Sen har jag även....

nästan glömt att ta på mig tröjja idag. For på skolan och gjorde bort de sista provet. Väl hemma bytte jag tröjja (trodde jag). Påväg ut genom ytterdörren inser jag att jag glömde ta på mig en ny. Så höll på att springa till stan i bh och jacka. Tröjjan låg kvar i garderoben. Så vart stressad när jag insåg mitt misstag och sprang över sängen i mina ytter skor. Så nu är den nergrusad. Teknik-Malin i farten.

Tappade även en fryst Sej på min stortå när jag skulle fixa lunch.

Tänkte att de förra inlägget var lite för tjejigt så jag tänkte kompensera med ett malin inlägg.

Harne haj

En fundering.



Något av det fulaste ni sett ? Haha hur som haver är den nu min... Typiskt mig att plocka ut det fulaste i affären och få ett sånt där ryck vissa tjejer kan få när det "måste ha" den underbart fina tröjjan de hittat. Jag vill ha det absolut fulaste. Är ett sånt sjukt rus att testa !

Harne haj

Jo

Är lätt irritert på SJ. Hade 4 timmar till godo, eftersom jag vet att tågen ofta är sena. Men icke sa nicke. Höll på att missa planet eftersom att tåget inte gick. Ingen riktig hjälp fanns att få. Sen kunde de inte garantera att jag skulle hinna till Stockholm innan flyget. ALLTSÅ SJ HADE 4 TIMMAR PÅ SIG. Allt de kunde erbjuda var en buss till Hallmark (eller vad de nu hete) och sen kanske (!) ett tåg därifrån till Stockholm. Fick även förklarat att jag var "dum" som inte bokat en biljett som var ombokningsbar (hej 700 spän extra för att SJ eventuellt inte kan hjälpa när växlarna strular). Är nådigt less på alla dessa förseningar, bortförklaringar och strul. Tack vare växelstrulet fick jag frukost kl sex på dan. Lagom till middagen. Höhö nån som är avis ?

Ta't lugnt alla mina vänner, jag ska dra en mer detaljerad historia för ALLA så ni vet hur synd det är om mig !

Harne haj

Oj oj

Sitter och zappar runt på tv:n i  väntan på American dad. På 5:an pratar en söt kille visade sig va plastikturisterna. Jag säger bara OJ, OJ, oj. Vart tvär förälskad i grabben där (Roy kan han ha hetat så?), han verkar så genom go och mysig. Tur man kan förälska sig i folk till och från via olika program, annars vore juh väntat på bra program outhärdlig. Nu tänker jag vara kär i Roy hela kvällen och sen sova. Tagga gym imorrn !?

Harne haj

Om nån undrar


Varningtecken för bulimi - röda svullna knogar och eventuella småsår... ser värre ut i verkligheten.


Ska träffa vänner imorrn, och eftersom jag inte vill att de ska snegla på mina knogar och oroa sig för att jag drabbats av en ätstörning... bulimi - twice the taste no calories. Tänkte jag lägga upp detta inlägg. Känns onödigt att mina vänner ska börjar notera vad jag äter och väntar med spänning utanför toa dörren för att höra *uuuehh* *plupp plupp* (tänk en ordentlig bakfylla eller första fjortis fyllan) och sedan en fors av mat som dimper ner i toan (låter inte så lockande nu att utvecka denna ätstörning nu vah !? He bju jag på tacka mig sen när du inte svimmar av näringsbrist)

Så vad gör fröken Malin klockan halv ett på natten ?
Jo, när jag kom hem från Mita och skulle slänga in frysvarorna i frysen (logisk hö ?) insåg jag att min frys består av 90 % snö/is, 5 % mat och resterande 5 % sprit. Dax att frosta av tänkte jag då, manlig som jag är stänger jag inte av frysen och väntar på att allt sakta ska smälta iväg. I stället tar jag en kniv och börjar hacka maniskt. Grymtar lite manligt som killarna på gymmet när det lyfter vikter till och från, och känner musklerna jobba. Resultatet är att jag skrapar upp knogarna och ger mig svullna röda knogar. jealous much ?

Harne haj

Jag väntar jag väntar

På att Mita ska höra av sig. Tänkte att hon kanske skulle få ett telepatisk påminnelse om att ringa mig om jag skriver upp det här (vore juh smart att ringa själv, därför gör jag inte det). Just nu har jag tjockat upp mig i sängen. 6 kuddar bakom huvudet och datorn placerad i en valk på magen så jag ska slippa hålla i den med Bandit rock i bakgunden. Nöjd som få alltså.

Harne haj

Just nu

Är ute i bushen, tänkte bara så alla vet. Vill ni hitta på nått med mig i morgon tex krogen eller raggarrunda på stan så hörut av er. I alla fall innan kl 6 då sista bussen går typ då. Linnea jag hör av mig om jag åker in till stan imorrn eller inte.
Tänkte att om ingen vill hitta på nått imorrn så kan jag lika gärna stanna kvar i Överboda och va tråkig. Höhö
Harne haj 

juste



Så här ska jag se ut i augusti då jag springer med min hund i skogen, dock med en snyggare outfit. Plus ska jag vara snabb och duktig i spåren med så jag kan springa om killarna. MOHAHAHA dom kommer fan bli kär i mig och sen ska jag bara utnyttja dom för sex.

dröm dött


ha!

En kille log och nickade åt mig idag i skogen. Kan tillägga att jag sköt honom 2 sekunder senare. inte okej att antasta tjejer så dära i skogen.


HAHAHA nej var mest bara en önskedröm, för killen jag såg var så fin men han stirrade bara. Tror att det berode på att jag hade mat i mellan tänderna igen.

är så jävla snygga killar som springer i skogen :( men i augusti ska jag också kunna vara den där snygga tjejen som springer i skogen och är snygg -fniss längtar som bara den -fniss Mitt mål ska vara att springa om alla killar som är snygga och sen ligga några meter före så dom får stirra på min fina rumpa medans jag springer.
Och sen blir dom så kär i min rumpa! och jag kommer absolut vägra prata med dom sen efter då dom ropar efter mig, då  ska säga till dom att  jag är döv. HAHAHA yeah sånt fantiserar jag om då jag är ute och går.

dröm dött

Jadu

Vad sysslar fröken johanna med just nu?

Jo hon tränar,pluggar å jobbar. Yeah typ det jag gör. Ser supernatural med. gosh har nästan sett alla säsongerna igen nu på nätterna. Eller jag råkar somnar och så går dom på i bakgrunden och sen då jag vaknar kan man se på snygga killar. En idiotsäker idé.

Juste tränade kondition i skogen idag medans hunden snällt fick sitta och titta på. Körde den här låten om och om igen i en timme. Absolut bland det bästa som har skapats

She’s got her lipstick on
Here I come, da da dum
She’s got her lipstick on
Hit and run, then I’m gone
Check my collar, collar, hey, hey, ey
Check my collar, collar, hey, hey, ey


YEAAAAH!


dröm dött

Tur man är en gullunge

Tänkte springa förbi stan och köpa en kaffe, så tänkte kolla om jag hade nog pengar på kortet eller om jag skulle köra på kontanter. Till min lycka ser jag att någon vänlig själv precis gett mig 3000. Får se hur lång tid det tar innan nån hör av sig och vill ha tillbaka dem.

Eller så äre nån släkting som tyck ja är söt och kände för att ge mig pengar till godis. Vem vet ?

Harne haj

WOHO

Hemma från jobbet nu, borde egentligen fortsätta med Biologin. Men nu är det Simpsons och Family guy. Alltså ganska hjärndött just nu.

Harne haj

Bara för att...



Bara för att jag älskar min nya våg. Den visar precis den vikt jag vill. Samt att den övertalat mig att jag består av 60 % muskler. HAA

Harne haj

Söndag

Bingo Lotto på söndag ? Vilka är på ?

Harne haj

Tävlings grejj

Hittade en tävling om den nya Sony Ericsson Xperia™ arc Klicka här för att delta.  Tog tillfället i akt att skriva om spyflugan FittFelix som (tyvärr var en mycket sjuk kattunge) är en av de få katter jag verkligen tyckt om. R.I.P FittFelix, 3 mån gammal. Typ (vem håller koll på sånt egentligen?).



"Brukar alltid fnissa när jag ser denna bild. Jag läser läxor högt för kattungen Felix. Strax efter bilden tagits vaknade katten, gick ut i min brors rum och spydde i hans säng. Felix gick sen tillbaka till mig och kröp upp i min famn för fortsatt sagostund. Min broder var sådär lagomt fascinerad av detta när han sent på kvällen efter en fotbollscup ska gå och lägga sig. Första katten jag tyckt om. HA"

Harne haj

Haha måste bara påpeka att det är så typiskt mig att komma ihåg det äckligaste katten gjort.

musik - till Myh


Marilyn Manson - Arma goddamn motherfuckin geddon

~ Death to ladies first, then the gentlemen
All sorts of taxes, facelifts, abortion, nervous breakdance
Satanic girls gone wild, truly fucking suicidal

First you try to fuck it, then you try to eat it
If it hasn't learned your name, you better kill it before they see it

Humeljävel

Har precis haft en viljornas kamp mot en humla. Självklart luktade det gott i min garderob så den slog sig ner där ett bra tag och njöt av den nytvättade syntets doften av blommor. Men nu är den ute, och jag klarade mig utan att bli stucken *paus för applåder*. Lämnade dock ifrån mittt ett kvinnligt tjut då jag smällt till den första gången och det flög mot mig. Men det är sånt som händer även den bästa.


Malin med rätt att döda

Harne haj

HAaa

Sitter och skriver en labb, och ska se om det finns info ute på google. Eftersom det senaste jag letade efter va en bild på en höna så blev det såhär.



Underbart att jag finns me på google. Varför dissekeing vet jag inte, men jag är nådigt stolt.

Harne haj

Massa duktig

Så att säga.
Uppe sen kring 7 snåret. Sliten se nanting. Poppar Linkin park, notera att jag poppar det. Det betyder att jag nickar med huvet upp och ner (killar tänk avsugning, eller ja snartlikt sere väl ut I guess). Imorrn blire biljard med JO-el, Elin, SadelN och Emma. Själv sitter jag och taggar som bara den, sattsar på att skämma ut mig och få menande blickar från folk omkring. Detta lär juh inte bli nått problem då jag brukar dra klassiska "Boll-miss" och skjuta av bollarna från bordet. Inte lätt att vara dum.

Harne haj

Om nån undrar

Om nån undrar... mitt ex vaknade till liv.

- Sötnos då

Underbart att killar tror jag är så söt och gullig hela tiden, tyck juh han borde lärt sig nått då vi varit ihop tidigare.
Haha sånt här är bara kul klockan 1 på natten då de slutat gå bra program på tv:n. I vanliga fall hatar jag smeknamn. Men nu äre fan bara kul, orkar inte ens bli irriterad.

Harne haj

Ibland

Ibland är det roligt att städa. Som idag hittade ett paket Mentos under sängen som nån vänlig själ tappat. Det räknade jag ut helt själv eftersom jag aldrig köpt sånna. Aja candy is good for me.

Misstänker nu efter noga övervägande om det kan ha blivit kvar från Kenneths gottepåse han gav till mig för ett tag sen. I så fall. Tack Kenneth !





Om folk skulle neka mig att äta godis ska jag också packa väskan och dra

Harne haj

Thats nasty

Dissekerade en höna idag på Biologin. SadelN fick för sig att öppna ena ögat, med förtjusning står hon med tången och böjer och bänder. Slutar med att jag får vätska från den döda hönans öga i mitt öga... och i ansiktet. Nån som är avis ? Om mitt öga blir fucked up och börjar mögla vill jag att alla jagar SadelN med pålar. En arg mobb ska driva henne ur stan ! Mohaha

Harne haj

totally

Kvällens uppdatering då. Alla mobilnummer är nu borta känns juh hyffsat. Så nu vet folk varför jag är isolerad tills folk tycker det är värt att kontakta mig. Ska bli intressant att se hur lång tid det tar att få igen nummret från diverse vänner. Dag ett 0 vänner.

Harne haj

Malin liten

Malin tappar nappen(eller vad det nu var), Ålder: liten

- Mamma.. mammaa.. mammaaaa.... mammmaaa.
- Elliin.. Eliiinn... EEllliiinnnn.
- Tappa, Pappa !
- Pappa.. Pappaaa... Papppaaaaaa.

Förklaringen är enkel. Jag tappar min napp, (tror inte jag haft nån, men vet inte vad det va så det får bli en napp.), nere i början av trappen står barnvakten Maud och lyssnar. Ropar på mamma, ropar på Elin och sen ska jag förklara att jag tappat nappen (?) och kommer på att jag glömt ropa på pappa, för tappa och pappa låter extremt likt.

Man får inte vara dum. Höhö

Harne haj

Sliten much ?

Jäpp, tagga skolan imorrn dåe !

Sitter just nu och tjurar på Spotify, precis som ett barn som ätit upp kakan och inte får en till. Så känns det, som att Spotify gett mig en kaka och nu vägrar de ge mig en till. Eftersom min mogenhetsnivå ligger vid åldern 4, så finns det inte mycke till val än att tjura. Lägga armarna i kors och se sur ut. 

Spotify nu är jag sur på er ! (Alla som har tjaffsat med mig vet hur detta tonläge låter)

Haha om nån undrar ja jag är trött. Innan nån hytter med fingret och förklarar med sträng röst att "sömn är viktigt MA-lin" tänkte jag säga. Jag har försökt sova i 3 dar, ÄGD !


Harne haj

Musik


Yellowcard - Fighting

~
You were not there when I needed to say
I hit the bottom so fast
That my head was spinning around for days
Now I got to go there alone
But I will never give up
No I will never give up

Harne haj

RSS 2.0