Korta människa skämmes

Påväg hem från ännu mer pluggandes på körkortsteorin. Nu ska jag äta och sen börja göra mig klar för att jobba med Linnea.

Justeja påvägen hem gick jag förbi ett gäng (4 st små tjejer typ 14 år, varav ena hade en cykel) som tog upp hela gångbanan, självklart måste de gå på bredden. Idioter. Iaf så gick jag på rätt sida av vägen och långt ut... respekt U know (vart tvungen att påpeka det, min mamma är stolt över mig, jag respekterar folk). Bruden längst ut kände att hon va tvungen att gå in i mig (hon bumpade in i min axel). Hade jag varit så kort som hon va att jag riskerade att få en armbåge i ansiktet varje gång jag passerar nån skulle jag inte vara så jävla stöddig. Det är jobbigt när folk är tröga. HAhaa kom bara att tänk på det nu, hon var perfekt längt att ställa ölglaset på, pinsamma människor. Gå inte i bredd ni tar upp vägen och ingen är intresserad av att bli upptryckt mot en vägg.

Ja, jag är irriterad.

Harne haj

Dagen idag

Joggintur [x]
Frukost [x]
Gjort bort mig [x]
Skola [x]
Hittat ett botemedel till cancer []
Gjort bort körkortsteorin []

Klockan är inte ens 8 och jag har hunnit göra bort mig starkt jobbat

Harne haj

loser

Ser på biggest loser och blir arg på mig som själv som strulat med träningen. Ska ut och gå en promenad och imorrn blire en joggingtur för skolan. Nu är jag trötter på att jag är så satans lat. HAaa, alla som har svårt att se mig som nått annat än en soffpotatis kommer skratta gott i övermorrn när jag gett upp

Harne haj

Halkbanan

Steg upp tigigt i morse och for till halkbanan. nu är den avcheckad, nu är det bara teorin kvar. Uppkörningen är det också förstås..

Väl i Umeå igen kliade det i fingrarna.


Bed head;
Superstar Blow dry lotion 249 kr
Superstar Queen for a day 249 kr
Fox Curls contour cream 219 kr
Rockaholic;
Dirty secret 199 kr

Har länge varit kåt på Rockaholic serien så vart tvungen att köpa något därifrån också.
Plus lite tester på det av den charmiga rådgivaren, hon va råmysig... önskar att hon var min vän *sadpanda*. Nu sitter jag och väntar på SadelN som ska komma förbi och spela Lego Batman med mig, känner taggen.
Veronika fyller också snart år så ska fira henne också. Sen är Mita sjuk så ska kanske titta förbi hos henne senare ikväll och underhålla henne.

Men nu ska jag ringa till syster och sjunga för henne "Ja må hon leva"

Harne haj


Mamsen

Mamsen bju på en cykel, som tack ska hon få sejfileerna från Norge, jag lär nog inte orka tillaga dem så de ligger där och tar plats i frysen.. tyckte det kändes onödigt.

Harne haj

Fysik a

Kom nyss hem från första delprovet i Fysik, det kändes som det gick bra. Men nu när jag tänker efter brukar det nästan alltid göra det. Men får hoppas på att jag kommer ihåg rätt och fixade provet.

Sen blir stan, syster fyller år om 2 dar så ska in och kolla på presenter från mamsen och sen blir fika med Mita och SadelN, eller vi får se vad det blir. Senare ikväll blir det att plugga inför Kemiprovet på fredag och tagga utgång efter det. Sen den 22 har jag även halkbanan. Så måste ta tag i körteorin också så att körkortet blir fixat också.


Bara för att jag har underbar humor

Halvete bredbansbolaget går på reklamn nu och jag vart så satans sugen på popcorn *sadpanda*. Linnea har rätt, jag är för lättpåverkad.

Nu blire havregrynsgröt och sen blir det att möta upp SadelN och se när Mita tänkt sig in.

Harne haj

Jon boven

precis 6 dagar till nya supernatural börjar, har redan klippt naglarna så jag är med i leken då första avsnittet kommer.


jon boven och jag sjunger just nu tillsammans eller han vet inte om det än. men snart så hörs min underbara stämma till honom och då är han bara minnnn....

just nu

nu blire att vänta på hunden sen ska jag he mig ut på en prommis och röka. Japp idag får jag röka för jag ska inte till kristoffer i allfall vad jag vet. hoppas han är fullt upptagen med sig själv så jag kan puffa på ett helt sprillans nytt paket cigg för mig själv till iron maiden. känns mesigt att inte röka bara för hans skull men han äcklas av det vilket jag kan förstå. Minns själv då jag hängde med en kille som rökte, var fan det vidrigaste som fanns då han luktade och smakade rök.


dröm dött


jaha

och så har jag köpt mig en icurl totalt idiotiskt ovärt. får den inte ens att funka, jag borde ha lärt mig vid det här laget att jag borde köpa något tekniskt eller köra på att köpa en bil och pilla med den. Det är mer mitt forum än att försöka lista ut hur en simpel äcklig plattång funkar. Varför köpte jag den? joooo en viss person tycker jag borde bli mer kvinnlig. Så köpte den trodde det skulle fixa biffen men icke. vad mer har jag köpt i veckan för att bli mer kvinnlig? jooo ett smycke för 2.500 kr. totalt värt. Valde disneyfigurer i silver som avtagbara berlocker. totalt coolt. vart jag mer kvinnlig då? nej fick kommentaren "nu vart du bara ett barn". Japp här e jag, den okvinnliga barnet. he e jag det!

dock köpte jag mig en hårtork för malin ville ha tillbaka sin dock har jag aldrig träffat henne sen dess. Tackar så vet jag hur den funkar. tog en med två hastigheter så lär nog få den att funka bättre än icurl i allfall...


dröm dött


okej nu undrar ni nog varför en icurl skulle göra mig mer kvinnlig? jooo för om man lockar håret och sen slänger med det så blir man mer tjejig där är svaret.

Nu så

Tillbaka från Norge, igår skulle jag färga Linneas hår det vart rött. Nu ska jag dra vidare till Mita har ätit lite snabbt, efter skolan nu så blir det kaffe på maten sen drar jag.

Harne haj

Gone

Nu stickar jag till Norge.

Harne haj

musik


Hurts - Wonderful Life

~
But the world has got him down on his knees

So she throws him at the wall and kisses burn like fire,
And suddenly he starts to believe
He takes her in his arms and he doesn't know why,
But he thinks that he begins to see


Harne haj

Lektion med SadelN

Vi körde ringleken idag på naturen, när man sitter i ring och ska upprepa allas namn (de som satt före) och sen ska man säga sitt eget namn sen fortsätter det så. SadelN och jag sitter nån stanns i mitten, SadelN sätter alla namn som en smäck och sen sedan säga sitt eget namn:


SadelN - Johanna-tan

Alla sitter som frågetecken sen börjar i princip hela klassrummet fnissa. Jag bröt ihop och höll på att fråga hur många anime serier hon suttit och smygtittat på under den senaste månaden. Sen är det min tur och jag klarar inte av skiten, sitter och garvar och gråter lite lätt.

Efteråt förklarar hon att hon fick för sig att hon hete Jonathan.

Harne haj

Nervös

Kom just på att det är 5 dar kvar tills jag kör halkbanan

Harne haj

Morrn morrn

Spelat Halo hela morgonen och ätit godis.
Nu ska jag göra mig klar för skolan. Klarade manöversprovet igår, så nu är det halkbanan kvar och teori provet.

Sen ringde morsan igår när jag fått igång Iphonen och frågade om jag ville äta lunch med henne på stan (hon skulle klippa sig kl halv 7 och hade massa dötid)

NU :
Duschen

Harne haj

RSS 2.0