Felåt

Jag tar tillbaka allt ont jag sakt om Nordea. Mitt ID ska är fixat och nu ska jag dra iväg och hämta det. Så får djupet av mitt hjärta, Förlåt och tack.

Off to the city och sen till SadelN
Harne haj

R.I.P

En hyllning, jäpp så fåre bli. Paul Dedrick Gray. Ja ja jag vet sent ute. Men är fortfarande chockad tror jag.



Slipknot - Dead memories



Harne haj

Häpp..

Nu taggar vi Jurupe.... wiie... hö-hö... nä

Nä.
Får tagga Liseberg med syster i stället ! TAGGA BALDERS DÅ !! Woooohoo !

Harne haj

I dream a dream


Tjuvlyssnat

Om min navel hade varit det enda problem med mitt utseende hade jag varit den lyckligaste flickan i världen. HAaa, älskar att han påpekar hur kompisens navel ser ut. Det måste vara något som är sjukt konstigt med den. Att den bara är liten kan jag inte godkänna...Nu kommer jag ligga och fundera hela kvällen, Vad är det med hans navel ?. "Den är liten" kan inte vara svaret. JAG AVLIDER.

Harne haj

3 timmar senare...

Har varit ute med SadelN och gått i tre timmar. Har fått två skavsår, (det ena blöder) köpt en påse cashewnötter och nu är jag framme vid tv:n igen (förvånad.. någon ?), och ser på "Vinn en dejt med Tad Ham(nånting). Sen var det väl inge mer.

Eller oh oh.. Har fixat te också. Imorrn blire gym med SadelN så ska sova snart.

Harne haj

Just do it.




He tyck ja ni ska göra. SadelNsblogg

Nu ska jag hoppa in i dushen, sen ska jag ut på promenad med SadelN. Bränna bort lite Billysfett jag fyllt på med i helgen. Har bara en kvar nu.

Harne haj


Aldrig ensam igen

Jag for som sakt och lämnade tillbaka cykeln och allt. På vägen hem gick jag förbi Maxi och tänkte storhandla lite.
Kom hem med två burkar såpbubblor, ögonfransfärg, pappersservetter, fem Billys och massa annat skit. Så jävla bra går det för mig när jag storhandlar själv.
Jag behöver nån som går med mig och håller ett stadigt grepp om min hand och frågar vuxet (och aningen strängt) "Malin behöver du verkligen två burkar med såpbubblor ?" och "Hur ska du kunna äta det där ? Ställ tillbaka." Kom i alla fall ihåg toapapper. Plus i kanten till mig.

Harne haj

Fosterställning och gråter

När man sitter i mitt fönstret och kollar ut över bakgården (har en liten franskbalkong) ser man i ett av fönstrerna något som ser ut dom dockan i Saw filmerna.



Varje gång jag tittar raktfram ser jag detta fönster och ska jag vara ärlig känns det som att vad-det-nu-är-för-något stirrar rakt mot mig. Det kan vara en högtalare med vita detaljer eller en tavla. Ja i princip vad som helst. Men jag tycker alltid det ser ut som dockan, hur noga jag än tittar. Bör man bli orolig ?

Jag stängde fort fönstret och la mig i sängen under täcket där dockan (?) inte kan se mig.

Harne haj


Off

Ska lämna tillbaka Rolands cykel nu, försöka få tag på chefen på mitt gammla jobb och köpa toapapper. Det glamorösa livet hos en nobody tror jag man kallar det.

Harne haj

Musik

Salem Al Fakir


Salem Al Fakir - Dream girl

~ There is a girl, for all of us
who never finds, the one you'll spend your life with
she's always there, but I dont know her name
'cause she's only in my dreams

Harne haj

Blääh

Jag kan för allt i världen inte sova. Skulle ha nappat på SadelNs erbjudande om att vara uppe hela natten, inte lätt att fatta bra beslut på fastande mage. Nu blir det womens murderclub fram tills gymmet öppnar. Har jag tur så är det inga läskiga avsnitt med "kiss me not" seriemördaren... han/hon verkar äckligt läskig. Vore onödigt att ligga och vara rädd när man är själv. Det ska man spara till kvällar man kan krypa ihop hos en kille kan jag tycka.

"Jag är rädd" kryper närmare sen kan man fortsätta med att inte se filmen och ha sex i stället. Det här är en mening jag aldrig trodde jag skulle yttra, men jag älskar skäck ! Men rätt person måste vara närvarande.

Harne haj


Jag har tänkt...

"Gillar tolkningen. Påminner mig om låten "tears of a clown". En självmordsbenägen clown typ. Underbart mer halloweensminkar tack :)"

Är det för mycket att skriva så till en random brud som en hint om att hon inte kan sminka sig ? Eller ska man lite snällt påpeka det ?

"Du ska nog inte använda så mycket läppstift och kolla en extra gång i spegeln innan du lämnar hemmet för att gå till skolan :)"

 Eller ska man bara vara brutalt ärlig ?

"När du sminkar dig gråter änglarna"

Det elakaste vore att inte skriva nått alls, samtidigt som det ändå är det snällaste. Jag överlåter det nog till hennes vänner.
 
"Har du inget snällt att säga ska du inte säga nått alls". Det borde bli allas nya motto (i stället för motto rimmar på lotto)

Harne haj

Musik

Mustasch - Lonely



~ That's right I'm not sober
That's the way I like to be
When I'm around people that don't know me


You say you really want to hold me, I'm to wild
I hate to say I told you so, I was right
You say I was the
coldest, cold as ice
But you can't hold me, you can't have me for a while


Harne haj

Linnea

Du måste vara den mest fantasilösa människan som gästbloggat hos mig.
Alla vet att jag inte kan stava det ligger inte i min natur att kunna nått. HA.

Ska hoppa in i duschen snart och gå till banken så jag får mitt leg innan Göteborgresan... som om dom kommer lyckas med det. Nordea krånglar alltid med mig. Jag är deras hackkyckling.

Nordea konv.
- Jag har tråkigt, ska vi ta och flytta alla Malins pengar?
- Ja fan så förvånd hon kommer bli, och sen prick kl 00.00 så kommer dom tillbaka.
- Jag önskar jag kunde se hennes minn när hennes lön plötsligt är borta. *känner sig råbusig*


Nordea jag ser ut ungefär så här i kassan när köpet inte går igenom. Sen när jag tar ett kontoutdrag och ser att alla pengar är borta går jag hem och lägger mig i fosterställning och gråter. Sjukt underhållande va !? MONSTER !

Harne haj

Lille lelle lulle fia SKA gästblogga

Gästgnägga  Hihi fattar ni det roliga ? Linnea tycker om hästar alltså faller det sig naturligt för henne att gnägga. NÄHÄ  SKIT ire då, jag tyckte det var fruktansvärt roligt.

Linneas tur.

Tänkte bara skriva att malin inte kan stava. Bara så ni vet!

Brunch

Äter brunch med min lilla syster nu, vi ska snart fara iväg och jobba... eller jag ska jobba. Hon verkar ha planerat att handla upp mina pengar på Rusta.


Syster och Hero.

Harne haj

läser random blogg.

Läser en random flickas blogg... eller läser och läser tittar på bilderna eftersom att hon har en seriös blogg som mer liknar en dagbok. Jag tycker om bloggar som driver om allt. Hur som helst, detta flickebarn har lagt upp tre par bilder på tre olika skor från dinsko eller nån liknande kedja. Reagerade ganska starkt på att hon ens övervägde att köpa dom. Varav dess ord yttras.

Mlaijn - Ska hon verkligen köpa de där skorna ? Jag förstår inte att vissa människor hittar någon som vill ha med dom att göra.

Vet inte varför men på kvällarna blir jag helt plötsligt überdryg mot allt och alla, fråga bara SadelN. Vi har varit påväg att bli polisanmälda flera gånger (mest jag). Att vara ärlig på internet uppskattas inte alltid.

Fotnot: Det där med polisanmälningarna var överdramatiserat, men dryga biten är jag helt säker på att den stämmer... tror jag. Sen brukar jag inte kommentera folks bloggar, eftersom jag vet att mina åsikter inte spelar någon roll, jag är nobody och jag är inte rädd för att skicka SadelN på er.  Så tänk en extra gång innan du påpekar att jag är tragisk.

Harne haj

Problem i livet

XoXo. Hur jävla fel är det inte att skriva, speciellt på en proffesionell hemsida ?

"Our bank is currently experiencing some technical issues. If you are having problems getting your payment approved, please select PayPal as your payment option and you can then pay with your credit/debit card as normal. Apologies for any inconvenience, we hope to have this resolved soon xoxo"

Bara jag som blir störd ?

Harne haj


Tivoli tivoli tivoli

Jag sitter just nu och väntar på att min mamma ska komma hit med min lilla syster. Igår skickade hon ett sms till mig och frågade var jag gjorde, då passade jag på att ringa och fråga om hon ville komma hit idag eftersom hon är ledig från skolan och jag är ledig från jobbet.


Syster och Hero

Vi ska nu fara på badhuset, sen ska vi äta på stan (hoppas jag). Hon har även fotbollsmatch i Obbola ikväll, så tar bussen dit, och hem igen. Kommer hem vid 10 typ.

Plus att hon har läxor att göra.

Harne haj

.

A dream is a wish your heart makes

Blöööö

Pratar med Amie i telefon med högtalaren på så SadelN kan höra.
Hon kommer till Umeå imorrn och jag tyckte hon kunde följa med ut på krogen på lördag.

Amie - Jag har inga pengar, har bara 200 kvar att leva på.
Malijn - Fråga Pumba (hennes kille)
Amie - Han har inte pengar, han är inte gjord på pengar.
SadelN - Du kan sälja dig till Pumba, vägra ha sex tills han betalar dig.
Amie -
Malijn - Det lät som nån spydde.
SadelN - *Upprepar det hon precis sa* Du kan sälja dig till Pumba...'
Amie -
Malijn - Det lät som nån spydde.
Tystnad.
Malijn - Amie ?
Amie - Ja
Malijn - SadelN sa: du kan sälja dig till Pumba....' Det låter verkligen som att nån spyr.
Amie -
*Tystad*
Malijn - Amie ?
Amie - Ja ?
Malijn - Det låter som att nån spyr.
Amie -
Amie - Förlåt men jag spydde.

Så var det löst, det lät som att nån spydde eftersom att Amie spydde, i slasken tydligen. 4 gånger typ. Underbart att höra skulle jag vilja passa på att säga också, uunderbart.

Hennes ursäkt ? Hon hade faktiskt druckit 3 cider.

Jag presenterar min förra halvsyster Amie.

Harne haj

Yeaah

Nu är det dax att duscha, Ringt till komvux eftersom det inte går att skaffa en användare på deras hemsida (har försökt i två veckor nu). Måste gå dit på måndag (när jag jobbar) eftersom dom tydligen har stängt heela veckan ut nu.
Planerat inför Lördag. Linnea fyller 18, ska bli en födelsedags middag hos Veronika (tror jag) Nu ska jag till stan och införskaffa en födelsedagspresent, te och göra nytta. This is going to be a looong day.

Harne haj

SadelN är ensam i helgen

För att kunna berätta om våran helg vi har planerat måste jag börja från början.

Hittade en macka i min kyl. Vart äckligt hungrig, SadelN berättade att hon är ensam hemma i helgen och vi började genast planera hur vi ska spendera helgen. Eftersom vi inte är som alla andra vanliga ungdomar är vår inköpslista lite annorlund. Återkommer till den, Vi prata om mat och jag fick panik. Åt upp min kylmacka på 1 minut (den var stor). 


Nu kanske ni förstår att jag är orolig... 1 min helt sinnessjukt?

Inköpslistan

Vitlöksbröd
Mackor dränkta i vitlök (SadelNs begäran)
Korv (Jag vill ha körv, med ketchup och senap... fast utan senap, det är bara coolt för att det är LAN-låten )

Mer kommer. Vi började se sex and the city filmen (jag har sett alla säsonger nu så att se filmen är lika vettigt som att, jag kommer inte på en liknelse... så vettigt är det). Alltså kan vi inte prata mat längre, vi kan inte göra två saker samtidigt... vi är för manliga för vårat eget bästa.

Harne haj  


SadelN säger

SadelN säger att jag är tragisk som inte uppdaterat min coola blogg. Så nu är det gjort.

Harne haj

disturbing news

SadelN och jag har börjar bli så bekväma i varandras närvaro att vi pruttar (fiser,släpper oss) i varandras närvaro. Thats the end of romance !

Snart kommer vi till det stadiet när vi inte längre orkar stänga eller låsa dörren när vi går på toa. Skratta ni, men jag är orolig. Som jag sa, That's the end of romance



Harne haj

Its me im a freak

Jag har en bekännelse, jag är galen. Jag sammlar på toarullar. Hur man än vrider och vänder på det kan det inte anses som normalt?

Harne haj

Viktig upptäckt

Jag har en muskel. Inte vart somhelst heller, jag har armmuskler *happyface* För första gången i mitt liv.


Så glad är jag

Harne haj

Tja

Vill hälsa mina nya läsare välkommna, och sen vill jag fråga.
-Vad äre ni vill ? Vilka är ni ?



Jag blir nervös när jag inte vet vilka som läser min blogg. Sådär jättenervös som man blir när man tror någon ligger under sängen och lurpassar. Eller när man känner sig förföljd när man går längst en folktom gata. (lite fear of the dark feeling) Så känner du dig ny och tänker fortsätta hänga här vill jag gärna att du ger dig till känn.

Ha, jag är så sjukt mysko att jag skrämmer mig själv. ´

Harne haj

Tillängnat Myh och SadelN

el sa (00:16):
mor har klippt mig ikväll!
haha :D
sånt man gjorde då man var liten ^_______^

1 karta yle, 2 kartor fruntimmers nojja HÄPP! Nu taggar vi Europe sa (00:16):
HAHAHHAHA
va gulligt :D

el säger (00:16):
*;DD
*har man inga pengar så ^^
*alltid bättre än att klippa sig själv iallafall (Y)

1 karta yle, 2 kartor fruntimmers nojja HÄPP! Nu taggar vi Europe säger (00:20):
*JAG KLIPPTE MIGvSJÄLV FÖRRA VECKAN !

Vad kan jag säga Jo-el ägde mig

Harne haj


RSS 2.0