni är äckliga
- Ni är konstiga

finns så mycket mer att ta upp. Kanske blir ett nytt inlägg imorrn när SadelN kommer förbi?... om jag orkar, tveeksamt.

Harne haj

ps. "ni har manlig humor" är bland det finaste nån sakt till mig, ifs vare åt oss båda men jag tar åt mig mest ändå!

Nu våfflor

Har öppnat alla fönster, har fixat våffelsmeten och SadelN sitter med vispen i högsta hugg för att vi ska få grädde till våffelsmeten klart.

Veckan som gått

Tränat som en galning. (too cool for school varning) gått fram och tillbaka till jobbet nästan varje dag, samt varit duktig och rört mig även de dagar jag va ledig (jaa, ni läser rätt har varit lite ledig i veckan faktiskt)

Sitter just nu med SadelN och ser Departet på 6:an, har tv på mute och lyssnar på musik. Äter popcorn och dricker te. Såånt är livet.

Vi har även fått våra nya namnskyltar på jobbet, några mer framgångsrika än andra, jag fick ingen (den enda utan nu) och en kollega har fått ett nytt smeknamn, Slina. Hon tyckte inte att det kändes okej att gå runt med den, så tog en bläckpenna och bättrade på stavningen.

Kom att tänka på en rolig grejj bara när jag satte mig för att skriva lite på bloggen. När jag va liten gjorde jag alltid små hjärtan över i:na och alla å:n och likande, när min lärare sa att jag inte fick göra det längre för det vart jobbigt att läsa och tog onödig tid så bestämde jag mig för att inte bli författare. Känner att det helt och hållet var lärarens fel att Sverige förlorade en sån stor författartalang vid sån ung ålder. Aja shit happends och lärare är hemska varelser.

Uppdate; 
SadelN - Ska vi skaffa barn
M - Böörp (en manlig rap för er som inte förstår)
SadelN - Tror det där förklarar allt. 

Vi har även kommit på att vi inte kan skaffa barn eftersom dom snorungarna mest troligt skulle ärva våran "aptit på livet" och äta upp vår mat!

Harne haj

Lady gagas nya video

Fick den av SadelN, asskön.



Harne haj

guy love



Harne haj

Den tog vi....

Sitter hemma hos Veronika och försöker få inspiration till 50-tals kvällen på Scharinska.. google is your friend


Underbart, tror vakterna skulle bli impade om jag kom så.

Harne haj

Jag är kär

Älskar nya havrefras reklamen! Sjukt underbar

Harne haj

Tobias bestämmer


Kvällens låt dåe

och lite bilder för att alla ska förstå Jonsson-humorn


Haaa!


Det enda rätt

Harne haj

RSS 2.0