Om jag hade pengar att slänga iväg



Tänkte bara så alla visste.

Harne haj

Choklad





Choklad med salt och pecannötter. Den var faktiskt helt okej god, vart som besatt att smälta fram nötterna och saltflingorna så kunde sysselsätta mig en stund då jag åt den.
Kostar 17 kr på willys tror jag helt okej choklad.


Må kraften vara med dig!

Storbloggarn




Kolla storbloggarns käft samt kan hon ta sånna där coola cambilder som kissie. Tycker kissie ska se upp för mig helt ärligt, jag är faktiskt rolig om man jämnför med henne.


Må kraften vara med dig!

Då gick vi

Off till jobbet dåe. Just avslutat biologiprovet så bara att hålla tummarna för att det blev g på det.



Harne haj

Jag kan själv!

Tror jag är bäst i hela världen på att göra en cool turban av handduk. Vill ni köra ett 100 å ett natt tema med mig? PAX FÖR ATT GÖRA TURBANER





Så nu har ni sett bildbevis på det hela med. Visst är jag bara bra grym på det hela? Man får ett litet hål i det hela med, det är bra lyxigt!


må kraften vara med dig


Frust flås flämt










KOLLA ARMARNA Å  HÄNDERNA MALIN!!!!




Izzy stradlin!


Må kraften vara med dig!

Musik


Scary Kids Scaring Kids - My Darkest Hour

Popcorn, te och musikvideo med SadelN.

You left me breathless
You left me scared
But your arms have never kept me warm
WHEN YOU WERE HERE!

And now my only hope is to take back what you've stolen
My life will go on without you...
And now my only hope is to take back what you've stolen
MY LIFE WILL GO ON WITHOUT YOU!

You left me at the altar
My heart in my hand
I am tired and broken
Haunted by memories of
The life you've stolen
You've stolen...
You've stolen...


Harne haj

Jag undrar

Kan inte alla som läser den här bloggen skriva en kommentar, för malin och jag sitter å räknar å räknar men får inte fram vilka det är vi känner som läser bloggen.

Kan ni hjälpa oss?


mÅ KRAFTEN VARA MED DIG

yeeey

Blir alltid lika glad då jag hittar en låt i min inbox på spotify. Idag fick jag denna av malin

Hardcore Superstar – Hateful


må kraften vara med dig!

Plugg kväll

Igår skulle malin och jag plugga gick väll så där vi gjorde faktiskt en hel del och insåg senare att vi faktiskt kunde det mesta av det hon ville få fram att vi skulle kunna. IN YOUR FACE BITCH säger jag bara åt dig inger. Aja skit samma sen skulle vi köpa chips men då ville inte malin ha chips. Och precis som ett litet barn började jag sura för tänk då inte äta chips om inte du gör det, så vi drack upp vinrester ifrån helger istället, det vart mycke gott! Sen vart det att hänga på fb och stirra på alla gammla ligg å ex bara för det är roligt.

Haha har sett mitt ex fler gånger den här veckan än vad jag såg han då vi var ihop. Av någon skum anledning blir jag alltid så upptagen med annat då jag träffar en kille, en olyckshändelse? skulle inte tro det precis -fniss män är mer eller mindre svin och så kommer det alltid att vara ^^

haha så fort jag tänker på facebook vill jag bara skriva flashback. Flashback är coolaste sidan på precis hela internet!

Fan måste tömma diskmaskinen innan jag går till malin. Men sen kommer jag malin


HAHAHA JAG KOMMER


må kraften vara med dig

junior den fittan

Har lagt till mig som vän på fb. Det suger gigantiskt mycket! För nu känner jag som bah wooow han kanske vill prata med mig igen! Men jag vet att han inte vill göra det för det har han aldrig velat, men jag kan ändå inte släppa det hela. Han la nog bara till mig som vän för att jävlas eller för fb föreslog det hela... Och nu sitter jag här och ska försöka radera han som vän, tror ni jag kan det? Nej det går bara inte -.- Fast jag vart så jävla ledsen över att han addade mig som vän att jag började lipa imorse. Och malin har jätte mycke rätt med att jag ska radera honom och det ska jag så fort jag finner min kraft inom mig. HAHAHA MÅ KRAFTEN VARA MED DIG! You have the jedipower but jet you are not a jedi!

Aja idag drog malin med mig ut vilket var en jäkla tur för hade tänkt isolera mig och stirra på fb hela dagen. Nu ska vi göra läxor innan middagen och sen käka hamburgare fast gjort på korv. Nej ingen parisare inte! Det är en korvhamburgare vi ska käka. Vi köpte gobröd med! och OST! SÅ MYCKE OST ATT VI KAN HA OST ÖVERALLT!


haha ost över allt.

så idag får malin stå ut med mig för tänker inte duscha :} smutsigt hår är min grej det! Ska ändå inte stanna så länge med tanke på vi har runt 70 sidor att läsa och memorera ^^

idag gick malin och jag ut på promis så vi kolla lite på stan efter påskpyssel å kläningar. Sen gick vi på donken malin köpte hamburgare å jag köpte en latte med precis lika många kalorier säkert. Kan gissa på att hamburgaren var så mycket godare, men kände mig så cool med min kaffemugg så helt klart värt det. Vi satt och solade vid älven i säkert en timme och skämde ut oss med våra fina samtalsämnen för alla som ville lyssna.

Känns som solen tog på för känner hur det hettar i ansiktet nu. Malin vi ska sola imorgon på lunchen! :O Nu jävlar ska jag bli brun i ansiktet och likblek på kroppen så alla tror jag har fel fondation på mig.

Haha känns som jag är för cool för den här världen eller vad säger ni?


må kraften vara med dig!

Tatuerad

He e grejjer, för att hylla mitt Kalle Anka beroende.



Harne haj

Med SadelN

Har nästan pluggat nu så vi förtjänar vin.



Harne haj

Att ha socialaskillsen

Haha träffade en gammal klasskamrat.

Malin - Hej hur är det ?
Klasskompisen - Det är bra sj då ?
Malin - Det är bra, men jag håller på att pissa på mig så jag kan inte stanna hej då.

Harne haj

Svar

Klart vi ska köra en till sån där kväll :D Absolut awesome kvällen nr 1!


må kraften vara med dig

malin

Jag har ett förslag vad sägs om att du sakffar facebook å sen står det att vi är gift med varandra? Erkänn rätt skoj! Sen kan vi skilja oss och vi har bråket offentligt på facebook. Vore så spännande!


må kraften vara med dig

Linne, Malin, Troj och Eila.

Nu några utnyttjat min mobil för att måla bilder. Så tänkte lägga upp dom.


Bara för att alla jag känner kan måla.

Harne haj


Till dig myh




kolla på 00.54 ungefär å framåt så säger han: let me see your botty swing. och så börjar henrik dorsin på storbildsskärmen vicka på rumpan som jag gjorde igår som du skratta åt ^^ För minns att jag berättade om den delen för dig ^^


må kraften vara med dig!

Men du vilken liten katt

Hej mina fans! nu mår jag äntligen bättre och har just diskat efter igår, ska bara ta plåten och knivarna sen är jag rätt klar med att städa.

Imorgon ska jag plugga och städa sen blire film med malin å emma på kvällen ^^

Vart fan go mat i fredags, bara synd köttet inte riktigt ville sammarbeta med mig, visade sig att det var biff å inte alls det jag hade köpt ^^ Sen vart det nog bra att det inte vart så rosa då en del har svårt för det, bara jag som vill ha ostekta saker på tallriken ^^

Hej emma!

Hej myh! Måste säga du är ruggit cool och fantastisk rolig!

Hej ann!
 
Hej malin!


tack allihop för igår! ^^

Xmen imorgon då!


må kraften vara med dig!


Min snyggtröjja



Popeye ! YEAH !



Redo för allt idag

Harne haj

Vad fan hände?!

Vad fan hände igår alltså?! Kom mig i säng vid 5-6 i allfall för det har jag då ett minne av.
Vart som halft blankt från då ni gick fram till jag somna.

Hade ni skoj igår? För jag har då haft skoj med tanke på hur jag mår nu. Det är riktigt grisigt hur jag mår nu alltså haha.

aja fan nu ska jag rota fram mat!


btw malin lyckades spöa mig i lasersvärdsfighten igår. HON HÖGG AV MIG ARMEN?! VILKEN KVINNA!


måste nog vara medlem i pussgruppen hela helgen verkar det som, vart ju inte riktigt som jag hade tänkt det. Men men får väll ta en för laget.

Må kraften vara med dig!


malin




vad sägs om att ha den tårtan då någon av oss gifter sig? Vore ju lite så där lagomt barnsligt. Dock passar den ju inte min bröllopsklänning




Eller vad tycker ni mina sköna bönor?


dröm dött

Sikkaste



Haha satt på toa hemma hos Mita, och kollade mig omkring lite som man gör ibland när man pissar.. hur som haver. På vänster sida av mig satt denna porslinsgrunka på fönsterbrädan. Det pinsammaste var att när jag vred huvet mot den såg det ut som den rörde sig. SÅ fick för mig att fågeln till vänster då vred på huvet och stirrade på mig. Jag vart rädd och började skrika på Mita. Resten av besöket på dasset stirrade jag på den för att försäkra mig om att den inte rörde sig.

Så här i efterhand skämms jag ögonen ur mig. Men smällarn man får ta.
Harne haj


Helgen

Det kommer bli så awesome!

Ska få träffa mina bloggläsare = emma & myh sen kanske ann å anna dock läser inte dom två min blogg men dom är helt underbart trevliga personer ^^ Så blir middag och vin med dom! TAGGARÅ!

lördagsmorgonen ska gå ut på att äta chokladflingo å mjölk med emma då hon ska sova över hos mig :D Sen på kvällen/senare på eftermiddagen ska jag handla å sen ska jag dra en tre rätters middag igen och vin ^^

men nu då vi är så få ska jag verkligen få till en pang meny! en cool meny eller inte haha

aja skit samma

må kraften vara med dig!

Ha



Min nya favvo mugg... kanske syns ?

Harne haj

Luke filewalker



Det står luke filewalker inom dom rosa ringarna, kan ni förstå vad som är så roligt?


HHAHAHA för det kan jag


dröm dött


JAHHAHA




justin bieber makes my pants wet!

HAHAHA


it is my party justin bieber pen HAHAHAHAHAHA



jag dör


må kraften vara med dig!

Duon



emma känner du igen dig och mig? Vi tog ju den efter incidenten i soffan då vi kom så nära varandra ;)
Måste ju säga att din mankini sitter otroligt fint, visar som hela paketet och din röda hjälm! Gosh! förstår att du måste ha en magnet så du kan hålla fast i mig och inte repelleras av min sexighet


må kraften vara med dig!

Oj!




en naken karl.


må kraften vara med dig!

Emma

Du jag har mycket att skriva till dig idag. Ska köpa en sån här brödrost så kan vi sitta å fika med din fina nya frisyr och samtidigt äta gomackor.




vad säger du?


må kraften vara med dig!

Snälla emma




haha emma kan du inte klippa dig så där? Vore riktigt läckert


må kraften vara med dig!

Ryggsäcken ajg vill ha




när jag liks är inne på star wars så kan jag liks visa ryggsäcken jag vill ha.
Vist är den cool? Den kostar endast 700 kr. Funderar väldigt starkt på att köpa den, skulle vara så cool i skolan att alla skulle vända sig om och titta på mig och vara riktigt mycket svartsjuka över den! Tror nästan det skulle bli så mycket bråk om hur cool den är att lärarna måste ringa föräldrar för att berätta hur cool jag är med den på mig.


dröm dött

Äre illa.



Är det illa att jag funderat på att betala 7 kr för detta. Som Linnea säger, man har det djupaste tankarna inne på toan.

Harne haj

zombiedoja




Kanske ska köpa mig ett par såna då jag är helt såld på allt som har med zombies att göra efter att ha sett the walking dead?

Har ni inget att göra ska ni självklart se the walking dead.

Trailern har ni här, dock är det reklam före




dröm dött om zombies!

gerej då

nu vart jag sur å tänk int bry mig mer. Nu nu nu nu du vart du dryg så tänk göra läxan frivilligt och sen sova.

bra jobbat grabben (Y) förstod att du var bra jävla trasig, kan lukta mig till sånt utan näsa -fniss

fitt biologi!


dröm dött ---- må kraften vara med dig

Det krävs ett geni för att förstå vem som vart ägd




känns som att jag vann den omgången.



dröm dött

gissa djuret

Idag då jag låg och såg på barnkanalen så vart det gissa djuret! första ledtråden var hö, och då började johan som var programledare att säga det kanske var en ko eller häst eller en kanin osv. Och så frågade han synket om det var en KO!

Jag väntade så klart spännt på om det var en ko! Men icke att det var en ko, lite smått besviken vart jag men tappert fortsatte jag att fundera vidare och vänta spänt på svaret.

Så då visade johan nästa ledtråd som var en gigantisk borste! men johan var inte så duktig på djur så han viste inte att det var en häst. MEN jag viste att det var en häst, under hela den tiden som han funderade och funderade så satt jag och små hoppade i soffan och vinkade med handen att jag minsan kunde vilket djur det var.

Men johan kom ändå inte på vilket djur det var så då lyssnade han på ett ljud. Och så klart var det en häst! :D
Kände mig så jävla duktig osm viste det var en häst, så satt spänt och tittade på hästen på tvn som johan då matade med hö. Gosh vad det kittlade till lite extra då hästen åt hö! 'Det var så gulligt! 



Det där programmet gjorde exakt hela min dag idag. Nästa gång det är gissa djuret ska jag se det med och skriva ett brev till johan och fråga om jag får vara med och visa upp mitt djur. Då ska jag gömma några saker i en låda och sen får han gissa på vad det är för djur. Så klart kommer mitt djur vara en hund, så ska gömma en bajspåse, en pinne och till sist ett ljud från triton! Han kommer verkligen inte veta vad det är för djur med såna svåra ledtrådar.



Kommer lätt få vara med på gissa djuret. Då jag beter mig precis som en femåring ska då man ser på barnkanalen.


dröm dött

Nu ska nån bli kär i mig



Love potion, om jag inte kan fånga dom med min charm, ska jag tillverka en kärleksdryck på min IPhone... haha kände bara hur löjligt det lät när jag skrev det haaa.

Hur som haver beroende av detta spel

Harne haj

HAAAA


Kärlek

Det värsta är att detta är något jag kunde ha sakt, är själv förbannat stolt som vågar åka allt på Liseberg och försöker hinta in det i de flesta samtalen där de passar.

Harne haj

Nu fortsätt jag med fejan

Funderade starkt på att avsluta fejan, men alltså nu idag upptäckte jag att man kan leta upp skvaller om gammla ligg. är det inte fantastiskt?


dröm dött

jujustukrigare




kan ni hitta mig?


dröm dött

JO-el



Vad gör man inte för sina vänner ?

Harne haj

HAA

Emma - SadelN när du blir nervös pratar du om Malin har jag märkt.
SadelN - Ja men det är för att jag känner henne bäst, och hon är så jävla cool.

Okej jag kanske förvrängde meningen där lite men det var i princip det SadelN sa om mig, jag är cool. Sug på den.


Jäpp jag är cool sägs det

Harne haj 

Pinsamma minnen










haha varför stoppade du mig inte malin ifrån att begå dessa jävla brott emot musiken igenom att lyssna på denna skit? Dom här låtarna plus massa fler jag lyssnade på är ren jävla skit, svensk rap är ren jävla skit,

har ni förstått poängen med att svensk rap är ren jävla skit nu?

Lägger in en awesome låt med iron maiden så jag kan behålla min stolthet i toppen i allfall






haha aja dröm dött! ---- Må kraften vara med dig!

Nu äre bara bra1

Faschinerande dag igår, en dejt och en filmkväll. Idag var lika faschinerande med arbetsinterjuv, fittlärare smat glass.

Vilka busiga grejer som händer för mig, visst kan ni erkänna att ni blir lite smått sugen på att byta liv med mig? ;P

Liksom dejta som en galning bara för jag ska lära mig vara social och inte vara blyg för andra människor samt att ha fitt lärare. Alltså det är lika intrenssant som star wars!

Igår vart det tydligen dejt på eftermiddagen fika på göteborg! Grabben föreslog göteborg och jag var genast på, älskar ju latten dom har där. Och jaaa jag avr så tjejig att jag tog latte, så här i efterhand ksulle jag ha tagit pepsi. pepsi är manligt. I allfall vi träffades vid tre och sen ringde morsan vid halv sju och jag hade inte märkt att klockan hade blivit så mycket. Så tydligen kan jag träffa nya människor och samtidigt vara intressant utan att dom typ smyger sig ifrån mig ltie diskret då jag ser en fågel. Då jag ser en fågel tappar jag all koncentration.

Sen vart det filmkväll, köpte popcorn på ica och vart igenkänd av ett fan. Jaaa jag tvingar herr sjöstjärna att vara ett fan av våran blogg. Blir ju som så då man är en toppbloggare. Gick hem tidigt å sov.

vart väck idag av hedlunda först å sen teg. Så var bara att klä upp sig och kamma till sig, tyvärr han jag inte klippa mig så lär ju aldrig få jobbet nu. Liksom mottot är ju att kamma sig och klippa sig så får man jobb.


nu blire glass, skickade brosan att köpa glass nu då jag sitter med min ramlösa och saknar pepsi.


PEPSI!
PEPSI
PEPSI

helvete vad jag ska dricka pepsi i helgen

juste middag hos mig och den här gången e jag inte sjuk


PEPSI





ska dricka pepsi idag eller i helgen. vad tycker ni?


dröm dött --- må kraften vara med dig!

morgon te




tycker tydligen det är skoj att ta kort på mig och min mugg. finns 100 exakt likadana kort till


dröm dött

Sysselsättning hos mormor

Hos mormor byggde vi massa korthus, detta är mitt.



Min lillkusin Kajsa agerar fotograf.

Harne haj

Fylletelefonen

Skulle vara underbart att ha en hemtelefon. Om jag skaffar en måste jag införskaffa denne telefonen



Fylletelefonen så man träffar av knapparna, även då rätt knapp.

Harne haj


På nålar

Igår satt jag som på nålar. Vi (jag, Emma och SadelN) såg star wars och efter det hem till midgård. Brorsan och hans kompis Markus kom även förbi efter att de varit inbjudna till en fest de inte tittade till, så dom kom hit och väntade på bussen som gick vid 1 i stället. I alla fall köpte nya Billys calzone kebab igår och vid kl 12 var jag assugen. Höll på att avlida men ville inte att små pojkarna skulle veta att jag äter tjockis pizza mitt i natten. Så satt och väntade och väntade på att bussen skulle gå så jag kunde äta. Nä de packade ihop sig och började gå till bussen var jag helt slut. Så vart ingen pizza. Nu när jag vaknade har jag legat och tänkt på den hela tiden. Bönat och bett att jag ska orka mig upp ur sängen. Men nu är jag inte hungrig på pizza längre, så tog ett äpple i stället. FU

Kanske ska nämna att jag ätit godis som besatt i stället så helt galet har jag juh inte blivit

Harne haj

Fan bild

Fanbild gjord av Linnea


Malin <----                       ----> SadelN


Satan så stiligt !

Harne haj

Där är lampan samt rätta svaret




där är den!

men du vilken latjo mugg!




mina hörlurar och min mugg är bara ruggit coolt. sug på den malin!


dröm dött

hitta lampan





försök hitta lampan!


dröm dött

Fredagsmys!




ha en bra kväll! för det ska då jag ha!

dröm dött

Bompa bompa!

Snart är det bara 2.5 timme tills jag får vara med emma å malin! :D har köpt 10 påsar popcorn :} men 3 sparade jag för eventuell tråkig lördag haha, Var tvungen att köpa hundmat så fick inte köpa godis för orkade inte bära
:( Tungt liv jag lever kan jag lova!

synd linnea inte kan komma för hon ska på rackartyg! Den lilla busungen! ^^ Ha så skojigt linnea! var en Partypig!



Så över till oss andra. LET THE FORCE BE WITH YOU!




tagga nördkväll! :D

dröm dött

henna e kusan som älska mig



hon har inte förstått vilket monster jag är än, så jag bjuder på bilden. lite kärlek för släkten måste man ju visa


dröm dött

Tacksamhet

Okej nu kan det här låta smörigt, men jag är tacksam över dom vänner jag har. Jag kan inte säga att jag har många men dom jag har är väldigt bra och fina människor.

Idag då jag såg på lyxfällan och såg en kille osm inte kunde betala räkningar och var 25 år så kände jag stor tacksamhet emot malin som orkade lära mig allt sådant. Känns som helt awesome nu då jag sitter i ett läge där jag har betalat alla mina räkningar, har betalat alla kurslittratur som vart snordyr osv. Och har fixat allt med csn och ska bara fixa sista biten med skolan.

Idag vaknade jag och kände inte alls för att gå upp, men sen då jag gick upp och började röra på saker och ting vart verkligen allt helt kanon bra. Så helt enkelt vart idag en bra dag.

Enda minuset är min urinvägsinfektion!!! helvete gå över! Det gick till sig nu framåt kvällen, tror jag måste dricka mer. Samt att mina rapar smakar medicin. Men trotts allt det ser jag ljuset i tunneln. Ska ändra rapporten till fysiken för såg nu att den var upp mot väggarna fel, sen skriva cv, räkna fysik och matte i helgen. Sen ska jag bara vara med kompisar. Så jag tar helg nu.

imorgon kommer jag verkligen vilja stiga upp för det känns som så nu. Var trist att offra kemin men får läsa den nästa termin och börja om med allt och göra rätt. Haha tvivlade ett tag på min talang för kemi, men såg att den talangen återigen räddade mig ifrån helvetets provet jag lipade över i en hel helg. Fick g fast jag inte viste vad jag sysslade med för jag fick black out. Tack min talang, ska ta vara på dig mer.


aja helg nu fan! TAGGARÅ! :D

malin tror vi ska prata med konstiga tjejen på biologin, hon kan behöva en vän så hon slipper läbbiga viktor.


dröm dött

big brother fikadelux!




försökte skoja till det lite och få det hela att se ut som musse pigg...




vist lyckades jag jätte bra?

dröm dött

Det går hett till med emma




ser ni vad emma gör då jag ska vara snäll å kelas lite då me na?!  kvinnofolket ska vara kåt, glad å tacksamma!


haha nej det är inte emma som har gjort det, det är hunden. vi brottades om vem som skulle klippa klorna eller inte. kunde inte låta bli, förlåt emma! :D


dröm dött

Ett vanligt problem





ser jämt ut så här då jag vaknar på morgonen. Nu kanske ni tror att någon har lekt med elden så att hon får snällt ta straffet. Men icke att jag har gjort det så jag skulle kunna ha det som orsak.

utan det är dreggel! från mig! :O jag dregglar då jag sover, kan bero på att jag drömde om att jag räddade sam och deans liv. Dom föll från en bro men jag var så stark så jag kunde lyfta upp båda två. Stålkvinnan är mitt egentliga namn




det är jobbigt att drömma om såna läckra killar. Ni kanske kan förstå  hur det kommer sig att jag vaknar med halva sängen blöt nu

dröm dött

Do you speak chinses?!




toffs på huvudet å snea ögon, tror mamma å pappa har ljugit om vart jag e ifrån.




slående likheter i mellan dom två bilderna måste jag säga


dröm dött

Wohoooo

Ska på ica teg på möte om eventuell anställning i sommar. Känns fan awesome, med tanke på att jag kan allt redan så känns chansen stor att jag får en anställning. Och har jag lite mer tur kanske jag får extra jobb i höst med. Då ska jag bli så tjänstledig jag bara kan på hedlunda så kan dom se vem som skrattar mest då jag kom tillbaka för att få igen tiderna, för tyvärr säger en regel att dom måste ge mig dom

HA HA HA

mitt humör är mycke bättre nu, nästan så det vart okej att få en monster urinvägsinfektion.

dröm dött

HAHA

Snyggaste rövbilden på facebook, har ingen själv (facebook då, en rumpa har jag vart tvungen att förtydliga det) så kan inte lägga ut den. Men nu finns den där, mitt myntinkast... känns juh hyffsat.

SadelN snackar om en dejt idag för vi ska busa till det, imorrn ska jag träffa Myh och fylla lite luckor från helgens bravader (känns som denna mening återkommer rätt ofta efter fyllor med Myh). Är så sjukligt trött så jag försöker att inte öppna käften i onödan, känner att jag inte kan formulera en riktig mening i detta tillstånd. Så har levt hela veckan på dessa meningar, "haha..", "haha du hare inte lätt" och "va sägeru?". Hör inget och är allmänt borta så nu vet du det Myh, du får sköta snacket så kan jag mummla fram mmmm, och nicka instämmande. Kalaaaas.


Note to myself

Såhär hjärndött äre, "vaaaah !? Jag förstår inte frågan"

Harne haj

Just nu

Såhär känner jag mig idag.


Nej inte förstoppad, busig var känslan jag försökte förmedla... tror jag.

Tänkte om nån undrade. Dags att börja på fysiklabben, är lite pinsamt att jag försökt göra den i 3 dar nu. Helt utan framgång.

Harne haj


Just nu...

...Skönheten och Odjuret.

Beast: I want to do something for her... but what?
Cogsworth: Well, there's the usual things: flowers... chocolates... promises you don't intend to keep...

haha galet va jag älskar den filmen

Harne haj

vet ni vad

The monikers vinner melodifestivalen.

Jag älskar låten.


Ohlalalalala tralala

gillade den inte först, men nu är den råskön

har jag fel så hoppas jag innerligt på nicke borg bara för han är fantastisk


dröm dött

wohoo

Jag älskar verkligen star wars. har sett dom tre första filmerna idag igen, väntar på att få se dom andra tre då jag och emma samt malin ska se dom ^^

Haha nyste just över min arm

dröm dött

faaan

Det är big brothers fel. dom gör inget annat än röker och varje gång dom röker blir jag så sugen.
Värsta var att det var sååå gott!

men efteråt mår jag illa samt är yr. Vill bara kräkas.

kanske är tur att jag började må illa av dom så jag aldrig rör dom igen, tror inte ens jag ska röra dom på fyllan om jag mår så här dåligt efteråt


aja bara att börja samla dagar igen


malin kom hem, saknar ju dig :( du är värsta bra då jag inte vill röka brukar tänka på dig säga NEEEEEEJ! så rör jag dom inte. men nu hade du behövt knäppa mig på näsan.


juste du ska få din godis nästa gång jag ser dig för du hittade felet i det där inlägget.


kom hem malin!


dröm dött


HELVETE PERKELIE Eller hur det nu stavas

HAR RÅKAT RÖKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


HATAR MIG SJÄLV


tur det bara var en halv cigg sen började jag må dåligt osv.


tänk inte röra dom enda gång till. Ska smula sönder dom så fort jag ser dom imorgon bitti.

fan också!!!! Var ju över 2 månader sen sist.


Malin kom hem och läxa upp mig!

vill höra: NEEEEEEJ! och sen slår du mig elle rnågot. Du vet som då du läxar upp pojkar eller hundar?


KOM HEM MALIN NUUUUUUU!!!!

dröm dött

Return of the jedi!

HELVETE! han vågade sig hit! alla vet vem jag menar. Kommer han en milimeter mer innan för dörren än hallen så jag ser han ska jag använda min "power" till att trycka ut honom genom dörren. Och nej! Det är inte elakt så yoda har inget att säga emot det hela. Han är en stromtropper! :o

Tyvärr har jag ingen Cheewbacca på min sida idag som jag kunde ha viskat lite snyggt till att stormtroppern hade fuskat i kort emot honom så hade han fixat allt nu då mitt lasersvärd är borta!

David vi måste köpa ett lasersvärd helt klart....


Tror min power fungerar, han stannar i hallen för att prova kläder och säga vad han tycker. 

You got the power but yet you are not a jedi!






dröm dött



Sneaky bitch knows karate

Sneaky bitch knows karate

Harne haj 

Less

Blir så irriterad trodde verkligen att jag var påväg att kunna sova igen. Men nej, hade nog med utmattning att göra därför jag lyckades somna i förrgår. Nu äre andra dagen utan någon sömn värd att nämna, ska upp snart. Önska mig lycka till. haha

Harne haj

Sanningen är

Sanningen är att SadelN inte gett mig nå godis sen jag hittade ordet som var fel i hennes tidigare inlägg. Betyder det att jag får vara arg på henne nu som fick mig att läsa igenom inlägget 2 gånger för att försäkra mig om att jag hittat "rätt fel ord" (hihi vart får jag allt ifrån), PLUS att jag fick tänka till !? För jag tycker personligen att på min fritid ska jag inte behöva tänka. I skolan ja visst, men inte när jag är ledig ? Jag bestämer det nu själv. SadelN jag är arg på dig. GIEF GODIS !  ljugpotta.

Harne haj

En gång i tiden trodde jag också på...

...kärleken. Haha hittade min gamla dagbok i förrådet. Jag brukade avsluta med att skriva citat efter varje stycke (heter det så i en dagbok ?). Här är några jag hitta när jag snabbläste igenom den.

A broken heart is a heart that has felt love.

Beauty is like a book, it cannot be judged by its cover.

God spent extra time creating you.

Pretty is just a word to describe someone´s shell. Beautiful describes the entire person.

Even if I have a hundred reasons to leave you, I´ll look for that one reason to fight for you.

I've loved another with all my heart and soul, and to me, this has always been enough.

Don't cry because it's over, smile because it happened.

Haha, så jävla stört hela dagboken handlar om en kille och det är flera månaders mellanrum mellan texterna detta beror på att han då varit sur och vi inte träffats. Det handlade mitt liv om förut.. en kille, kan man inte tro nu va? Men kan slå vad om att SadelN kan intyga detta och Linnea. De har nog plågats. Aja nog var det kärlek alltid men så unga och dumma vi var. Sitter och flinar lite åt allt, haha vi förstörde verkligen nått... bra där. 

Nu kommer alla vänner mobba mig för att jag skrev om en kille jag har känslor för. Pinsamt Malin pinsamt !

For him I'd smile when he's happy kiss him when he's sad... try to be the perfect girl and calm him when he's mad hold his hand to make him strong and say he's right when I know he's wrong.

Harne haj

Namnamnammmnamnam

Ikväll blir det mjölk och Ballerina kladdkaka. Jealous Much ?

Harne haj


R.I.P

R.I.P Linneas banan. Må den vila i frid, sen hoppas jag att socialen får upp ögonen för att Linnea inte går att lita på när det gäller bananer. Nu är det snart en vecka sen hon tappade den i en snöhög (mest troligt). Snälla söta rara låt inte Linnea ta fler oskyldiga liv säg NEJ ! Vi tillåter inte hänsynslöshet när det gäller bananers liv. Jag blir lite tårögd varje gång jag tänker på att han/hon var ensam de sista timmarna. I en snöhög !

Linnea hoppas du funderar över detta nu.

Harne haj


Bleh

Sitter just nu och ser nån Thriller på 9:an. Har bitit ner varenda nagel jag har (läs hade) men kan ändå inte sluta titta. Har stängt av ljudet (alltså mute) lik förbannat måste jag blunda om jag tror något kommer hända. Jag skämms över hur mesig jag blivit. Men som nasse säger "det är svårt att vara modig när man är ett mycket litet djur" eller nått åt det hållet.

Harne haj

Justeja

Myh var nyss här och vi pratade om allt mellan himmel och jord. Tex lite bus om mina grannar, Politik, religon och Linnea som alltid somnar i min säng när hon är här (Who can blame her, min säng är underbar och älskad av alla). Linnea vi snackade alltså skit om dig om du missade det ! Massa skit bara skit om dig. Nää, vafan finns inget ont att säga om Linnea, kände att det var säkrast att berätta det så hon inte blir arg på mig.

Just nu blir kaffe och System of a down. Sen tänkte jag berätta att jag är arg, gick på stan med min förra halvsyster Amie och lullade på. Noterade att det var ovanligt mycke rockare på stan (det märkte jag eftersom jag suktade efter fler killar än vanligt). Väl på vasaplan såg jag att det är i helgen House of metal är. Det kändes som ett slag i magen när jag kom på att jag inte ska dit i år. Okej jag överdriver som vanligt, men lite tråkig är det juh att missa det. Ska smyga ut nu och stå utanför och njuta av alla långhåriga omode(iga) (HAHA mode, fattar ni) riktiga karlar som just nu befinner sig i stan.

Harne haj

Jäpp

Bjuden på filmkväll hos min kompis lillasyster. Först frågade hon om hon kunde komma förbi här men vi kom fram till att det nog var lättare att vara hemma hos min kompis eller hos pappan. Så nu sitter jag och väntar på uppdatering om vart vi ska vara och när. 

Telefonsamtal mellan syskonen.
Kompisen - Du kanske borde prata med Malin om det.
Systern - Jag har redan gjort det, jag älskar henne.

Så nu kan ingen komma och påstå att jag har dålig hand med barn/ungdomar. Jag må vara en person som aldrig vill skaffa barn och inte tycker det är bedårande med bäbisar. Men jag får dem att må bra och de vet att jag alltid ställer upp. Haha, jag är en mamma utan egna barn. Jag behöver inte skaffa egna, jag är mamma åt hela världen

Bahama mama
Harne haj

Klockrent säger Linnea

Jag håller med.

Linnea sitter och håller på med mitt halsband. Ett hjärta med texten "He who holds the key can open my heart" med ett litet jack i hjärtat och en nyckel som inte passar.

Malin - Ska vi se en till episod av Star Wars ?
Linnea - Jag sitter bara och funderar på varför nyckeln inte passar i hjärtat, ifs är det klockrent att Malin har det men ändå.

Harne haj

Vår blogg är sanningen

Är dålig på att uttrycka mig. Men så här är det. Tänker inte skriva ut nått namn, men jag vet att du kommer förstå och jag vill att du tar till dig detta. 

Det är inte ditt fel överhuve taget. Nu är det så att alla inte uppskattar en och det är inget du ska behöva må dålig över. Jag vill inte att du ska må dåligt över det. Jag klarar mig alltid och jag tycker du ska känna dig stolt över allt du åstadkommit, och inte be om förlåtelse över det. Du har inte gjort nått fel och du ska aldrig behöva ursäkta dig över din framgång. Fortsätt göra ett bra jobb fortsätt vara den underbara personen du är. Glöm inte att du förtjänar detta jag önskar dig allt gott. Jag kommer aldrig se på dig och känna att du gjort något fel mot mig. Hade inte du kommit hade det varit någon annan. Jag ser hellre att en vän får chansen. Det betyder inte att du på något sätt "knuffat bort mig", det betyder att jag får chansen att testa något nytt. Jag får ta mig modet att utvecklas nån annan stanns. Får chansen att komma till ett arbetsplats där jag uppskattas för den jag är.

Så var stolt, utvecklas, fundera inte över det och glöm inte att jag är med dig, varje dag och känner mig tacksam över att få träffat en sån vacker människa. 

Och..hmm... justeja ! Fortsätter du oroa dig över det så blir jag arger. Så nu står det i min och SadelNs blogg, det betyder att det är lag !

Learning how important you are,
How important each person you see can be.
Discovering each one's specialty
Is the most important learning.

I'm proud of you. I'm proud of you.
I hope that you're as proud as
I am proud of you.
I'm proud of you.

Harne haj

Låtar jag finner en mening i lista #4

Har som ingen historia till den här låten heller, mest en textdel jag är helt besatt av. Brukar lyssna på den ibland bara för att påminna mig själv om att det inte är värt att sjunka till botten för en karl. Just delen jag tycker som mest om brukar peppa upp mig lite extra mycket, för då känns det känns som allt är meningslöst, så brukar den påminna mig om att inte ge upp allt då jag kämpade för det förut. Sonic syndicate - denied





Hasn't been screaming all these years
Just to see the world crashing around me
Maybe this life is overrated
But I won't let the world burn around me


Det är den delen som får mig att börja kämpa igen. Men låten handlar inte om det egentligen, tror den handlar om ett par och han kastade bort allting för henne. Sen blir allt utom kontroll och hon lurar honom om och om igen tills allt runt honom faller i sär samt att alla rä emot honom. Men att han ska kämpa sig igenom det hela eftersom han skulle aldrig ha låtit det gå så långt.


dröm dött

HAAaa


HAaaa

Harne haj


Hett hett hett

Notera hur oerhört rolig jag var med min rubrik nu. Ska förklara:

Ligger i sängen och har försökt sova ett bra tag nu. Gav till slut upp och bestämde mig för att kolla om det hände nått kul på datorn. Så la upp den på min mage, håller på att bränna sönder den nu (alltså magen inte datorn, så het är jag inte HAaa, vart får jag allt ifrån?). Därav kommentaren hett hett hett. Fyndigt va !? Funderar på om jag ska ta på mig en tröja för att ha nått mellan mig och min överhettade dumburk. Det tåls att fundera på...

Harne haj


SadelN

vårlat taggad!

JAG SÄGER BARA GIEF GODIS !

Menade du mening så äre biten om att jag ska stängas in på ett slakteri när det är Ernst som trycker ner mig. ElakaErnst. mohaha.

Så nu är du tvungen att ge mig godis hur som helst !


Cheni Malin


Musse-Malin

I got soooo many looks (skylle på att jag nyligen sett Simpsons filmen, grisspektakel !)

Harne haj

Låtar jag finner en mening i lista #5

Älskar bara den här låten av hela mitt hjärta, precis allt med den här låten är så perfekt. Smärtan i texten känns extra mycket då den går lite långsammare. haha så löjligt av mig att skriva ut smärta. men aja!

Him - bleed well acoustic




Lyssna på låten, texten behövs inte till denna godbit

dröm dött

Låtar jag finner en mening i lista #3

Har ingen historia till den här låten egentligen, var sofi som skickade några låtar med in flames och sen var jag fast för bandet. Rätt ny låt av in flames om jag minns rätt. Hur som helst rätt awesome, kan behöva länka något mer än bruce springsteen för han dominerar just nu för mig på spotify.
In flames - delight and angers




I feel the fear takes hold
Afraid this hell I create is my own
Come my fatigueness, I cant take it anymore
This used to be my own world, but now I've lost control

Please heal me, I cant sleep
Thought I was unbreakable,but this is killing me,
Call me, everything,
Make me fell unbreakable, now you set me free


Fastnade totalt för delen Afrid this hell i create is my own.

dröm dött

malin

hitta det konstiga ordet i föregående inlägg och du får en godis!


dröm dött

hoho

har bestämt mig nu. Ska fixa det hära kosta vad det kostar vill men jag ska ha g i matte och fysik till början av juni. Samt vg i biologi a och vg i kemi b. Måste bara får över lärarna på min sida i dom två sista ämnena.

ska prata med jan och lägga upp en planering samt läsa igen allt över sportlovet i kemi, fysik och biologi. Lär ha mycket dötid på lördag, söndag samt hos farmor.

Känner mig som rocky nu





It's the eye of the tiger, it's the cream of the fight
Risin' up to the challenge of our rival
And the last known survivor stalks his prey in the night
And he's watchin' us all in the eye of the tiger
¨

hahaha är det verkligen cream of the fight? har alltid trott det var: the thrill of the fight

ska börja lyssna på den låten varje dag inför skolan samt boxa malin lite diskret, då kommer jag känner mig så vårlat taggad! HAHA

aja ska fixa det här nu.

juste malin, vart arg på ernst över hur han sa saker till dig -.- nästan så jag känner att låsa in dig i ett slakteri och trycka in boken i ditt huvud så du kan sätta han på plats. du är rocky malin! :D skulle vara vrålcoolt faktiskt.

dröm dött


Family guy

Stewart Gilligan Griffin - Look a BILF, a totally BILF !

Harne haj


Mamsen

När jag mår som sämst är det min mammas styrka som får mig att fortsätta kämpa. Jag hoppas bara att jag ärvt lite av hennes livsglädje, lite av hennes ork. Min mamma är den vackraste personen. Den starkaste människa jag mött, hon har så mycket att ge så mycket att leva för. Nu börjar det ha varit lite för många pissiga veckor här. Men snart är det lov, då blir det snowboard och tillfälle att lägga allt bakom mig och börja om på nytt.

Och då jävlar (tänk Björn Rosenström). HAaa

Harne haj  

helvete vad jag vill röka!

vet inte hur många veckor jag är rökfri imorgon kanske 6? har för mig att det blir min 6e vecka.,

men helvete vilket röksug jag har haft hela dagen och absolut inge godis har jag haft heller. Så har fått springa och borsta tänderna varje kvar bara för att få göra något då suget har varit som värst.

vet att ciggpaketet ligger i skrivbordslådan men vill fan inte förstöra lungorna det är verkligen inte värt det. men nu gick alla i säng så kan ändå inte gå ut och röka tack och lov.

Så hoppas ingen röker i min närhet imorgon för då lär jag brotta ner dom och dra ett par härliga halsbloss. precis så desperat är jag. Så ser ni mig så räcker det inte med nej du får inga cigaretter, du får rent av inte ha en tänd i min närhet. För jag är stark!

hahaha tar ni mig på allvar nu? skulle inte tro ni gjorde det



dröm dött

nytt

wohoo som den här hålan är kan jag knappt vänta på att få komma här ifrån. Funderar stenhårt på att åka till farmor redan imorgon eftermiddag med 4 tåget och vara där till fredag vecka tio.

För som det är nu makes nothing sense anymore.

dröm dött

Haha

Snubblade just över min skolväska. Attans bananer att jag aldrig kan lägga undan grejer. Jag vet juh hur klumpig jag är.

Harne haj

Tänkte bara nämna..

att efter ha legat och sett family guy i brist på sömn så har jag nu fått förjävla ont i nacken. Nu tycker jag alla ska tycka massa synd om mig och skicka healande tankar. Haxx om det skulle lyckas. Hur som helst. Tillbaka till skolan.

Harne haj

Less

Nu ska jag fixa frukost. Blir scones och te. Ska sätta mig och se klart family guy sen innan skolan. Önska mig lycka till bakning är inte min starka sida.

Harne haj

He

Reklam på youtube ? Nu kan det vara så att jag är den sista människan i världen som upptäckt det och alla sitter och skrattar åt mig. Eller så är jag mäkta cool så dom tänkte kanske att denna bruden har råd med en ny bil, ingen fråga om saken. Sökte reda på min IP (hey, haxx!) och så fort youtube märkte att den var närvarande (IP:n då) så slogs reklamen på ? Alla dessa frågor.. man blir trött i huvet.


såå hjärndött blire, som en kortslutning i skall´n

Harne haj

Musik

Jag vet att du hatar låten SadelN haha så nu får jag skämmas. Men den är min och hans på nått sätt.



Lillasyster - Jag är här nu (höst edit)

~ Jag hoppas att någon såg när jag ställde mig bredvid
när din pappa slog av dig käken och din mamma var ett lik
jag hoppas att du har kvar alla grejer som jag skrev
jag vet att jag var ung och feg men det var mina kärleksbrev

När jag dör, då vill jag vara med om allt
när jag dör, då vill jag veta att ni saknar mig

Jag förstår att jag inte är som de andra är
jag förstår om du inte förstår just vem jag är
jag förstår hur du har fått en bild av vad jag är
men jag förstår att du är smart nog att se att jag är här
Har du verkligen sett mig? Har du verkligen hört mig?
Har du verkligen lyssnat på vad jag sa?

Harne haj

Låtar jag finner en mening i lista #2

Vill inte jäkta med den här listan men kan ge er en till låt.

Minns första gången jag hörde den, det var på lugna favoriter någongång då jag fick min första mobiltelefon som man kunde köpa ett headset till med inbyggd radio! gosh, den och jag var bästa vänner länge. Men i allfall medans jag lyssnade på lugna favoriter brukade jag skriva ner låtarna i min telefon i en anteckning så jag kunde ladda ner dom så att jag sen kunde bränna ut den till en skiva och lyssna på om och om igen medans jag gjorde något typ lekte med dockor. japp jag lekte med dockor tills 8an, då först packade jag ner mitt älskade la scala efter ett häftigt bråk med min pappa om att jag borde ställa undan dom för evigt. Minns att jag lipade som en tjej under hela tiden jag packade ner det. Lika bra det annars hade jag säkert tvingat malin att leka med dockor på lördagar och söndagar. MEdans jag lekte med dockor lyssnade jag nästan alltid på gessle, barbados eller någon låt jag hade hört på radion.

Åter till storyn, jag kunde inte ladda ner låten pga att jag hade stavat fel och uppfattade aldrig artistens namn samt spelades den endast gånger då dom aldrig sa vad låten hette. Men så en dag satt jag hos morfar på datorn med en webradio igång och då stod det namnen på låten som spelades. Och självklart var det den låten jag hade sökt efter så länge!

Först tyckte jag låten var konstig eftersom dom skulle hoppa ner i floden eftersom jag tolkade refrängen bokstavligentalat och förstod inte verserna. Så tyckte den inte var så jätte awesome tills för något år sen då jag äntligen fattade vad låten handlade om och då först förstod varför bruce springsteen är bland dom bästa musikerna som finns. Så nu är det absolut en av dom bästa låtarna jag har hört, dock är den väldigt tragisk men ack så bra. Bruce springsteen - the river

 




Now all them things that seemed so important
Well mister they vanished right into the air
Now I just act like I don't remember
Mary acts like she don't care



Japp den låten är awesome, förstår ni inte vad den handlar om ja då förstår ni ändå inte magin med bruce springsteen.


dröm dött

Låtar jag finner en mening i lista

Kan inte ge alla låtar en placering förutom att säga att den platsar på den listan.
Först ut blir the ark - it takes a fool to remain sane. Gillade inte alls den låten då den kom ut som singel då jag var yngre. Japp den kom ut på den gammla goda tiden då man köpte singlar för runt 25 kr på åhlens då veckopengen kom. Tror jag inte gillade den pga att jag aldrig förstod texten, men nu då jag förstår den skulle jag aldrig kunna leva utan den låten i min iphone.




I ask nothing of you,

not even your gratitude.


And if you think I'm corny

then it will not make me sorry,

it's your right to laugh at me

and in turn, that's my oppurtunity

to feel brave.


bästa delen helt klart, ryser exakt varenda gång jag hör den.

dröm dött

RSS 2.0