Vi kom vi dansa vi gick

Tack tjejer för igår, vet att ni var lite otaggade på att stå i kön men tack för att ni stod ut med mig. Hoppas ni hade lika kul som jag.

Nu har jag ätit lite och ska dra iväg till jobbet.

Harne haj

Morrn morrn


Länk

Hon är så skön att man inte kan hata henne

Harne haj


Tänk värt

"Jag kanske inte förstår, men jag kan lyssna"

/Malin


Till Myh



Tillägnat Myh, låt oss nu se till att hålla kontakten bättre ^^

Harne haj

SadelN säger

"Malin imorrn ska vi vara fullast av alla, vi ska va så fulla att vi inte vet att vi är fulla."

Målet imorrn då !

Harne haj


Pluggandet hur gåre med det ?

Nääh, jag va på Willys med SadelN och nu blir det Billys. Får se när vi kommer ut ur matkoman och sätter igång med det. Har i alla fall gjort nått bra idag. Har köpt allt till Halloween nu. Så nu ska vi bara laga skiten så äre lugnt

Harne haj

världens mest orockiga video?



Det ska vara typ ett metal / hardcore band. Dock känns det som videon skriker ryskschlager


Om ni ska göra en video igen så är det här något att efterlikna.





Det är rock att stå å röka medans man drar ett sola i ingenmansland samtidigt som man har hål mellan benen.

amen


dröm dött

När man inte blir underhållen får man fixa det själv

Här sitter vi och väntar på att bli sminkade inför fotograferingen.
Tur att jag är så snygg annars vore det juh jobbigt att posa på bilderna.



Ingen av hos hade ätit frukost, så det vart saltapinnar, bilar och kaffe. Sen en och annan muffins lyckades jag roffa åt mig och gömma i väskan.



Myh är taggad och Eve är rödhårig.

Näshåret kan inte alltid vara tiptoppat, så lite får man stå ut med som flaschar på bilden tyck ja. Sen tycker jag det är charmigt att det ser ut som jag har blåsor på läpparna.

Nu ha ja bjutt på en massa, så tyckte jag fick slänga in en sådan bild nu. För att väga upp alla snyggbilder.

Trevligt kväll, slutet är jag inge stolt över däremot. Sprang omkring och letade efter min bh, tyvär råkade enda killen där gå förbi precis när jag säger
- Hallå om någon ser en.... meningen rann ut i sanden då jag såg att han stannade upp för att hjälpa till.
han - Ser en vadå ?
- Emm, alltså jag ska nog inte säga det när du är här. Sen kom jag på att han kanske trodde att jag snott nått när jag inte kunde be han om hjälp. Så jag tittade skamset ner i golvet och sa. "Jag har tappat bort min bh, och det börjar bli kallt"

Harne haj

Tobbah <3 Hero


Broder med hunden, lillasyster bakom kameran

Harne haj

Färdig

Klar på gymmet, Linnea ska kanske börja där. Kalas. Nu ska jag snabb duscha sen blir det till å tvätta, om det finns en tvättid. Annars ska jag sova och sen taggar jag sönder skolan. Slutar kl 4 idag. Förstår alla som är avundsjuka.

Efter skolan blir det till att fixa en marinad till älgensteken på Halloween. Sen har SadelN letat upp läskiga recept på efterrätten. Vi ska städa och baka hela fredagen, sen ska hon sova här.. första gången ! TAGGARÅ

Harne haj

Halloween

Ska ha en stor jävla blixt i fejjan och nå lösögonfransar jag hittade på make up store, lär juh se förbannat roligt ut, men de bju ja på. Sen ska jag ha tuttetejp eftersom att klänningen är för tajt över brösten för att en bh ska platsa. Jobbigt att va en 38:e och sen måste ta 40 för att kunna klämma ner dom, haha i värsta fall 42. Känns juh hyffsat, ska fettsuga Arne och Börje. Ska ha a- i kupa sista gången dom är i vägen.



Natten är ung och fransarna är lagom grymma.
Harne haj

SadelN säger

SadelN säger:

"Malin sluta smsa med Olle, duvet killar gör en korkad"

Harne haj

Jockiboy

Stavning är överskattat, hur som haver man vet la vem ja menar.
Så jävla underbar !
- Du är inte allt för tjock.

hahahaha, tråkigt att han inte är min vän. Jag och SadelN skulle behövt han.
Harne haj


Halloween

Alla håller på och tipsar angånde halloweenhelgen som är på g. Sitter och hjälper SadelN med att hitta kattmakeup men hitta denna i stället



Harne haj

party

Blir party på lördag, he blir super roligt! Malin sa det var lady gaga tema, tror jag får köra lady gaga som katt. hehe katt ladygaga. Totalt awesome, ska då ha en nos som är glittrig kommer bli tjejigt och bra


dröm dött

wohooo

fick en kommentar idga: Vad fint hår du har


YEEEEY det gjorde min dag,. Tackar larsson!

Dröm dött

Alltid lika populär

Följde med Mita och hämtade hennes lillebror på dagis. Vet inte varför med helt plötsligt kommer en 6 årig pojke fram och smiskar mig, på rumpan ! Chocktillstånd vill jag lova. Nu ska jag äta frukost hos Mita.

Harne haj


Check

[x] Fysiklabb
[x] Natur läxa
[\] Kemilabb
[x] Bokat klipptid
[ ] Gym
[x} skola

Nästan halvduktigt av mig att ha gjort mig idag. Nu ser jag på lyxfällan med bruden som gör att jag känner mig smart. Det är så jävla illa. HAHA jag vet inte varför men jag tycker inte synd om henne.

Vanita -35 500 i månaden... starkt jobbat

HAHAHA nu sitter hon och pratar om design väskor, och han bara stirrar på henne. Tänk om jag också kände detta lugn och aldrig funderade över konsekvenserna, HAaa. Tack mamma för att du gav mig en uppfostran, tack för att jag kommer klara mig i den verkliga världen.

citat
"hur tänker du?"
"emm ingen kommentar på den" (jag tänker inte!?)
Harne haj

Nya förbättrade Malin

Ny hårfärg. Danke Linnea

Harne haj

Förfest/efterfest hos Malin

Förfest;
fick inviga mina shotglas och spela Halo

Efterfest;
Följde med ett gäng från krogen så vart Halo igen. I alla fall, Sven min vän beslag tog sängen medans jag ska plocka ner täckte till övriga frysna tappra krigare så ramlar min dildo ner och man riktigt hör hur road Sven min vän är i bakgrunden.. smällar man får ta när man inte tycker man ska behöva skämmas över att vara sexmissbrukare.
Fick även en ny vän, Olle min nya vän Kristoffer. Skickade ett sms till Måns (hans kompis som också va med) nån dag efter och frågade:
"Mååns, fråga Olle om jag kan få hans nummer, jag vill ha han som vän". Funkade, har en ny vän som driver sin egen fight club i sin källare. Jag är V.I.P medlem.

Justeja, på krogen träffade jag ett fotbollslag som jag spenderade i princip hela kvällen med. När Linnea och hennes kompisar kom tillbaka från pissoaren eller vart dom nu försvann, så sitter jag i hörnet och har fotbollsgrabbarna runt mig. Jag som trivs bättre med killar än tjejer var helnöjd. Drog även en raggningsreplik för att bevisa för en av killarna att den funkar. Vände mig till närmaste kille, tittar han djupt i ögonen och säger:
"Får jag kalla dig google?" "Heeh!?" "Du har allt jag söker efter"
Det underbara va att han va från samma lag och det visste alla utom jag men men.

Kan säga att den repliken var det inga fel på. Han spelade Halo med oss senare den kvällen.

Harne haj


ha!

ska starta en skvallerblogg om mig själv om någon dag. Kan erbjuda er ett smakprov om vad som kommer skrivas.


Hello gossip girl here. idag har johanna inte rökt, hon har världens sämsta humör. ÄR det sant att hon har slutat röka?! Oh noooooooes½


fick inte till det förlåt. Det låter coolare då jag fantiserar om en skvallerblogg som bara handlar om mig själv då jag ser på gossip girl


Dröm dött skäms lite nu så måste gå


Åhhhh

YEEES! Hoppas blondinbella har gjort slut med sin pojkvän :D jag har alltid varit smått förälskad i honom pga hans töntighet med hajarna. Haha förlåt men han är typ prins erik matrial!!!!

Synd dock för blondinbella. Men nils om du läser det hära så gillar jag också hajar :D Och alla är smått förälskad i mig -fniss även malin!


Dröm dött

Yeeeaaah

ÄR så överpeppad inför nästa termin. Kan få bra betyg i alla kurser förutom i matte e då, kommer bli barsnligt roligt att plugga inför det hära. Nästan så jag kommer köpa böckerna före terminstarten så jag har något att leka med över jullovet.


Btw har jag sagt att jag ska bli civilingenjör? hehe

dRÖM DÖTT


ojskipojski

Kanske dags att sluta plugga då man upptäcker fel på planeringen som man först tyckte var okej tills man hade gjort alla uppgifter och läxor så man ligger 2-3 lektioner före alla andra?

Måste fråga läraren om så mycket imorgon, känner mig så jävla nördig just nu. Där emot kommer jag inte ihåg en enda grej jag ska fråga. Får nog skriva upp dom på en lapp och ge den till honom och be han svara efter punkterna. Då tror jag nog att jag ska förstå planeringen och vad jag måste lära mig ^^

Kommer lätt bli ett mvg på det här provet. Känner det på mig, är så grymt duktig på att använda formlerna och svara på uppgifterna i boken. Bara läxorna som är lite kniviga men dom fixar jag tills sist ändå.

Kommer bli ett bra prov

Dröm dött

Gym

Tillbaka från gymmet nu, älskar att min nya gymmtröjja har blivit "Wanna be my boyfriend?" och sen finns det 3 stycken svarsalternativ. Yes No och Maybe. Måste se helt störd ut men det är smällar man får ta om man är lite speciell.

Nu blir det lunch sen kanske man ska ta tag i pluggandet ?

Harne haj

yepp yepp jag har sålt min själ till skolan.

Har ingen liv just nu, pluggar allt som går. G i betyg räcker inte om man vill komma in på civilingenjör, knappt så VG räcker till. MVG är det enda som kan rädda en om man har taskiga betyg från tidigare som man försöker läsa upp. Funderar på att plugga matte i sommar eller läsa upp mitt betyg i naturkunskap A. Känns som matten lockar mera. speciellt då det är på universitetsnivå.

det där är vad jag sysslar med just nu

dröm dött


Hemmafru

Linnea är jobbar och jag står hemma i köket och fixar middagen så den är färdig när hon jobbat klart, mer fel kan det inte bli. Andra utgången i rad som jag är hennes egna lilla fru.

Nu är hon här, vi super och ser på Simpson thats more like it. Öppnat första ölen och nu är vi på g

Harne haj

barnprogram

Ska springa in till stan och möta upp Linnea, tyvär råka jag fastna vid barnkanalen precis när jag skulle röra på mig. Två killar pratar medans som sätter upp en diskokula i deras verkstad (ser det ut att vara) där dom leker med dockor.

- Du vet best man han ska hålla tal, blir du nervös nu att jag ska skämma ut dig gör hela tjocka släckten ? höhö
- Men du vet, vi ska inte gifta oss.
- Varför inte, har du inte friat ? Vill du att jag ska göra det åt dig ?

- Baka in en ros i calzonen och säg till tjejen bon apetit
HAAAA

Haha, underbart nu ska jag resa på mig

Harne haj

Done

Hungrig som ett jävla as, ligger i sängen och ser på top model och skämms så ska dra till gymmet senare.

Anledningen till att jag skäms kanske jag ska erkänna. Jag är äckligt sugen på pizza, det är fredag ändå men pengarna början tryta. Så antingen tjockar jag i mig pizza ikväll och snålar med maten resten av månaden. Mitt andra alternativ är skippa pizzan och på så sätt spara in lite pengar. Sen är jag sugen på chips och dipp också. Jag hare inte lätt

Harne haj   

du har rätt malin

HAHAHAHA! jag tänkte inte på att jag inte brukar ligga med honom! medhåller blir klart ännu skummare att ha en fyrkant då man inte ens brukar ha sex med varandra. haha och partnerbyte känns som man måste vara ihop för att ens kunna göra. Ska fråga honom ikväll då han loggar in -fniss Ifs kan det bero på att jag har skyllt på att jag har haft mens varenda gång de senaste veckorna HAHA! MENSJOHANNA


dröm dött

Nytt i garderoben

Nu taggar jag Halloween som ingen annan.


Hm 399


Denna från Nelly var ett alternativ men Hm grejjen får duga

Harne haj

HAHAHAH

Såg precis SadelNs inlägg. Den första frågan som dyker upp sådär spontant. När man ska byta parnet äre inte så att man ska vara ihop eller nått sånt innan ? I alla fall ha nån slags relation som kan klassas som KK ? HAAaaa

Harne haj

Dagen idag

När jag lämnade lägenheten för att traska till gymmet möttes jag av en snöstorm. Jäpp nu är snön påväg in över Umeå. Halloween dräkterna halvt fixade med Linnea på stan och nu ligger jag under täcket och försöker få tillbaka lite värme i kroppen och äter godiset Linnea lämnade kvar, tyvär så är det mest lakris... men nöden har ingen lag.

Harne haj


haha!

nej njen nej! En kille jag umgås med har fått för sig att vi ska ha en fyrkant och att vi ska byta partner. HAHA HUR FAN HÄNDE DET?!?!?! roliga är att han har inte ens diskuterat det med mig.
Plus träffade jag en kille jag låg med som var mitt sämsta ligg någonsin för ett tag sen igen. Det var lite pinsamt, ännu mer pinsamt är att vi läser en kurs ihop. Yes kan mitt liv bli mer weird?


Se malin jag skrev! dock skrev jag ett pinsamt inlägg


Dröm dött!

Tjuvlyssnat

Bästa ungen, får jag bli som dig när jag blir stor?

En mamma ~35 och hennes son ~12 sitter på tunnelbanan.
Sonen: Alltså jag HATAR att vara tolv!
Mamman: Varför då?
Sonen: Alltså man får inte ha sex, man får inte gå på krogen, man får inte handla på systemet…
Mamman: Suck…
Sedan tystnad.

Källa

"Det är dom tuffa grabbarna som får sova med de söta flickorna"
Citat från "halv 8 hos mig"

Nu blir det sibylla och tjockismat med SadelN

Harne haj

Så här ska det se ut

Linnea kan Linnea vet.


Frågar man så svarar jag. Jag tycker du kan hålla ett tal om preventin medel för allt för få brudar vet att sånt finns... tydligen.
Sprolla om du pratar om fel ämne, alla bör veta allt om preventinmedel.
Harne haj

Ps.

Jag tycker det är lite tråkigt att SadelN slutat skriva här *sadpanda* och sen saknar jag alla roliga kommentarer. 

Harne haj

Ps. när jag skaffat körkortet ska jag bjuda Jo-el på drive thru på frasses. Känns juh hyffsat ! 

Plugg

Med SadelNs hjälp har jag nu lyckats ta igen missad pluggtid och ligger med i planeringen igen. Känns juh hyffsat!

Harne haj

Party

Vi kör Glee och dricker Jäger snart bär det av ! YEAH !

Har varit och handlat



Min stora syster köpte alltid sånna (saft tetrapacken) när jag va liten så jag vart så jävla tvungen att köpa hem dom. Notera gärna min svampbob lekplats jag har i bakgrunden. Min lillasyster gav mig den när jag fyllde 20. Hon har klippt ut alla gubbar och limmat fast dom i varsin magnet så dom går att flytta runt. Bland det bästa jag någonsin fått. Har jag en dålig dag sätter jag mig vid min dörr och flyttar runt dom.

Iaf tack för skjutsen Ann

Harne haj

Snart återställd

Har varit magsjuk någon dag och nu börjar jag piggna till på riktigt så drog mig iväg till gymmet för att ta igen lite missad sjuktid där (försöker komma tillbaka till 4-5 pass i veckan). Väl på gymmet drack jag (något som smakade) möggligt vatten och det var väl inte det bästa jag kunde fått i mig när jag precis kvicknat till från magsjuka ?

Har en fysik labb idag då vi ska cykla. Vädret idag ? Regn och massa blåst (stormvarning) så jag känner mig galet taggad.
 
Avundsjuk ? och sen plus stormen där. Underbart

Sen börjar jag få ordning på makeover dagen jag ska bjuda några vänner på. Evelina som jag gick i samma klass med 7-8 och Myh jag jobbar med, sen tänkte jag även skämma bort mamsen lite så hon och någon av hennes vänner ska få följa med. Det lär bli jätte bra, Evelina som för tillfället bor i Sorsele kommer hit och sover här kvällen innan så då blire att prata minnen minnen minnen, galet vad minnen vi har (dock är de flesta sjukligt störda) Rumpklämning, tuttdiskutioner och alla stackars killar som vi pratade om på den tiden. Pinsamt.


Evelina senast vi var ute

Sen fyller Veronika 20 strax så imorrn kommer Linnea hit efter jobbet och äter en snabb middag sen far vi till kollektiv vargina och firar henne. Party !

Kakmonstret är party !

Nu ska jag göra i ordning en lätt lunch och sen dra iväg till cykelbanan... i regnet... och stormen... 

Harne haj

ringer till Jo-el

Jo-el - Hej
M - Hej äru full ?!
Jo-el - HAaaa hur fan hörde du det jag sa juh bara hej ?

Malin kan Malin vet säger jag bara
Harne haj

Plugg

Ska göra lite matte innan jag kryper i säng sen fick världens craving (kanske är gravid) nyss. Kändes bara så jävla rätt, så ska följa impulsen och knäcka en ylé.


Ylé Källa:

Justeja drog ett skämt för Atle som han garva åt som fan, ska se om det är lita uppskattat bland mina vänner. Kommer inte riktigt ihåg det så för att slippa försöka återberätta det och svamla på så jag missar poängen (tro mig det händer hela tiden) så går jag rakt på sak.

Bellman åkte bil med nån eller några kompis(ar), han blir bajsnödig och dom hinner inte stanna. Han vevar ner vindsrutan och i förbifarten passerar han två raggare (eller vad det nu va, norrmän kristna? aja ser ni jag börjar redan svamla bort mig, och då hoppade jag ändå över halva historien, unfuckingbelievable)

den ena raggaren (norrmannen, kristna eller vad det nu va för peroner) säger: Såg du vilka tjocka kinder han hade ?
varpå den andra svarar: Ja, och såg du vilken stor prilla han hade inne ?


Ni kan tacka mig senare (och uppskattades inte skämtet, säger jag unfaackingbilivöbol).

Harne haj  

P.s ja jag vet jag är lika ful som jag är dryg... och dum för den delen också ! HAaa
d.s

RSS 2.0