MITT PARTYTRICK

Kolla killar jag kan skela *stolt*

Harne haj

Snott från brorsans apa

Hej dagboken, idag har jag inte blivit av med oskulden igen, det är nionde gången den här veckan... Och här ligger man och luktar svett i mammas gamla trosor, tack pappa allt är ett helvete.
Tack och hej, orörda grej.
(Bert 15år)

Ny år med Tobias å Markus

Dom kollar på simpsons jag är cool och skriver på bloggen ist.



Harne haj

Morrn

Ska dra till Obs och försöka få tag på smällare till ikväll önska mig lyckatill känns otaggat att dra till K-Rauta.

Harne haj

Sadeln igen

Sædén ('.') <You never needed any help, You sold me out to save yourself> säger (00:50):

*haha

*du är konstig

*ska vi ha en naken man på msn?

HAHAHAH och hon säger att jag är konstig !? Iaf så googlade jag fram en bild på naken-janne. Ska man ha bild på en naken man, varför inte ta en bild på den man som gav nudiser ett ansikte ?
Btw om någon undrar om SadelNs namn Ja det är Snåff med SlipeKnote

Varning naket!

Vad äre du vill ?

Harne haj


Mitt nya ord

Ska bli bitterfitta. När jag tänker efter så vill jag bli en riktig bitterfitta.

"Jaduvet Malin, bitterfittan ?"
Mer beskrivande ord får man nog leta efter ? Älskar att vara bitter "nej det är inget fel på mig, det är hela världen som är dum i huvet" För det är juh så jag gör aldrig fel, det är alla andra som förstör för mig !

Harne haj


SadelN säger

Sædén ('.') <You never needed any help, You sold me out to save yourself> säger (00:33):
*manne verkar lika skoj som dig. typ alla är som dig malin

Hon syftar nog på mina tidigare inlägg med citat ur familjen Jonsson.

Harne haj


Wohoooo

SadelN har också skaffat blogg nu ! *lyckligast*

SadelNs blåågh 

Harne haj

Brorsan på msn

peddå sa (23:36):

jag är med kompisar dom tycker du pratar ekliga saker :(

Malin sa (23:37):

haha kanske för att dom är otroligt äckliga och äter upp maten som mamma köpt ? :)

peddå sa (23:39):

kanske för det är deras öde!



Tobias har dom äckligaste kompisarna som finns. Skrev något lagomt bittert som svar på det att dom va äckliga i huvet som tar sig friheten att söka igenom mamsens skåp på jakt efter popcorn när dom har vägarna förbi. Jag har msnballar (när man är modigare på msn än i verkligheten).

Harne haj  


Presenterar familjen Jonsson

Min mormor äger en lägenehet på 2 våningar i Sorsele, vi brukar smyga ner i källaren och slå in julklappar när vi är hos henne eftersom alla Jonsson är förbannade med sista-minuten-förbannelsen. Iaf Manne möter Elin i trappen påväg ner från sovrummen till mormors lägenhet

Manne:

Manne - Är du påväg ner för att slå in julklapparna ?
Elin - Nej jag har slagit in alla
Manne - Inte alla. Sen räcker han henne en kasse med hans julklappar.

Tobias:

M - Hjälper du mig att slå in mina paket ?
Tobias - Haha Malin när jag va inne på Clas Ohlsons och skulle slå in en ficklampa till nån (han impulsköpte en ficklampa som han skulle ge till den personen som han inte hittade nått vettigt till) så kom det fram en tant till mig och sa "Det där ser inte rätt ut, vänta så ska jag hjälpa dig" sen öppnade hon och slog in paketet igen.
M - Ska jag ta det som ett nej ?

Tobias:

Tobias - Vet du? När jag var liten så gick jag in till en tant på blomman och sa till henne att hon glömde blinka när hon svängde.
M - Vaah !?
Tobias - Ja jag va påväg till Tommy och sen skulle vi gå över vägen och då fick vi vänta på henne, och sen skulle hon svänga så vi väntade i onödan. Då gick vi in på blomman och sa till henne att hon glömde svänga
M- hahhaa hur gammal va du då ?
Tobias - vet inte gick typ i 6, men det va mest för att jävlas. Vi hade tråkigt.

Make sense. Min familj är för cool för vårt egna bästa

Harne haj


Morrn morrn

Hungrig som fan. Makaroni änd cheese låter fruktansvärt gott nu.

Harne haj


Jag presenterar familjen Jonsson

Manne:

Manne - Elin mormor har inte gjort min favorit i år *sadpanda*
Elin - Vilken då?
Manne - Morotslådan hon brukar göra *snyftar*
Elin - Den brukar juh jag göra
Manne - Elin nu är jag arg på dig.

Elin:

Efter att ha varit en snabbis på Elgiganten ska vi lämna grejjerna i bilen och gå vidare till Strömpilen. Elin tar fram nycklarna och ska börja låsa upp bilen 
M - Fel
Elin - Ja vi tar en annan bil.
följer efter mig till våran bil

Tobias:

Tobias - Malin vet du vad ? Igår frös Nonga (våran nya äckelfulakatt) (Nonga betydde banan när Sandra va liten) fast.
M - Vah !?
Tobias - Ja igår när jag sov i soffan hörde jag henne jama utanför för att hon ville in, men jag orkade inte så jag somna om eftersom morsan skulle komma hem från jobbet snart. Sen när jag vaknade lät hon fortfarande så jag öppnade altandörren och då såg jag att hon satt fast med svansen i isen. Så hon har säkert suttit där i några timmar. Sen försökte vi få loss henne så jag hämtade en hårtork men då skrek hon bara ännu värre, så fick hämta lite en duk och motvärmaren.

Presenterar Jonssonfamiljen


Sånt man får av mina vänner

SadelN på msn:

SædelN ('.') <Fuck google, ask SadelN> säger (01:04):
*Min flickvän fick ett kraftigt nysanfall mitt under akten. Kändes som om det var ombytta roller: mitt i allt fick jag någonting sprutandes i ansiktet.

Harne haj


Ctrl+Alt+Del, jag kanske måste starta om datorn?

Justeja kom just på det när jag skulle lägga mig.

När jag va på Media markt och köpte apkameran så skulle en anställd skriva in mina uppgifter för garantin. Hon råkade fixa engelskt "tangentbord" (När man ändrar språket till engelska och vissa tecken kastas om) och hade ingen aning om hur man skulle fixa det som tur var stod en snygg kille i närheten som fick ingripa och hjälpa henne. Va lite busigt. Jag kanske dreglade lite, men tror (hoppas) ingen la märke till det.

Film vare ja

Harne haj

sömn?

Kanske dax att sova ? Tryckte ut tvål ist för tandkräm på tandborsten. Aja ska först se en film tror jag seen sova

Harne haj

Attans bananer

Tobias kunde inte åka in morsan hade dampat på han för att han inte skottat. Han hade en bra anledning, han sov fram till 6 när morsan om hem. Så såg slutet på high school musical på 5:an och surade i stället. Varför det blev den beror på att jag la fjärren på ett smart ställe och hittade den inte. Har den nu.. låg under allt godispapper (sa juh det smart).

Nu ska jag gör nått vettigt tror jag, borde städa lite mer. Kanske bäst att ta tag i det nu innan nyår ?

"Family comes first" Gissas filmen

Harne haj

Pinsamt

Känner att det va lite desperat att börja snacka giftemål efter att ha sett den första (enda?) snygga OCH übercharmiga pojk som finns i stan... tänk om han inte är härifrån *rädd*... Va egentligen inte det jag skulle skriva om.

Vi har en tomlokal mittemot kassan där dom sålt "kineskisk konst" nu under julen. (de fick köra på 80% of redan första veckan eftersom ingen brydde sig) IAF där hoppas det en kille omkring och försöker göra coola "kicks" Som den här:


Och den här:


Och även denna har han försökt sig på:

Den här filmen såg cool ut (HAaaa!?) She is more than just a cute high school girl *pow pow smack* she is a master of karate!

HA går inte så jävla bra vill jag lova. Har sett många som går förbi som har tittat konstigt bakåt, så antar.. ANTAR att det är killen i butiken mittemot som dom försöker få en sista glimt av innan dom stressar vidare för att köpa nyårsspriten.

Slutar om 40 min typ ska fråga om Tobias vill äta pitssA.

Harne haj


I think I just came

Första strecket i min blogg. Kom in sötaste grabben någonsin. Han va inne med mamsen tror jag och han va så mysig. Vi pratade ett tag, minns inte om vad men det var de bästa 3-4 minuterna i mitt liv!

| <- första strecket.

Jag skulle lätt kunna gifta mig med honom för att få ensamrätt till hans charm. Så kär vart jag att jag till och med skulle kunna överväga att gifta mig ! Inte illa

Han är fan värd ett streck till

|


Harne haj


Bortspolad


Måste älska


Bortspolad med turkisk test. Jag bjuder

Underbart

Kommer in nått geni och ska betala vitaminer för 99.

- Varför tar ni inte bara 100 rakt av?

Varför ska vissa klaga på att det är för dyrt och sen kommer nästa person och ska klaga på att siffrorna är ojämna ? Går det inte att bara gå in i en affär betala utan att gnälla på nått ? Dina åsikter är inte viktiga och ingen bryr sig... knepigt va ?

Jätte söt unge vid kassa förresten. Tänkte bara nämna det. Plus att det va in en myssöt kille nyss. Så alla "viktigt" människor kan inte förstöra mitt humör idag. Det va en MYSSÖT kille inne idag.  

Harne haj

Jobbet

Elin, Tobias och Tobias kompis Tommy va just inne. Dom skulle lämna tillbaka lite grejer jag glömde i buschen igår. Dom är bara charmiga.

Iaf så går Elin iväg och ska hälsa på faster, så Tobias och Tommy ser väldigt vilsa ut tills jag visar vart vi har sexleksakerna. Välkommna hem små pojkar !

Ska köpa hem chesse chrunchers ikväll tror jag eftersom jag va duktig och städade lite igår. Aja ska jobba nu

Harne haj


Woho

Har köpt apkameran nu, och massa annat skit innan jag for till Överboda för att träffa Elin och testa fritösen. Vart juh underbart gott.

Sitter och ser på "Underbar och älskad av alla, och det går bra på jobbet också" samt testa soda stremern och äter Geishan jag fick av Elin. Underbart ska försöka sova snart... måste juh upp och jobba imorrn

Harne haj

Igår...

Sov hos Mita, vi gjorde vitlöksbröd och turkiskyoghurt gegga med vitlök och cayennepeppar (över gott)
Sen åt vi lite chips och sånt (man kan inte vara duktig jämt) Sen gick vi ut på nattpromenad, och hade det allmänt trevligt. Mita passa på att slå in lite julklappar (lite ? Tog typ 1½ timme) och julpynta (les is more finns inte i Mitas värld :D)

Vi gick å la oss vid 4 och tänkte sova fram till 10 och sen kliva upp och göra köttfärsbiffar. Men icke, kl 9 vaknar jag av att bittersweet symphony (polyform) kommer från Mitas mobil. Lägger kudden över huvet och kryper ihop i fosterställning på soffan. Kommer fram till att det är nån som ringer eftersom hon har bumbibjörnarna som väckarklocka.. alltså ringer nån, jag förbannan Mita tyst för mig själv (det va en snäll förbannelse) och tittar fram från mitt gömmställe eftersom personen la på. Sen börjar det ringa igen, Mita vaknar pratar och går sedan ut för att väcka mig.

Det visade sig vara Henke som ringde, han och Alex samt vovven Quila (Stavas säkert Kila, men låter som tequila så därför stavar jag det så..Malin din buuse) har bilat runt i Norrland och va nu påväg hem (någonstanns i närheten av Stockholm tror jag) Quila var översöt måste jag bara tillägga. Iaf dom undrade om dom fick komma in på en kaffe eftersom dom inte sovit på x-antal dygn kan jag tänka mig. Så Mita och jag vart tvungna att klä på oss och gömma undan chipsen.

Pratade på i några timmar och sen for dom vidare jag for hem och duscha och nu sitter jag på jobbet. Kom in några fulla killar, ska dra

Harne haj

Linnea

HahAAA din blogg finns inte på google, men det gör min

tänkte bara påpeka det

Harne haj

HAHAHAHAaaaa

Ja Linnea du såg rätt Idol-Nicklas, den idoligaste av dom idoliga, den skönaste av dom sköna och den bästa av dom bästa.. haha är du avis nu ?
Han kommer till Cover club så även om du varit i Umeå hade du varit för liten för att se honom tihi. Det blir nästa år lilla gumman, inte så värt att vara ung och fräsh nu va ? ha hAAA

Iaf nu taggar vi den 25:e captain morgan original spice, jägermeister, vodka, röttvin (kanske för vuxenpoängen?), öl, xider (julsmakerna), och fåse, tror de va nått mer men minns inte, iaf julhelgsalkolism jag välkommnar dig med öppna armar.

Justeja slutar jobbet på några min typ 30, eller det beror ifs på om jag behöver jobba över eller inte.. men men nu taggar vi

Sen har jag funderat ett tag nu på att skaffa facebook, kliar i fingrarna eftersom alla verkar ha det, typ det mina kollegor använder sig mest av för att få tiden att gå de långsega dagarna. Men igår då jag träffade Mita tvärt på stan säger hon

Mita - Malin jag läste din blogg igår, och det är typ så, du skulle bli beroende av farmarspelet.
Sen påpekade hon att typ alla blir det, så vet inte om jag ska utmana ödet ?
Skulle jag skaffa facebook skulle det vara för att Veronika använder det, då hon aldrig är inne på msn eller apa.

Aja back to work. Harne haj

Vart smygkåt igen.. felåt *skämms*

 


Tyyp

Typ legat å varit fet i sängen hela dagen. Sett massa film och varit allmänt snuskig.
Igår va jag hos papsen och firade min födelsedag i efterskott, fick massa tårta *lycklig*

Sen har jag och SadelN fixat nyårsgroggarna, gick på 850 ungefär. Så vi lär juh va trevliga. Sen ska vi se Idol-Nicklas den 25 (ni vet den enda ögongodiset som medverkade i Idol i år). I say rååcken rååll. Sen håller vi tummarna för att det är rätt dj på cover så man får höra massa 80-90 tals rock och headbanga sönder nacken igen. Nu snackar vi nackspärr i 3 dar minst ! Känner mig som ett barn dagarna före julafton. Lär bli underbart kul den 25 med flickorna.

Harne haj

SadelN jestbloggar

Och ja det heter jestbloggar!

Nu till mitt inlägg en äckligt liten 16 årig parasit som har hängt på min rygg på apa och som hade mage att kalla mig omogen skrev i sin "blogg": - Jag vet att jag och My kommer skratta i imorgon när vi kommer till skolan, jag bara vet det!

Åh hennes kille är skelögd det är apsolut inge fel med det med tanke på jag har bytt saliv med grabben oxå. Men iallfall så är mitt svar på tal: -Jasså har du kommit på att din kille är skelögd?!

Japp malin tyckte det va skoj å det gjorde jag med!!!!!!! Åh ja jag e bitter då jag ser henne -.-


XOXO SADELn


Inte okej

Inte en snygg habbedi-kille (habbedihabbedi går inte att förklara, det är ett vanligt uttryck för mig när man ser en så snygg kille att stammar) på hela dagen.

Vet inte om jag nämnt "listan" som jag såg hos Elin på hennes apotek. Men kanske borde införa en sån på min blogg. Får dra ett streck varje gång det går in en kille innanför dörrarna som jag kan tänka mig att (ligga med låter så hemskt !?) hångla med då. Jag kommer bli en fantasiluder här tror jag.

Harne haj

Därför att.

Här har vi anledningen till att jag aldrig ska skaffa facebook.
För det första skulle jag bli beronende av farmarspelet (fick testa på Mitas) som Linnea sa, "Mlaijn du ska nog inte skaffa facebook, du är den enda jag känner som skulle kunna bli beroende av det."
För det andra skulle jag sluta såhär

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article6310799.ab

Jajaaa jag vet att det handlade om twitter, men jag skulle bli likadan på facebook tro mig.

"Det knackar nån på dörren, håll tummarna för att personen har goda avsikter"
20:21:35

"Mamma som kom på besök, hon lämnade lite post"
20:25:48

"Sitter på toa just nu vart så nervös av att det ringde på dörren"
20:26:13

Nää huvva räcker med att jag faktiskt skaffade en blogg till slut som alla andra.

Harne haj


`Cause there ain`t no party, like an alcoholic party.

`Cause there ain`t no party, like an alcoholic party.


Man måste älska !

http://lillelellelullefia.blogg.se/2009/december/historian-om-kon.html#comment


Se historien om en ko på Linneas blogg

Morrn

Fuck google, ask SadelN.

Äter hårdbröd och ska snart till jobbet, wish me luck

Harne haj

Jobb

Sista halvtimmen nu och magen skriker efter mat att jag aldrig lär mig att jag hinner bli hungrig på 5 timmar. OM jag minns ska jag köpa post-it och klista fast på ytterdörren, inne i frysen och på kylskåpsdörren "MALIN MATLÅDA!" Borde  inte gå att missa då.

Tycker du borde vara med mig snart Mita så jag får äta pitsa, när man är hungrig blir pitsa begäret värre, snart kommer jag inte ha nått att säga till om, min mage styr mitt liv till största delen. Som Gunnar i Svenson Svenson sa "Är magen glad, är människan glad" True story, kunde inte sakt det bättre själv.

Harne haj


Dagen idag

såg filmen "Alot like love"... sen såg jag en annan men minns inte vilken. Aja shit happens, sen har jag städat lite idag (diskade en gaffel till frukosten), och sen drog jag ett snabbt träningspass med lite armhävningar å sånt för att inte få alt för dåligt samvete för att jag sov ist för att fara till gymmet idag. Just nu sitter jag på jobbet och väntar på min rast som jag borde få närsomhelst nu.

Harne haj

Joo Linnea

Klart jag kan säga vad jag önskar mig, min lek mina regler ! Sen vare faktiskt inte det jag önskade mig

Harne haj

Risreklamen

Bara jag som stör mig på Uncle Bens reklamen när dottern (tror jag det är) ska säga riset är färdigt.
"Liset äl flädigt".

SVENSKAN !? Jag blir lika störd varje gång den går, kunde dom inte ha tagit en vettig tjej !? Som kunde uttala orden?
Harne haj

Spotify musik

Mlaijn bju


HAHAHA !

Tack Julia :D trodde jag loggat ut.. aja nu har du juh min bloggadress igen

Harne haj


20.20

Dax att önska sig nått..

Mer cheeze cruncher kanske?

Naah vi sattsar stort, en årsförbrukning

Reklam i Simpsons

Då blire reklam i min blogg












Duktigt Malin duktigt

Sitter på jobbet och har precis avslutat min rast nu när jag skriver.

På rasten har jag ätit ett äpple, pissat, förstört kaffemaskinen, druckit lite choklad och träffat Johannas bebis (inget för mig).

jaaaa ni såg rätt, jag lyckades sabba kaffe maskinen. Det värsta är inte att jag sabbar den, utan att jag sabbar den 5 min efter att reparatören lämnat byggnaden.

"Det var en gång i ett avlägset fikarum en trasig kaffemaskin. Reperatören hade anlänt med verktygen, personalen va hoppfull om att få känna doften avnybryggtmaskinkaffe. In kommer Malin, den lilla flickan följer uppmärksamt reperatörens arbete och tuggar på ett surtäpple. Plötsligt är allting över äpplet är uppätet, och reperatören lämnar personalen koffeinpigga och lyckliga. Den enda som inte riktigt va nöjd var huvudpersonen i vår berättelse Malin. Hon smyger lömskt fram och trycker på knappen för choklad, maskinen ger ifrån sig ett nykligt läte och sen fungerar den inte mer."

Vi fick ringa reperatören strax efter han lämnat bara för att jag skulle ha choklad.. aja man kan inte va bäst jämt.

Harne haj

jag lägger in det här då malin!!! =)  /Julia

Te

SadelN - Kan vi gå förbi tehörnan jag ska köpa vitt te till pappa
M - Vad är vitt te bra för då ?
SadelN - ökar fettförbränningen
(senare)
Kasspersonal - Hej, vad vill du ha ?
M - Har ni nå gott vitt te ? (visar ett med hallon) Ett kilo tack
Gick ungefär till sådär.


Godmorgon

Sitter på jobbet och är allämt trevlig (mot alla som inte ska HA en påse -.-) och taggar att gå och fixa en julgran, för nu tycker jag att dte börjar bli tid för sånt. måste även fixa en ny ljusstake då den förra gick sönder igår (orkar inte reklamera den, jävla fitt Rusta). 

Linnea står en tjej i kassa som har på sig en Kent mössa, True story.


Är göhungrig och hoppas få rast snart, Ronny är sjuk idag så jag är ensam i kassan i 5 timmar med 20 min rast. Man orkar inte va trevligt hur länge som helst. Nä nu ska jag försöka va trevlig fram till lunchen, och med mer mat i magen kommer det bli lättare.


Swoot !?

Följ min blogg med bloglovin

HAHAHAHHAHAH :D kolla vad jag hitta :D SadelN du kan få bli min 3:e prem. Vore väl coolt ? :D

Harne haj

Andy Samberg


For your eyes only

Harne haj

För många vuxenpoäng för en kväll

Gymmat, tvättat och sen gick jag till tehörnan med SadelN och fixade lite mer te. Sen gick vi till hemköp och jag va sugen på nått gott, så taggade till SadelN och hon föreslog ost och kex. Pantade massa flaskor (hallå miljön!?!? naah I totally did it for the money) 
Så det blir 5 vuxen poäng på en dag. plus att vi va med hennes Lillebror Dennis. Så det blir 6 st ! Inte illa för en dag.

Sen vart det dax för Dennis att gå hem så vi följde han en bit på vägen, vi fångade snöflingor på tungan. Mitt i allt stannar SadelN upp och jag stirrar rakt upp i himmelen och försöker fånga snöflingor. så är nära på att springa in i henne med tungan utanför käften
- SadelN jag höll på att slicka på dig. 
Kommer en kille gående från en tunnel och han fnissar tyst försigsjälv när han passerar

 
Ost och kex


Bara för att

Just nu sitter vi och ser på "I love you man" HOT ROD är med ! Satan så snygg, SadelN dreglar och jag suktar. Om vi träffar honom kommer vår vänskap mest troligt ta slut.

Harne haj


Vart smygkåt


Vart smygkåt

HAHAAHAHHAHAHAHAH

Alla tjatar om han idolsnubbens brud som springer upp på scenen när han ska sjunga vinnarlåten. Råkade faktiskt snubbla över klippet nu (då alla faktiskt verkar ha det på bloggen ?), aja så tragiskt började garva när hon står där och trycker sina händer mot börstet för att han sjunger så fint till henne. Va juh bara tur att alla vinnarlåtar har varit smörlåtar annars hade det blivit jobbigt för henne,

Hade han sjungit den här låten och hon flämtat där som ett fån hade det varit riktig tvunderhålling

~ There's no love, everybody's crying
There's no truth, everyone's misguided

Cries for anger,
Lies for power
Fighting for nothing, is what you were born for
Cries for anger,
Lies for power
Fighting for nothing, is what you were born for


Sadeln bju

SadelN - Jag ska börja ta steroider och odla testiklar så jag får humörsvägningar och börja trycka upp folk mot väggen på krogen om dom kliver mig på tårna. Sen ska jag ha stålbröst (minns inte vilken metal hon liknade brösten med men hårt skulle det va) så jag kan trycka upp dom i ansiktet på dem och kväva dom.

Minns inte ordagrant vad hon sa men det här är en kort sammanfattning av det jag minns.

Harne haj

Från SadelN


Sånt man ska lyssna på.


~
Bye-bye baby, bye-bye she said in the letter
And that was all she wrote
Guess this is good-bye, guess this is forever
And that was all she wrote

Harne haj

Förlåt

Fick en kommentar av Linnea ang våra snoppar. Linnea har större, my bad som tog en dålig bild.

Förlåt förlåt förlåt, men du kan va lugn, från och med nu kommer det alltid finnas skriftlig bevis på internet att du Linnea hade en större snopp än mig.

Harne haj


I have spoooken

eller nått i den stilen.
har sett att Linnea totaldissar min pik om att och fortfarande går i skolan. Ajja baja, Ung och fräsch är inget i jämförelse med jobb och pengar till chips, och pizza.
Vart vrålsugen på pizza nu kände jag kanske dax att gå iväg och köpa en eftersom jag inte har nå annat för mig (så som att skriva en uppsatts som jag aldrig kommer vilja läsa igen). Kanske ska dra en chebab pizza från Matadore,  eller vad säger du Linnea ? Låter inte det smaskens ?

Harne haj

Nä nu ska jag sluta larva mig. Måste sova, och sen kanske jag ska städa lite...

Btw Linnea, såg du min nya kategori jag ordnade just for you !? jag är stolt över den

HA ! SadelN ;D

Sånt här kan inte du äta om du ska träffa han den där Edward.. eller hur det nu va han hete


Finns på blocket va bland det roligaste jag sett på ett tag

Harne haj

Vart smygkåt så slänger in en bild på mannen som finns med i alls sexdrömmar och fantasier.


Lite bilder jag hittade på mobilen.

Joel misse-linne han borde få i julklapp av nån, bju på stålar likkss(x)åm

den är ful, men det är katter på den det duger för Jo-el




Satt och åt skumtomtar på jobbet och fick för mig att jag skulle testa kasta upp den och fånga den i munnen. resultatet ?

Vad kan jag säga ? jag föddes sämst och är för lat för att göra nått åt det

Sommar med syster, vi har samma mamma, och det är nästan vetenskapligt bevisat att det leder till lättrohet (det betyder att vi är lättroade)

Med sanden mellan tårna tralalaaa nånting nånting svalka min kropp (det va svinkallt och det började regna strax efter bilden, dagen efter va jag sjuk och var utan röst i 3 dar.... men he vare värt)


Det är ett hjärta om någon undrar.

Sen måste jag bara slänga upp lite om en film jag och SadelN såg för några dagar sen när vi drack glögg.
Den heter the rocker, börjar awsome påminner om Hot Rod i humorn lite (Kan inte bli bättre) men sen blir den lite halvdan, Linnea du borde se den !

www.iOnlyDrumNaked.com HAA !

Nä dax att göra nått vettigt nu kanske ? Typ fixa te i min nya tekanna jag fick av Veronika.
Så såg den ut, skumdum bild.. men det är tanken som räknas den är iaf guld värld


harne haj

Vänner ?

Jag fullkomligt älskar hysterin kring influensan, till och med så mycket att jag tänker uppmärksamma den men två väl valda bilder.

Jag lär bli sjuk, jag lär dö, men vi kan väl komma överens ändå ?

Harne haj

Ingen jul utan snopp

Återblick:
Sitter med Linnea och syster, vi bakar pepparkakor och är allmänt coola
Vi börjar bli litesmå less och sammlar ihop resterna av degen så Tobias ska få baka lite när han kommer hem.
M - Men vi har inte bakat några pepparkakssnåpar !
Linnea - Ingen jul utan snopp.

Kunde inte sakt det bättre själv 


Syster och Linneas arm, ingen dålig bild alls


Linnea gör en segelbåt, fråga om inte om seglen... hon försökte iaf


Min haj, tyvär syns inte huggtänderna. Dom va vassa


Linneas


Min


Bara för stämmningens skull

Nu äre jul igen

Harne haj


Jag fann den

http://lillelellelullefia.blogg.se

Linneas blogg !

jobbar

Sitter på jobbet igen, ovanligt !
Aja va hos Veronika igår och såg Robinsson och pratade massa, fick även en present, tekannan jag velat ha hur länge som helst.

Såg ut ungefär sådär, fast svart ist för silver och med inbyggt tefilter så jag är vrålnöjd. Har inte sett den på flera år så är jätte glad.

Sen gick vi ut på en promenad eftersom jag vart så rastlös. Så som det ser ut nu, om inget går snett så ska vi ut på fredag. Veronika va tagg på Tc eller Corona eftersom hon har kårleg lyckoosten och Mita vill bara ut. och för mig spelar det ingen roll, så ser du det här SadelN så undrar jag om du vill me, minns inte om du jobbade eller hur det va ? men men och Veronika är också tagg den 25 om hon kunde då, fast Mita är osäker.

Nä nu ska jag sluta planera disco disco med mina vänner och ist jobba. Linnea du måste växa upp *sadpanda* längtar till du å Tobias är "vuxna" som moi ! Ska jag skämma ut broder och du ska hjälpa mig

Harne haj

 


Dax att växa upp?

naah, nu är jag sugen på godis, och det är lördag, alltså är det inte mer än rätt att jag kan springa förbi Willys efter jobbet och köpa en fett stor lördagsgodispåse till ikväll slutar på 12 min typ, så kanske dax att börja fundera på vad jag ska ha i påsen ? Choklad, ferraribilar, skumtomar (finns dom i lösvikt!?) och Geisha kanske.. aja lär inte bli svårt att fylla

Harne haj


Grattis Malin Grattis...

Släkt och familj kommer in i fikarummet när jag sitter där med Stina och prata om. äsch jag minns int.. iaf mamma, Ove, moster, Jari, Isak, Kajsa, Sandra och Tobias och paket. Gråter som ett barn medans dom sjunger "ja må hon leva", öppnar paket och gråter lite till, kramas med alla gråter ännu mer. Sen ringer Mita mitt i allt och ska gratta i efterskott men eftersom jag fortfarande gråter som en 3-åring som glömt sitt älsklings gossedjur på Arlanda när familjen ska ut på sin första semester, vågar jag inte svara utan låter det fortsätta ringa tills familj och släkt farit så jag kan torka tårarna och återgå till jobbet.

Nu ska jag  jobba i 40 min till sen hem och städa lite innan Veronika kommer.

Klara kom just in brorsans girlfriend liksååm. Hon gratta i efterskott. trevligt trevligt <3

Harne haj


Lite kladd...

Ska slänga upp bilderna mamma skicka igår, "Vi äter marängswich till din ära". Haha hon är bara elakast.

Sen ringde Elin och sjöng för mig, dock vart hon tvungen att sjunga "fint" eftersom att Adem satt där (killen jag va med i Töcksfors) dock bad han inte att få prata med mig, antar att han är less på att jag inte skriver (felåt). Hon berättade även att moster hade sakt att hon tyckte det kändes konstigt att fira mig när jag satt och jobbade (behövs en Jonsson för det) sen tyckte hon det va synd att hon inte hann träffa mig (åkt från Sorsele, tar väl si sådär 3-4 timmar)
Till och med Manne hade tagit sig tid för att kunna fira mig och sen blir jag tvungen att jobba över.

Sen ringde mormor och väckte mig i morse, vi ringde förbi varandra igår (kan man skriva så?), hon ringde när jag jobba och jag ringde under Idol (sånt går inte för sig ingen svarar under idol!!). "jag älskar dig, du är så söt.. jag saknar dina kramar" Min mormor är bara sötast !

Harne haj


Men ja äl bala 4 årl

Pratar lite om ägarbytet med en kund.
Kund - Det kanske blir billigare
M - Nja tveksamt, tror inte det kommer bli nån vidare skillnad på priserna av konkurensen.
Kund - Nä kanske det, några enstaka varor.
M - Men vi kanske får lite högle, hög, högle, högle, hölg... högre löner.
Kund - Ja det får vi hoppas på.

Han lämnar butiken och jag dör lite inombords.

Harne haj

Woohoouu

Sugen som fan på att sluta nu, skrivit lite med Veronika idag, så vi ska träffar imorrn efter jobbet, det blir kul.
Annars har jag apselut inget att skriva om, 9-18... blir matt bara jag tänker på det som tur är så slutar jag på lite mer än en kvart. Längtar hem till glöggen SadelN lämnade hos mig när vi hade glöggafton. Ska spetsa den lite med alkohål (Vådkaa) och köpa hem 2 liter mjölk och pepparkakor.

Lätt deprimerande faktiskt att fylla år och fara hem å doppa pepparkakor i mjölk... själv. HA ! Nu skämms jag, förra året vart det utgång när jag fyllde år, massa vänner å allt, i år jobb å Simpsons. Fint nu måste jag skaffa vänner som vill ut på helgerna. Jag har det inte lätt, måste skaffa en bögkompis till mig och Linnea, och nu vänner som vill dricka... hugaah, alltid massa jobb för mig

Harne haj

Men jag vill KNARKA...

Ikväll vare tänkt att jag skulle dra ut till bushen och träffa mina kusiner och mostra mi (det skulle bli en överraskning) men en kollega har tyvär fått feber så jobbar till 6 ikväll. Vill på cover club! Känns som jag vill göra nått kul iaf.

Senare ikväll ska Sandra titta förbi på jobbet eftersom hon ska va hos Thord i veckan och inte hinner gratta mig annars förrens nästa vecka. Hon lär juh avlida isf !

Fått massa grattis sms idag. Tack så mycket för det ! Algotsson var först med Tobias några min efter så känner mig på bra humör trotts att alla planer gick fel.

Harne haj

Grattis Malin grattis

Grattis på namsdagen idag Malin, fick godmorgon sms av Jo-el, och ett sms av Linnea när jag va på jobbet, sen titta även morsan förbi på jobbet (IRL) och började planera min födelsedag imorgon. Tydligen ska jag till bushen, jag hoppas det finns tårta. 

Ska fortsätta jobba nu, och eventuellt skriver lite mer ikväll när jag kommer hem, tex om pepparkaksbakning, the rocker, och lite annat som hänt mig sen sist jag orkade skriva. 

Men kan inget lova, va på gymmet i morse så kommer va trött. 
Söt kille föröver som pratar med en kollega till mig ska stirra lite försiktigt på han medans hon har hans uppmärksamhet

Harne haj

HAN ÄR PÅVÄG HIT NU ! OVER AND OUT.

Sånt man får av mina vänner


Åt korv på shell igår.. mumms

Mms av Amie

Harne haj


Jobbar jue..

Idag har jag sovit som fan, helevet så sliten jag är, sitter och gäspar på jobbet mest hela tiden. Ska fara och handla nu när jag slutat (25 min kvar) lite sallad och annat gott, dressing och så. Äter man nått nyttigt måste man genast kompensera med att äta nått fett, annars gåre inte.

Ska efter det fara förbi Joel som är kattvakt hemma hos sin syster. Vill hälsa lite på missen sen ska jag direkt hem och äta sallad, eller pizza. Får se hur det går med det.

Sen imorrn ska jag dra till bushen och baka pepparkakssnåpar med Linnea och ställa in hjärnan på jul.

Harne haj

Bowling

Bowlingen gick inte som planerat.. Sandra (min 8 år yngra syster) vann över mig.. ärligt så vann alla över mig, så min bowlingkarriär kan ses som över från och med ikväll, även min självrespekt och humor är borta.. dom dog ikväll tillsammans med mina förluster. Nu ska jag sjunka in i en djup depression och trösta mig med pepparkakor och mjölk.

Harne haj

what grinds my gears

Folk som ska ha platspåsar till cerat-varor
Stoppa ner varan i fickan, väskan (eller i kalsongerna om du är kille) eller kanske i den andra påsen du fått tidigare i förra affären du va inne i. jag får psykbryt på alla som ska HA en ny påse varje gång dom handlar i ny butik.

Reklamen från burker king
det är måååål (Käften full med mat och sen har han prasslat sönder som nå jävla mongo under hela reklman)

Och sen Reklamen om att man kan köpa läkemedel från macken nu
Helvete, finns nog inte en jävel som missat att apoteken ska bli privata. Varför måste alla va så dryga och efterblivna i reklamerna då ? Bara less på reklam just nu känner jag.

När man väntar på någon och är osäker på om man hinner pissa innan
För då sitter man och håller sig för man vet att dom inte är långt bort. Sen precis när man bestämt sig för att gå så plingar dom på dörren/ringer dom och sen måste dom vänta. Sen blir man sen för att man inte kunde hålla sig 5 min

Är med om det nu (Sista punkten), vågar inte springa på toa för jag vet att mamma kommer precis när som helst därför jag inte vill pissa, för då när hon ringer så kommer jag sitta på toa... det värsta är att om jag gått på en gång ist för att skriva i bloggen hade jag varit färdigpissad och redo för bowling nu. Typ synd om mig som är så krokad... aja nu ska jag pissa, önska mig lycka till

Harne haj


Nu du Linnea

du som påpekat att det är tid att uppdatera här, så nu gör jag det

Igår vart en dag på stan, först mötte jag upp Linnea kl 10, sen gick vi omkring lite tills hon började kl 1. Sen precis när hon är påväg att fara ser jag att jag missat en samtal från Mita, så går och möter upp henne sen, äter lite lunch, fixar lite julklappar och pratar av oss. Sen ska hon fara så jag går hem, börjar slå in paket och får ett sms av SadelN som vill att jag kommer in på stan och hjälper henne. Tar första bästa buss in, och vi går runt ett tag på stan sen.

Idag har jag jobbat, va tänkt att jag skulle gå med SadelN till Maxi typ nu, men morsan kom på att vi skulle Bowla.. så det blir nån annan gång, vi skulle iaf färga håret (på huvudet) och jag skulle noppa hennes ögonbryn.

Just nu sitter jag och doppar pepparkakor i mjölk. Har tyvär inte riktigt fått in skillsen än (hade just i pepparkakan för länge så den föll av), men det är låång tid kvar till jul så har massa tid att öva.

Igår köpte jag bara coola grejjer... och julklappar.

Radio från gubbdagiset (clas ohlson)

En tröjja som är för snygg för att visa här, nå nagelshit, ostkrokar och lite foundation från I.D

Hittade även en gratis biobiljett i pappersinsamlingen som jag tydligen tyckte låg på ett smart ställe. Aja man kan inte alltid vara bäst

Harne haj

RSS 2.0