SHoppinnggg!

Helt sjukt.. köpt massa grejjer idag. Eller sjukt å sjukt, en del grejjer. Mycket för att vara mig.

Köpte skor jag hittade på skopunkten 299kr
och en svart kjol från Gina Tricot 99kr



Sen lite smått och gott

Lite hårspray, Sachajuan 100 kr på kicks. Acos bodylotion golden delicious för 59 på apoteket. Paketkit från Kicks för 175 kr Marcara och läppglans. Ett par random örhängen från Kicks gick väl på 80 tror jag. Foundation från i.d gick på 400 samt en concelerborste från kick på 80 kanske och sen bh:n från H&M för 98. Ja satan he va nog allt.

Nu ska jag å och lägga mig och sen blir det studiebesök men klassen imorrn.

Dagen idag 24/2

Sovmorgon.. hade ingen skola idag pga av Universum snubben har sprungit in väggen.. Sååå sov till 8 tog bussen in till stan och tränade på Iksu bastade i typ 500 grader sen skyndade jag iväg till dragon. Väl där fick jag i mig en halv gröttallrik, massa makor och frukt namnam.

Sprang till Chun och började modeliera... ja inte modelera utan agerade model, hon klippte och skärde och ja allt det man brukar göra när man är frisör. Efter modevisningen (som bestod av mig sittandes på en stol och två tanter som kollade igenom klippningen och föningen) så sprang jag iväg till bussen, hann precis med den så kom inte ens så sent till jobbet heller. När jag kom inrusandes genom dörren så var min klocka 10 min över vilket betyder att den va 1 min över 4. Satan så tajmat.. visst det tar lite tid att söka reda på rocken men ALLT för sen var jag juh inte.

Just nu taggar jag min rast på 10 min då jag ska äta min middag som består av linssoppa.. mums! Sen på tal om tagg, house of metal om några dar. ska se Saint Deamons och Mustasch GULD och sen lär jag bara följa med Joel å Krister dit dom går. Mitt mål ? Jag ska fan inte minnas ett piss.

Fitt Umeå

Det enda utestället som man längtar till att få va på på helgerna stänger YANKYARD! Satan så meningslöst ställe Umeå är..

Random !

Sitter och jobbar i kassan som vanligt...
Kommer fram en karl (gubbe?) som har sånt där fiskarskägg aja utseendet är inte så viktigt. Men fiskarskägget har inte dött !

IAF ! när han kommer fram till kassen säger han:
- Han den där Robert Wells är en jävel han! (hälsningsfraser är så 08?) 
- Ja han är riktigt duktig faktiskt såg han spela när ja va med familjen förra sommaren.
- Osh ! vart då Göteborg ?
- Nej nått på r.. r.. re... jag har tappat det men mot Mora.. (5 sek senare) RÄTTVIK! så hete det
- Jaha ja han har juh ett förflutet med missbruk
- Jasså känner bara till pianosidan av honom.
- Det var min dotter som intruducerade mig till honom egentligen
Sen börjar han vandra mot dörren eftersom han upptäkte att det stod folk i kön bakom. Vid dörren vänder han sig till mig och säger
- Sen när han börja tjäna bra så (säger nånting om mamman men jag hör inte riktigt) och köpa miljonvillor i stället.
- Jahaja tack hejdå
tror nog inte ens han sa hejdå.. hade nog fullt upp med att funderar över våran alldeles egna Robert en riktigt mysig gubbe vare iaf.
WOHO!
 


Lyrics snuttar

Cause some things will just never be mine,
Youre not in love this time...but its alright.

No matter what I sacrifice its still never enough.

I doubt you ever put your heart into anything
Its not much to ask for, to get back what I put in
Cause theres only one thing I want

Hittade dom här snuttarna i min gamla blogg.. ska kolla upp vilka låtar det är sen.

Jobbar just nu, kan juh va värt att berätta..

helgen.

Ja, nu ska vi se, vad hände?
I fredags vare skola. Vi lyssnade på gymnasie folk och massa om Komvux.
Drog till Saddan och såg Hot Rod

>
Kom igen man måste älska filmen.
Sen fort vi och hämtade Sandra drog på Frasses och sen såg vi BOLT ! Satan så awsome film

Sen äntligen vare dags för öl. Drog till Joel sen finns det väl inte så mycket mer att säga. Hubbe va där, tanken va att vi skulle till YankYard... men så vart det inte. Lång kväll vi hann diskuttera det mesta Bh storlek, Bolt, kolla på gamla foton av Joel hahah sepe jävel.. Smila sönde på alla bilder.. aja som sakt ist för Yank Yard vaknade ist upp hos Hubbe, sov tydligen där åkte till Överboda lördag morgon skotta sov lite till och idag har jag hunnit fixa våfflor... Snabb uppdatering



3D brills.. Satan så stiligt !

Snabb fundering bara Bazooka .. kan man göra annat än att hata reklamen ?

Dagen idag 2/2 - 09

Idag har varit en sjuukt lång dag. Såg Yrrol med Tobias till kl 00.04 .. eller det var iaf den tiden han väckte mig och sa att båda hade somnat så det var lika bra att han gick å la sig i sin säng.
Sen upp kl 6 äta frukost (hann med 4 vindruvor idag, gröna) sen köpte jag en macka på skolan (-10 kr)
hade rättskunskap i nån timme rast på 40 min som vi spenderade i bibblan. Biddade på några lägenheter sen började Webbdesignen länkade några knappar och sen slutade jag.. lunch och sen strossa runt lite med Camilla som offrade sig att underhålla mig dom 30 min jag hade att vänta tills jag började jobba. GULD! Så tog halv 2 bussen från centrum, gick å bytte om och åt lite, sen har jag jobbat fram till nu och slutar om 6300 sek dvs 1 och 45 min    

RSS 2.0