Dax att sova ?

Kom hem från SadelN ca 10 min efter att Criminal minds slutade (ca 10 min efter 1 då), och har legat vaken i sängen sen dess, Ska jag fortsätta ligga kvar i sängen och försöka sova i hopp om att få 45 min sömn i natt eller ska jag ge upp och erkänna mig besegrad ?


Harne haj

Det fungert

He fungert ! Fick en komplimang av en kollega idag. "Vad fin du är i håret Malin. Jag har tänkt på det förut, du är alltid så fin i håret." Eftersom jag aldrig borstar håret, och knappt vet hur man använder hårprodukter så måste det vara de nya grejjerna SadelN uppmuntrade mig att köpa. Hela det här inlägget känns jävligt onödigt... ville egentligen bara skryta om att jag fick en komplimang idag. Sjukligt mycke text för att berätta det men men


I alla fall Bed Head e grejjer

Harne haj

Hos Mita

Eller närmare bestämmt Mitas pappa och bakar rabarberpaj. Snart ska vi dra till Kvantum och köpa vitöksbröd. Mita är just nu ute och hämtar in mer rabarber så jag passade på att snatta lite datatid. Har även bjudit hit mamma. Hon svarade på mitt sms.
- "Hej om du kommer hit ca 20 min tidigare bjuder vi på rabarberpaj, vi tänkte börja baka nu"
Mamma - "Låter fint det, jag ska föröka hitta."
Kände mig fyndig och svarade då
- "Ja om du ska föröka dig förstår jag om du inte skulle hinna"



Nu har Mita börja kladda med degen, tog sån tid för mig att skriva så hon har redan hunnit skölja, skala och cutta raberberna så nu ska vi göra klart pajen.


Jag tror pajen kommer bli kalasbra

Harne haj

HEe

V for Vendetta fredag kl 21. Häpp blir ingen utgång i helgen jag ska se film !

Harne haj

Nallen

För ca 2 år sen nu fick min lilla syster en nalle av mig i påskpresent (orkade inte fara till Maxi och köpa ett påskägg så hon fick välja vad hon ville från Lekbiten i stället). Nu har hon tydligen vuxit ifrån den, så igår kom syster förbi med Nallen. Jag ärver gossedjur från min 8 år yngre syster. Borde jag skämmas ?


NallN och för alla ni som inte ser, det är SlipKnot på tröjjan Slipeknåte - al håpe is gån

Harne haj

Förlåt Myh

Va och övningskörde idag, Patrik som jag kör med tror jag klarar körkortet på en månad drygt, men får se hur det går när jag inte har nån att köra med, jobbar och snart börjar jag plugga igen. Sen måste jag få tag på Manne, tänkte försöka få ordning på bilen. Motorhaveri och jag har inte ens fått köra skrothögen (Kallar honom för Ragnar).

När jag kört klart stadskörningen (ni alla som övninskört know what I', talking about höhö) så gick jag till Biblioteket och tänkte låna en bok av Chuck Palahniuk (han som skrivit Fight Club), så satt utanför och väntade på att dom skulle öppna. Efter bara nån minut kommer en mamma med 3 barn. Jag vart förbannad och gick in och satt mig för att slippa dom.




Då kommer det en kille (ca 25-30 år) kanske och sätter sig mittemot mig. "Är du ledsen!?" stackarn jag börja skratta och frågade om jag såg ledsen ut.. "Du såg så ledsen ut när du var där ute". Iaf så kom vi överens om att jag inte var ledsen. Efter det börja han fråga om ålder ("är du 20" Helvete så stolt ja vart) och sånt, sen vill han bjuda på öl. "Vill du ha en drink jag bjuder" (jag tolkar det som öl) Tackade nej och sen vart det pinsam tystad mellan oss, strax efter ringde hans mobil så han gick ut för att prata och jag smet in och började leta efter böcker.


Källa

Bara en sjuk förmiddag. Sen ska jag på sexfest ikväll hos en barndomskompis vid namnet Veronika. Kommer en tjej från "Himmelriket" som ska visa upp sexleksaker, massageoljor och dylikt så vi får titta, pilla och kanske smaka. (Veronika som skrev det i smset) Så fick krossa spargrisen (R.I.P) och kom fram till att mer än 900 får jag inte lägga ut på den här kvällen. Ser väl om jag köp nått, i så fall kommer jag garanterat skriva ut det på bloggen, HAa !



Harne haj

Jävla malin!

Hon skrattar åt mig fölr jag snyter mig i min socka, Vad är HENNES problem?!?!?!?!


fullt jävla normalt -.-

DRÖMTT DÖTTTTGTT"T#!R!

Fredag

Rätt spännande kväll, jobbade som vanligt och blev rik. Sen hann jag bara innan för dörren så knackades det på och jag fick oväntande besök var väll inte precis jublande kännslor över det hela. Tur jag hade givalia hemmA, you know "Gevalia då du får oväntat besök".

I allafall så kunde jag inte köra iväg stackarn då han hade hittat till mig och tänkt tanken att han ville vara med mig.  Hur som haver så såg vi på supernatural och åt vindruvor. Även loka så klart, kocken vart galet impad över hur mycket loka jag har i kylen. Den är proppad med loka i alla olika storlekar. Ville i princip bara att han skulle gå men men han var trevlig så jag orkade inte vara trist så jag vart normala SadelN. Vi hann komma fram till att jag är rätt manlig, om manligheten skulle defineras av någon person så skulle det vara jag. Japp vi flummade. Bara för att manlin ska veta vad det var för typ av flum så kan jag säga att jag spårade lika mycket som då jag är med sofi. Han verkar vara den manliga kopian av mig, rätt coolt faktiskt. Sen såg vi på tv och pratade fram till sex då jag helt otroligt lyckades somna.

Jobbade hela jävla dagen idag trött som ett svin var jag och är jag nu. Imorgon jobbar jag från 10-19.15 någon som vill jobba dom timmarna? Blir typ bara så där 1800 kr efter skatt. Ska försöka sova nu och sen jobba imorgon och genomlida den jävla dagen. sen är det bara måndag kvar och tisdag sen får jag vara ledig i en hel dag! världens jävla lyx! Sen blire torsdag, fredag och lördag så är jag ledig igen världens lyx asså!


Dröm dött!

Min första detoxkur

Tillbaka från joggingturen. Nu är det dax för mellanmål, sura gröna äpplen med kanel. Blä det jobbiga med den här kuren är att man äter hela tiden och äter man inte förbereder man nästa måltid. Ska ringa Mita och kolla vad hon gör efter att jag torkat. Är hon upptagen blir det som sakt solarium.

Harne haj


Min första detoxkur

Är ledig i 3 dar nu fre-sön. Eftersom jag inte planerat nått speciellt tänkte jag att jag skulle köra på en detoxkur som jag läste om på jobbet igår (ImpulsMalin). Det är första gången för mig som jag ska följa en diet och jag är lätt orolig, eftersom jag är van att äta vad jag vill när jag vill. Så önska mig lycka till jag kommer behöva det. Ostkrokarna på bordet kommer jag nog hinna slänga mg över innan dagen är slut *suck*

Gick precis och vägde mig. Tyvär kom jag på att jag kunde skriva i bloggen hur det funkar efter jag hunnit ätit frukost.

Så just nu ligger min vikt på 65.1 (efter frukost bestående av 3 äggvitor och ett ägg med 5 ml basilika, 2 koppar grönt te och ett glas vatten med en pressad citron).

Haha, frukost kl halv 2 mitt på dagen, känns som att jag sumpat hela första dagen men dietern.. men men. Ska dra till solariet nu och se om det hjälper mot armarna.
Men först ska jag ta en runda med de nya joggingskorna.

Harne haj

Lyrics time!

Bruce springsteen - Sad eyes

Baby, don't you know I don't care?
Don't you know that I've been there?
Well, if something in the air feels a little unkind
Don't worry, darling; it'll slip your mind

I know you think you'd never be mine
Well, that's okay, baby; I don't mind
That shy smile's sweet--that's a fact
Go ahead; I don't mind the act

Here you come, all dressed up for a date
Well, one more step and it'll be too late
Blue, blue ribbon in your hair
Like you're so sure I'll be standing here
I guess sad eyes never lie


Tänk inte ens tanken att dra ner någon annan som har gjort den låten än bruce springsteen. Kommer i så fall jaga er i era drömmar och sakta tvinga er att röka ciggaretter så ni får konstiga lungor!

Dröm dött!

Gissa lungan

Gissa vems lunga som är vems!




Jag vet ett onödigt inlägg men jag har fått en fix idé om att malin ska sluta röka. Så nu ver du det malin. Dock so lär jag tycka det är awesome om en vecka då min mens har gått över. Jag blir så känslosam då jag har mens. Blir inte ni det?

Dröm dött!

Funderar på att ragga upp kuk

HAHA neee det gör jag inte! Jag ska färga håret och sen ska jag försöka städa mitt rum för man vet aldrig då malin kommer förbi ;) Sen ska jag jobba, jag är så jävla opeppad på det att jag skulle inte ha något emot att skjuta upp min hjärna på väggen och se den sakta rinna neråt.



Dröm dött!


HEEE

vad förstår du inte malin?
Juste malin David får skriva till dig oxå! Inte bara jo-el

Dröm dött!

SadelN

Jag läste just igenom inläggen du skrivit... har bara en sak att säg om:

Det här inlägget

- Jag förstår inte frågan !

Harne haj

Stördaste grejjen någonsin

Mitt ex, från typ 4 år tillbaka (minst) skrev precis på msn. SadelN du vet första Robin ?
Hur som haver, vart så jävla jävla lycklig när jag såg att Robin skrivit (vaknade för ca 5 min sen och var så djuriskt pissnödig). Yrvaken som ja var började hjärtat rusa och ögonen tåras.... Insåg snabbt att det va gamla, ha ! Jag vill inte att killar ska skriva till mig på msn bara en kille. Och sen Jo-el så klart. Han får alltid skriva.

Harne haj


Bloggtips

Sadeln till sig själv: Det är viktigt att lägga upp bilder i sin blogg om man vill få läsare.


SadelN till sig själv: Okej sadelN jag ska försöka göra det i framtiden.




SadelN till sig själv: Nöjd?


Dröm dött!

Ha!

En kille ville ha mitt nummer så jag fick hans nummer. Han måste ha varit olagligt dum för jag fick hans nummer. Just nu funderar jag på att skicka ett sms där det står: "Det här är mitt nummer"

Hehe

HEHEHE

HEEHEHE

HAHAHAHAHAHAHA

Jag är så jävla underbar

Dröm dött!

Quotes time agin!

Napoleon Dynamite: Why do you got your hood on like that?

Pedro
: Well, when I came home from school my head started to get really hot. So I drank some cold water, but it didn't do nothing. So I laid in the bathtub for a while, but then I realized that it was my hair that was making my head hot. So I went into my kitchen and I shaved it all off. I don't want anyone to see.

Napoleon Dynamite
: I know what you mean.


Dröm dött!

Torsdag

Japp idag fick jag se på aporna! Ravans så fina apor, dom såg ut som små fladermöss fast dom var en apa. Jag vart kär och började redan att fundera på hur jag skulle kunna köpa en apa i sverige. Kom på jag ska skapa ett apzoo på mitt rum, för då får jag ha apor hemma. Skit coolt! Slänger upp en bild så ni förstår hur coolt det var.

 

Happ vad har jag gjort mer idag, jooo juste fan jag kramades med en super fin sara. Det var en orm, en super fin orm! Killen som höll i den var lite sexig så jag tvingade mig själv att sänka pulsen sluta vara rädd och tog tag i ormen och lät den hänga runt halsen medans den utforskade mig. Gullade säkert en 10 minuter med den innan killen ville ha tillbaka den. Tror ni han fick det? Neeej jag sa jag ville inte dela med mig av den. Han skrattade och lät mig ha den någon minut till tills ett äcklgit jävla missfoster till barn skulle ha den. Höll på att säga om hennes föräldrar hade kört en abort hade jag sluppit dela med mig av ormen och kunde få fortsätta impa på killen.

 Det där hade kunnat vara jag men det vare inte.

Man fick även fråga honom massa frågor, jag tänkte fråga vill du gå på dejt med mig? Men vart som bah neeee det kanske inte är så coolt. Kan tillägga att han hade 40 ormar, hade som en liten förhoppning om att han skulle mörda mig med sina ormar. Hade blivit mäkta populär då. Plus hade malin fått vara med i tidningarna och få ligg. En bra idé som kanske inte funkar i verkliga livet. Som vanligt för mig kan man som säga.

 Typ så där hade jag velat se ut då jag hittades. Plus ksulle jag känna mig populär för att någon var redo att ta ett straff för att bara döda mig. Hur populär är man inte då? Det dära grundar jag på "Don´t do the crime if you can´t do the time"

Läste bara kalle anka på jobebt idag galet najs!



Dröm dött! 

Malin du bloggar inte

Hörre du lill fia! Blogga så jag slipper läsa mina egna inlägg

Dröm dött!

Onsdag

Idag trodde jag att jag skulle få se på apor med min pappa. Men icke! Istället crusade vi förbi biltema och till min förskräckelse så såg jag att det hela helvetet var öppet! Vad gör inte jag då? Jooo jag säger det högt.
Sen var det inte lönt att tänka mer på aporna. För pappsen hade redan sprungit in i butiken innan jag märkte vad som hade hänt.

Pappa: Wooow se så jäkla stort det är! Och blankt golv! Dom har allt hära! *låter mäkta impad*
Jag: Jooo skit coolt. Vet du vad som vore mer coolt? APOR!
Pappa: Dom har inga apor på biltema johanna!
Jag: Nej men dom har reflextejp

Sen vart det slut på mitt gnäll om att jag inte fick se på aporna i holmsund. Kanske får se dom imorgon

Dröm dött!


Quotes time agin!

Uncle Rico: We also need some way to make us look official, like we got all the answers.
Kip: How bout some gold bracelets?
Uncle Rico: We need like some name tags with our picture on it, all laminated and what not. I mean, we gotta look legit man.
Kip: That's true, that's true.


Dröm dött!

Skräck

Haft sjukt ont mellan brösten hela dagen (tyckte det va kul att ge er en liten bild av vart jag haft handen hela dagen), tänkte driva med SadelN och googlade på bröstsmärtor för att kunna skriva och berätta "att jag mest troligt led av...", ja ni vet skämta till det lite.

Fan det dummaste jag gjort idag. Vågade inte ens skriva till SadelN och berätta vilka syntom jag har och vad jag mest troligt lider av. Haha jag är så Satans löjlig att jag skämms. Förstörde dagens jag-är-patetisk-garva-åt-mig-SadelN skämt plus att det gör ondare i bröstet än tidigare bara för att ingen skrivit att bröstsmärtor oftast är helt ofarligt på google.

Harne haj

Vällekommen

Nu när SadelN börjat blogg med mig så måste man väl fixa en ny design för synens skull ?

Harne haj

Quotes time!

Don: Hey, Napoleon. What did you do last summer again?
Napoleon Dynamite: I told you! I spent it with my uncle in Alaska hunting wolverines!
Don: Did you shoot any?
Napoleon Dynamite: Yes, like 50 of 'em! They kept trying to attack my cousins, what the heck would you do in a situation like that?
Don: What kind of gun did you use?
Napoleon Dynamite: A freakin' 12-gauge, what do you think?


Dröm dött!   

Ha!

Tänker fnissa åt dig malin tills du upptäcker att jag har börjat att blogga på din blogg  

Because I'm Bad, I'm Bad and you know it!


Dröm dött!


Ravans!

Ravans! Vad jag känner mig busig nu alltså, Malin loggade in på min dator med hennes blogg och lät lösenordet sparas på datorn! Förstår ni vad det innebär? Jag är som ett barn i en godisbutik! Hade jag varit schizofren och haft ett stort fönster med malinsblogg utanför på mitt rum hade det lätt sett ut så hära:





Dröm dött! 


Hemma igen

Sovit på SadelN soffa fram tills nu ungefär. Hon diskade undan stackarn och jag snarkade. Känns som jag är mannen i vårt förhållande.

Aja dax att sova nu i alla fall

Harne haj

När som helst nu

Ska snart dra hem till SadelN och fixa pizzabullar. Näär som helst nu.

Harne haj

musik


Takida - Never alone always alone

~ Fearful eyes watching all around,
all this time with no heart and you never cry
Where's the power in that? It's not right, sending signals of shame
I once knew, so did you


Harne haj

HEJ STEFAN

HEJ HEJ HEJ HEJ STEFAN ! HÄR HARU OSS OSS OSS !


Anledningen till alla vi är sniglar. Satan va SadelN garva (singel, nej skriv snigel..*gör det* HAHAAAAAAA)

Harne haj

Illa

Skulle rapa efter maten, spydde lite i munnen istället.
Det värsta är att jag och SadelN vek oss av skratt, jag har ont i magen nu och SadelN tyckte det va AWESOME ! Hon önskar att det kunde hända oftare.

Annat som jag har problem med i min vardag.

När jag ska logga in på bloggen skriver jag alltid hormail. Undertryckta tankar möjligen ? HAaa, jag ska skaffa ett helt nytt ordförråd. De ska endast bestå av ord som man kan slänga in i random meningar för att låta dummare än jag är.

Harne haj

haha

Om SadelN skulle blogga här skulle hon få avsluta varje inlägg med.

Dröm dött

Harne haj

SadelN säger

SadelN pratar om blueberry jackor med en kille (heter tydligen trans kåt men va vet jag!?).

Stefan säger:

* mm vill nog prova innan

* dom ska få det till gregers i höst

('.') !Princess! ('.') säger:*sweet då är ditt problem löst :}

*malins mamma heter grejer

*greger alltså malins pappa.


Det apselut bästa är att hon skickar det även fast hon hör hur jag garvar i bakgrunden. Inser snabbt sitt misstag efter det och förklarar med den andra meningen.. höhö logiken.

Harne haj


Äckligt

Klockan är halv 3. Jag sitter uppe och ser på The Rocker och äter chips.


 Tagga jobba imorrn då Haaaa jag kommer avlida.

Harne haj

Kände mig elak

Eftersom jag inte lagt in bilden på skorna jag letat i massa månader. Så för att mina vänner som faktiskt läser bloggen inte ska känna sig utelämnade så lägger jag upp en bild på de nu.. ni kan juh tacka mig senare eller nått.


De ser typ ut sådär. Fast annorlunda typ. 
Orkar inte förklara är rånervös skrev till en kille nyligen. Varje gång SadelN skriver så vrider sig magen på mig.
Tänk om han svara.

Harne haj

Fail

SadelN und ich skickade ett brev till "Who am I" med en kexchoklad, marabou choklad och lite chips. Vi passade även på att spraya massa parfym på brevet. Fick veta idag att han är allergisk mot parfym. Haa stackarn fick en astmaattack av att öppna kuveret. Nu skäms vi och känner oss som idioter. Vi får skicka ett nytt brev snart utan parfym den här gången dock.

Harne haj

Mallig

Justeja bara för att jag känner mig mallig som har SadelN och Mita som mina vänner (Mita köpte glass till mig förra veckan för att jag såg ensam ut) Bju jag på denna bild...



Jag de finaste vännerna man kan köpa för pengar.

Harne haj


Jag är tjej.. helvete

Köpte ett par skor idag som SadelN hjälpte mig hittat.
Man kan tycka att det vore en bra ide att visa en bild på skorna nu kanske ?

Tyck de är ascoola men hade ingen aning om vart jag sett de. Så gav upp. Nu läste hon (igår) i nån random blogg att de fanns på rea i Umeå. Poff. Tog det sista paret och känner mig allmänt mallig. Hon (SadelN) satt även uppe hela natten igår och försökte hitta de på olika internet sidor ifall dom skulle va slut.
SÄG MIG ! Har ni såna vänner, NÄ skulle inte tro det.



De här bilderna är till SadelN eftersom hon inte var med och fick uppleva min lycka.
Sen är det bara så, JA! Jag visar tänderna när jag är lycklig och tummen upp har blivit som ett nytt ord för mig. Är nått bra, eller om jag håller med ger jag folk tummen upp. Förstår ni lyckan och kärleken jag sänder till SadelN nu när jag ger henne 2 tummar upp !?

Harne haj

Justeja det hela inlägget skulle gå ut på:
Förr, sisådär 1 år sen kanske skulle jag endast blivit så här glad av sex. Läskigt hur jag använder skor som substitut för sex.  Jag har blivit så läskigt tjejig att jag skämms. Snart kommer jag vara för trött för sex, och medans tiden går kommer jag tappa all sexlus och endast ha sex när jag vill ha nått "Okej deal, du får ha sex med mig om du lagar middag resten av veckan, och jag får köpa den bedååårande väskan jag såg förra veckan" Tjejiga tjejer är hemska varelser. Jag måste sluta köpa skor.

RSS 2.0