Sagt på flashback

Jag och min kille låg i missionären, när han kom blev det tydligen så skönt att han dräglade!
Där låg jag alltså under honom och såg en lååång drägelsträng komma mot mig
och han som insåg vad som höll på att hända fick panik och sög snabbt in den i munnen igen!

Efter en halv sekuns förvåning började jag såklart gapskratta! 



i ett forum om hemska sexminnen. Dog lite på insidan då jag läste det hära

dröm dött

Måndag

He vort kemi på morgonen sen drog jag till gymmet och körde konditionsträning nu då jag har lyckats sluta röka. Sen vart det biologi tror jag verkligen går i en klass med bara idioter. Skitsamma killarna frågade om jag ville diskutera läxan med dom men drog en lögn om att jag inte hade gjort den och fortsatte med den andra läxan vi har till nästa gång. Skönare att slippa göra skiten hemma och det var fem minuter kvar på lektionen. Vet inte vad det är med läraren men hon vill jämt dra över med tio minuter. Det är inte okej

Så nu har jag hämtat paketet från hm och ligger i  sängen och töjer ut jeansen. Dom är så jävla stela inte okej!
Nu vette fan vad jag ska göra, vill köpa blommor, krukor, grejer till träningsväskan så jag slipper plocka upp å ner alla schampon och balsam. Men då måste jag he mig upp till willys, vet inte om jag ids gå eller ta bussen.

Sen skulle jag vilja ha nya gardiner.

Vilka problem jag har. Får inte göra kemi för jag ligger för långt fram så måste jobba mig bakåt. 'Fysiken är jag klar med och måste få förklarat nästa del innan jag kan gå vidare. Knaske läsa om kolväten vore ju intressant eller så kör jag matte och hamnar en vecka före i planeringen och gör bort skiten fortare så jag får börja på D.
intressanta idéer men vette fan om jag orkar

Dröm dött


Aj aj

Har ont i hela kroppen.. förutom hälarna av nån jävla anledning. Haha aja ska dra till skolan nu, önska mig lycka till och håll tummarna för att jag blir frisk snart, halsen är inte på topp. 

Min kropp är inte skapt för 2-dagars..... men det ska vi ändra på ! WOHO  

Harne haj

JAAAAA!

Är helt klar med fysiken nu!Så nu är jag ikapp! Bara fem uppgifter jag måste kolla upp och få förklarade så är jag hemma ^^ AWESOME!

Nu blire kemi! :D Ligger ikapp i alla ämnen nu så får vara helt ledig imorgon samt på måndag! ^^


dröm dött


Kung-fu fighting

Igår va en kväll värd att minnas, alla har fått se min kung fu skills. Inte att leka med.

Kvällens citat:
Kommer ut från toan: "Jag vet inte om jag har pissat eller inte"

Harne haj

potenser

Jag hatar er! Jag hatar er extra mycket! Potenser, kommer hata er för evigt


Dröm dött

Fredag

Skola, gym, käk, tvspel, plugg och ännu mer plugg. Började laga middag vid klockan halv åtta idag. Fick middag halv tio rätt onaks. Det är vad jag har gjort idga, ska se en film och sova sen, ska upp tidigt och gå med hunden en timme sen tänkte jag försöka räkna mer fysik så jag kan hjälpa malin har 4 uppgifter kvar av ljus samt kanske 8 kvar av vågor. Borde börja lite mer med kemin så jag kan hjälpa till med den också om hon behöver hjälp.

aja dröm dött

trött krigare

Har varit aktiv hela dagen, först skolan sen åkte jag till farmor och skottade taket dära. Gäsp!

Farmor säger att hon och jag ska på spritresa till åland med typ 60 andra 60+. Tror jag måste lära mig hjärt och lungräddning samt hur man tampas med fulla pensionärer. Nej men blir skit skoj! Får ta ledigt så där 2-3 dagar från skolan och sen skylla på att jag ska på spritresta med folk på 60+ kommer bli gött att ha det anledningen.

Har kämmat igenom kemin med lite på hejandes fån folk på msn samt lyssnat på the ark. Så till sist lyckades jag prestera så där 10 uppgifter. Gick fasen bra ^^ Måste ha otroligt lätt för kemi för känner inte ens att det är en utmaning längre. synd jag inte klarade av att plugga fysik idag då mina tal i boken började snurra. Matten skiter jag i samt biologin. Har en hel helg att ta igen det på! :)

Aja ska ut med hunden, tvätta mig sen blire sängen. Kommer somna direkt kan jag lova


dröm dött

YEEEY

ernst har räknat fel :D :D :D Dock har han bara glömt en nolla men det gav honom helt fel svar. Han fick 0.025 jag fick 0.0025, eftersom 0.01 * 0.25 = 0.0025. men han fick det att bli 0.01*0.25 = 0.025. Nu är det glädje yra i min genihåla denna mörka och dystra vinterkväll. Ska fira med en bra låt och att sova nu. Hehe inte varje dag man får rätta sin lärare inte.

nu är frågan ska jag vara dryg emot honom och maila iväg svaret och visa felet. Eller ska jag låta det vara?
Vete fan om jag kan göra kemin sån otjänst.

aja den som lever får se, ska grubbla precis hela natten på det hära så jag inte kan sova.

dröm dött

Det är en konst

Har suttit och berättat för David vad som händer i dum och dummare eftersom han precis som jag taggat filmen hela veckan (samt lite från förra). Det är folk hos han nu som ska fixa golvet så tv:n är bortplockad.

Det är en konst att berätta: 

Malin säger (22:11):

nu gick väskan sönder då dom bråkade och dom hittade pengarna till lösensumman. Nu ska dom låna lite men snyter sig i pengarna när dom ser på snyftar filmer


Harne haj

Johanna ditt underbara geni

Japp japp! rökfri i över en vecka nu! Fick komplimanger idag att jag gick att vara runt och inte var otrevlig å jävlig som jag tydligen brukar vara ^^

Varit en dryg jävla dag idag, skola från 8 till 14 typ :p drog hem åt lite flingor å fil sen vart det läsa tidningen snacka med brosan samt gå med hunden :P Hann med ett parti marioparty med mycke trevligt!
Vid fyra tiden drog jag igång med att plugga. Gjort klart biologin i labhäftet samt läxhäftet, efter det blev det en hel timme matte. Lyckades få en hel del matte gjort faktiskt, så kan nog hålla min ram med att bli klar med den till vecka 14. Sen drog jag en middag på det. Efter vart det 2 timmar fysik, måste säga att jag har fått redigt med kläm på fysiken nu. Klarade allt utom en uppgift och en som jag inte förstod. Vart klar för en stund sen så såg på tvn och fikade. Måste ut med hunden nu, sen imorgon blire biologi på morgonen sen ska jag åka till farmor över dagen.

Ska köra kemi i någon timme nu!

Tror det blir gym på fredag nu då mina lungor orkar med! TAGGARÅ

Förstod man vad jag skrev nu då?

dröm dött

HAa

Varje gång jag ser Family guy vill jag ha en hund. Håller tummarna att Stewie följer med i paketpriset. Då skulle jag ha nått som kan underhålla mig när Cops går på tv.

Harne haj

Dataproblem

Min pärla sedan 5 år tillbaka börjat ge upp på mig. Inte nog med att fläkten låter som en jetmotor, nu börjar den ge ifrån sig detta ljud. Har inte orkat kolla videon så hörs inte ljudet får ni la skälla på mig sen.



Harne haj

Julkalender

En julkalender som gör julen mindre mörk och kall och depp och och kall.


länk

Harne haj


Åhh, dum dum

Kom just på varför Anna Ankas bild kommer fram när man googlar på dum och dummare. Hon är med i filmen. Antar att jag får bjuda på den, inte lätt att vara dummare. I alla fall, jag ger alla tillåtelse att håna och skratta åt mig.


Hjärndött

Harne haj  

Dum dum

SadelN dum dum imorrn är det dum och dummare. Du kan va dum så är jag dummare ! Jag ska ladda upp med chips, dipp och godis detta får jag inte missa.


Haha googla på dum och dummare, får fram en bild på Anna Anka. Sverige har inte höga tankar om den damen.


Här är gograbbarna.

Harne haj


Promenad

Promenad sen plugg, nej nej jag rör inte på mig för att jag inte vill plugga. Motion är viktigt och och. Äsch... Iaf har så tajta byxor så jag tror jag ströp blodcirkulationen när jag drog på mig dom. Ska ta en riktig friskusrunda ner till Mc Donalds och köpa kaffe. Fråga mig inte men det har blivit min nya grejj, mitt motto, min kod.


Vet int varför min kändes helt rätt med en bild på mig där.
Det var antingen den eller en bild på mina ny epilerade rödpricka ben.
Make sense nu va !?


Taggar en helg med Myh ! Helgen kan inte komma fort nog.

Harne haj

Musik


Marija Serifovic - Molitva

Sen den engelska versionen bara för att.


Marija Serifovic - Destiny

Jag förstår inte frågan.

Ja, vad ska man säga, oftast brukar jag få förklara SadelN inlägg för de flesta men den här gången hänger jag inte alls med. Antar att hon menar att hon har mens och därför hon pratade om killen där (ni vet tjejer och mens). Men man kan juh undra.

Själv så har jag precis hälsat på min broder i t-shirt och troser. Förstår inte varför jag envisas med att vägra klä på mig innan jag öppnar dörren. Hur som helst. Snart börjar Simpsons igen så ska hämta ett glas och hiva i mig vatten. Känner mig sjukligt törstig.

Harne haj

plugg

Närru idag var jag i skolan och drog igenom lektionerna.
Handlat och ätit nu.

dags för 2 timmar fysikpass, sen efter det blire en timme matte.

Imorgon: 2 timmar fysik, 1 timme kemi samt en timme matte samt biologiläxan.

torsdag: 2 timmar fysik, 1 timme kemi, 1 timme matte

Fredag: Fysik, matte samt biologi.

Underbart mitt liv e ibland. Tyck ni int de? Juste fan rökfri en vecka imorgon eftermiddag vid 16 tiden :p Ska man köra på att va rökfri och börja träna? köpte loka och frukt idag. Vore inte fel att vara grym i skolan och snygg samtidigt. Kanske man kan bli lite småflörtig med killen som röker på biologin. Han är rätt söt fast han trodde vi knarkade. HAHA jadu, ska säga jag är mensbarn och knarkar tamponger.

Dröm dött


Borta !?

I morse gjorde jag mig i ordning för skolan. Klädde mig, sminkade mig och åt frukost. Men när jag skulle lämna min lilla lägenhet kunde jag inte gå. Asjobbigt, försökte sedan gå till nästa lektion men det gick inte heller. Vadfan äre som händer ?

Just nu sitter jag och gör läxor och i morrn ska jag ta mig iväg till skolan. Lovar !

Harne haj

va fan

HAHA csn vad vill ni?

först ska ni ha 3000 av mig. Sen får ni för er att ge mig 2496 kr extra plus sänka min skuld till 1096. Vad är det ni vill? Ni gör ju flickebarnet livrädd ju!

Aja läste igenom beslutet och siffrorna drar jämt så nu borde det stämma. Tänk om ni kunde skaffa en person i telefon som var trevlig och kunde svenska. Vi bor i svergie och då jag vill få hjälp från en myndighet på svenska ska jag få det. För hade jag velat ha hjälp på utländska hade jag valt det språket. Nu låter jag som världens hata invandrare person, men jag hatar inte invandrare. Bara det jag tycker sverige har en skyldighet att lära dom svenska samt få ut dom i arbetslivet. För annars blir dom "handikappade" och skulle aldrig själv vilja leva i ett land där jag inte kan språket eller ha ett jobb. Det är inte hennes fel i telefonen, det är samhället samt csn världelösa krav på personalen. Dom kunde väll lärt na svenska samt att förklara rätt. Men tydligen kostar det för mycket pengar. Credds till dom som lär sig svenska och tuggar på med sina kurser på komvux!!

nog med politiskt skit,

aja tackar! synd det kom lite för sent

va fan

HAHA csn vad vill ni?

först ska ni ha 3000 av mig. Sen får ni för er att ge mig 2496 kr extra plus sänka min skuld till 1096. Vad är det ni vill? Ni gör ju flickebarnet livrädd ju!

Aja läste igenom beslutet och siffrorna drar jämt så nu borde det stämma. Tänk om ni kunde skaffa en person i telefon som var trevlig och kunde svenska. Vi bor i svergie och då jag vill få hjälp från en myndighet på svenska ska jag få det. För hade jag velat ha hjälp på utländska hade jag valt det språket. Nu låter jag som världens hata invandrare person, men jag hatar inte invandrare. Bara det jag tycker sverige har en skyldighet att lära dom svenska samt få ut dom i arbetslivet. För annars blir dom "handikappade" och skulle aldrig själv vilja leva i ett land där jag inte kan språket eller ha ett jobb. Det är inte hennes fel i telefonen, det är samhället samt csn världelösa krav på personalen. Dom kunde väll lärt na svenska samt att förklara rätt. Men tydligen kostar det för mycket pengar. Credds till dom som lär sig svenska och tuggar på med sina kurser på komvux!!

nog med politiskt skit,

aja tackar! synd det kom lite för sent

Underbart

Under dagens lopp har jag blivit kallad fetto, tjockis, anorexiabarn och känslokall. Jag kanske ska påpeka att Måns var i det fullaste laget. Haha vad ska man säga och kanske ska meddela att med "under dagens lopp" menar jag från kl 02 och framåt.

Sitter just nu och ser på 5:an nå romantiskt komedi men en sexig hunk. Känns juh hyffsat. Var och handlade på Ica så nu har jag äpplen och apelsiner.

Harne haj  


Påväg

Ska fara och våldgästa Mita och Jenny. Men först:

I skolan när vi skulle presentera oss.

SadelN - Vi kallar Malins lägenhet för knarkarkvarten.
Kille - Ehh okej ni knarkar inte va !?
SadelN och Malin - *skrattar* nää

Vafan tror grabben att vi skulle skryta om att vi knarkar första dan i skolan ? Underbart

Harne haj

Underbara klara

Sitter och zappar på tv:n och hittar nått som ser intressant ut och kollar på tv.nu för att se vad det är. Självklart Hannibal, just my luck. Alla som känner mig vet att jag inte kan se nått som ens är i närheten av att vara skräck. Jag vart rädd när jag såg Horton på bio... en barnfilm.


Horton slår Dumbo och Babar vilken dag som helst.

Hur som haver, efter att ha konstaterat att det va en läskig film håller jag för öronen och söker efter kontrollen medans jag mummlar "nej, nej, nej" för mig själv. Jävla tur att ingen såg mig, började skratta åt mig själv. Så jävla mesig jag är. Ha

Harne haj

Dröm dött

SadelN tyckte att vi borde köpa denna grej för att vi ska kunna sova. Tror det skulle funka, vi är fan som barn. Går vi ut i kylan blir vi kissnödiga och när föräldrarna lämnar oss ensam hemma så äter vi godis före middagen för vi kan. Och känner oss råbusiga.



Kan va värt att testa, vafan bättre än att kliva upp 4 på morgonen och fixa varmmjölk. Bara att krypa upp i barnvagnen och rulla fram och tillbaka, vi har inte kommit på nån lösning på den lilla men viktiga detaljen om vem som ska skjuta den fram och tillbaka. Men det löser sig ska ni se.

Harne haj

Stavar och ett gott humör

Har varit ute på en motionsrunda. Med stavarna i högsta hugg. Eller om sanningen ska fram gick jag fram och tillbaka till Mc Donald och köpte en kaffe. Utan stavarna... jag är för fet för mitt eget bästa.

Ser på underworld nu, jobbigt när det bara är med snygga tjejer. Killarna i den är vampyrer och ser ut som Voldemort med vingar indränkta i blod. Modern har inte lärt grabben bordskick. "Lek inte med maten" samt "Maten ska in i munnen inte kletas ut i ansiktet". Skämmes tammefan, hoppas mamma är stolt över dig jävla Albinovampyr.

Harne haj


Underworld

Bruden i underworld är så jävla snygg. Hade jag sett ut som henne hade jag aldrig haft mer kläder än bh och troser på mig... eventuellt ett par shorts.

Harne haj

Till dig kåtageten





Dog redigt mycket då jag hittade den här bilden på FB


dröm dött

SadelN säger

SadelN säger (21:27):

haha! rammlade ner för trappen, Å så gjorde jag en cool kullerbytta på vägen upp. Kände mig som james bond

Harne haj


Hemmafru

Handlat och lagat mat till sjuklingen nu. Nu blir det chips och dip, underhållningen får tv:n stå för. Just nu Criminal minds.

Harne haj


Jag e fundersam

ha! malin ska ta hand om mig ikväll, är oduschad, ser ofråsch ut samt vill jag inte laga mat.

kan fasen bli toppen ändå.

Juste ska se hur fort malin kan ta på mig min pyjamas också. Samt om hon kan göra så jag snyter mig rätt och sen hålla i pappret jag spottar ut slem i


Plötsligt vart jag handikappad


dröm dött

Mitt i natten


kl 3 på natten !

Vattentätt. Om SadelN sover här har jag en bra anledning att stanna hemma imorrn. Nu måste jag sova, ska handla på Willys och laga mat till SadelN och hon får inte hjälpa till ! Hon MÅSTE låta mig laga en hel måltid. I vanliga fall brukar jag eventuellt få hacka grönsakerna, fast hon brukar ta över i slutändan endå. Nu får hon bara titta på, hon är sjuk och jag är i princip frisk.

Harne haj

Plötsligt händer det

Jag har redan fått något att göra denna helg. Ska laga mat åt SadelN. Försök slå den världen !
Plus att SadelN tycker  jag ÄR rolig. Ding ding ding jackpot HA


Harne haj

Om nån missade det

Jäpp hånade världen lite lätt för denna hysterin kring svininfluensan. Bara för det lär jag dö i skiten och bli... är det de 2:a offret i Sverige (nu räknar jag inte med dom som dog av vaccinet)? Kanske bäst att ta sprutan nu när jag retat upp de muterade svinet ?

Harne haj

Ensamt

Ser på Seinfield och tänker på SadelN, hon berättade att hon tyckte om det strax före hon vart sjuk... jag saknar henne. Undra om jag någonsin kommer få höra henne mjaua när hon är less på mig ? Eller kalla mig "Bitch Malin, Bitch Malin".

Jäpp jag har fruktansvärt tråkigt. Sen dissar alla mig så jag tänker skylla på att hela världen har gått och dragit på sig svininfluensan eller något annan dödligsjukdom (HAHAAAAaaa svininfluensan jag är för rolig). Det känns mycke bättre att tänka att mina vänner VILL vara med mig men KAN inte på grund av dödligasjukdommar i stället för verkligheten, dom KAN vara med mig men har något BÄTTRE för sig.

I natt är en knepig natt, jag behöver sällskap innan jag blir paranoid och tror att hela världen undviker mig.

Harne haj  

Alla !

Det är synd om SadelN hon är sjuk, smittat hunden, jobbet strular och csn strular jag tycker alla ska skriva något snällt till henne så hon blir frisk snart och jag får sällskap.

"SadelN krya på dig ingen annan står ut med mig. Sen bryr sig ingen om att jag är hysteriskt rolig. Alla bara tittar på mig som jag vore dum... du skrattar också i alla fall."

Harne haj

Inställt

Blir inge middag på fredag så om nån har plats i sitt hjärta för en oönskad tös hörutav er. Jag bju på jäger !

Nä får la ta tag och städa lägenheten eller nått.

Harne haj

JO-el bju


Awesome

Skulle lätt köpt den om jag haft pengar.

Harne haj

sjukhuuuhuuuuk

synd om mig, ont i öronen, huvudet, ögonen, lederna, feber samt ont i njurarna tror jag. har ont i lungorna med hostar slem! MUMS


dröm dött

Att ha uppsatt

straffar sig på kvällen. Har haft uppsatt iprincip hela dagen. Såg nyss i spegeln att det ser förjävla dumt ut när tar av sig hårsnodden. Ska till och med bjuda på en bild.



Det ser värre ut i verkligheten men orkade inte ta fler bilder.

Harne haj

happ

Fitt jobb, fitt csn.

Får mindre pengar i månaden pga csn fitta upp det. Applåder till er! Jävligt stora applåder. Nästa gång ni ska vara vänlig att skriva ut datum. Skriv då för helvete ut rätt om ni ska förprinta och göra mindre jobb för mig. Tror ju stenhårt på att ni skriver rätt datum. Ni är en MYNDIHET, samt lita jag på er då det är ni som ska kunna allt och får alla papper från skolan. Så det ni skriver tolkar jag då som rätt... PUCKON

Mitt jobb, vart ska jag börja. Förut jobbade jag cirka 10 timmar månaden minst, nu får jag jobba 3 timmar.
Varför jag fick mindre timmar beror på att en idiot på mitt jobb drog ner på timmarna för att börja på ett annat jobb. Men då fick hon inte vara kvar på jobbet längre, vet ni vad som hände då?
Jo hon sa till chefen att hon skulle ha mer timmar, fast hon itne har rätt till det för då hon inte hade tagit tjänstledigt utan bad att få själv mindre timmar. Så fick nerdragna tider pga henne. Sen då det kommer lediga pass får jag dom aldrig. Själv är jag så jävla mesig att jag inte vågade säga emot då chefen sa det för jag var för rädd.
Vet ni varför? Jooo för jag studerar och tar mig någonstans i livet och sköter mitt jobb perfekt. Och då menar jag perfekt. Inte varit sjuk en gång, aldrig tagit ledigt max 6 timmar under 3 år. Aldrig kommit sent förutom då en fitt idot sa fel tid. så kom 10 min sen. Sen fucka jag bort ett kvitto på en retur. Alla mina mistag jag har gjort på 3 år, vad får jag för det? ingenting. Alla lediga tider går till han som gör att chefen får betalt från arbetsförmedlingen för han ger honom pass. Och kan inte han så får fjanton tiderna, pga att han aldrig läste gymnasiet och fuckade upp sitt liv pga ren jävla lathet.  Och har inget annat. På mitt jobb har man kommit någonstans i livet om man har förstört sitt liv och jobbar på ica. Funderar stenhårt på att säga itll chefens fru att chefen låg med hon som fick mina tider. För hon som fick mina tider är sexmissbrukare tydligen. Lär ju ta fyr ut av helvete, men hade varit lite drygt om det inte var sant för då får jag skiten. Fast spela roll om tre timmar till försvinner. Det lär dom göra när som helst så.

Juste av ren jävla lojalitet sa jag nej till att jobba på ica teg. Då jag fick förfrågan, absolut dummaste jag har någonsin gjort i hela mitt jävla liv. Av ren jävla lojalitet gjorde jag det för att inte lämna honom i sticket... Sa nej till en göteborgsresa pga att han behövde hjälpen på affärn vilket visade sig att han inte behövde och som jag fick då reda på försent. Åter igen ren jävla lojalitet. Ska spotta på det där stället sen då jag är civilingenjör.


Plus utöver det är jävla fitt klarna och bråkar om betalningar fast jag har betalat dom jävla pengarna. FIttor på er med!


Är inte på humör, ska sluta röka för det enda jag verkar få göra hedan efter på helger är att träna då jag är bunden på mitt abongemang på gymmet. Så antingen måste jag säga upp det eller sluta röka, för har inte råd med båda två. Så japp blir ciggen som får ryka. Kan glömma allt som heter bio och krogen, så inte lönt att ni frågar om jag ska med på krogen för kan inte. Får säga hej till träning, plugg, frukt å loka. Chipskvällar är att glömma med då pengarna knappt räck till det.

Någon som vill byta med mig?

juste ännu jävligare är att biologiläraren tvingar mig att lära mig fågelljud! FÖR NÄR I HELVETE BEHÖVER JAG KUNNA DET?!

är bitter idag, riktigt bitter. Blir att gå till malin sen och käka kakor å bullar. Stackars henne som måste vara med mig.


dröm dött

Familjen

Pappas fru - ett äpple, två äpplen. En banan, två äpple.
Pappa - Darling, du kan inte ha en banan och så blir det helt plötsligt ett äpple.

Pappas fru har tränat svenska gramatik och skulle "visa vad hon lärt sig". Vart juh lite fel där, men hon pratar så fort att ingen hann väl egentligen rätt henne innan hon va inne på apelsiner och sedan spann vidare.

Harne haj

Note to myself

Utmana inte ödet Malin. Du kan inte äta mat i en vit tröjja.

Harne haj

Vaken med tidningsbudet

Jäpp gick ut en sväng och mötte tidningspojken. Han va juh söt, jobbigt att man såg förjävlig ut HEHE. Det är la sånt man får bjuda på. Nu har han nått att fnissa åt på sin tur.

Harne haj

Jag har tänkt...

Det borde hela "Att droppa citron i såret" i stället för "Att strö salt i såret". Bara en tanke.

Harne haj

Bleh

Tror jag försökt sova i 3 timmar nu. Nu ger jag upp och beger mig ut på en promenad. Önska mig lycka till.

Harne haj

Pardon me

Jag ska börja saga "Pardon" eller "Pardon me" om jag rapar bland folk. Fråga mig inte varför det kändes bara rätt.

Harne haj


diss

skrev det här till christoffer, tror ni han fattar dissen?

Jag vet, visst är jag bra bitchig? *mjaou mjaou mjaou* Tsss fråga räck int för tillgång till den här gobiten inte -fniss Du får jobba för han! precis som joakim von anka slet för sina namn och legender innan han kunde hitta sin guldklimp som gjorde han rika :} amen!


kommer han fortsätta höra av sig efter det hära är han helt efterbliven, chansen är ju att han tycker jag är efterbliven också


dröm dött


Middag

På lördag eller fredag nu till helgen, alltså 21 eller 22. Är det middag hemma hos mig. Alla får komma bara man anmäler sig innan onsdag, My, mita å linnea vill ni komma? :D

Tänkte köra en repris på nyår, jag bju på maten så får man dra med sig spriten själv eller det man vill dricka,

ska bjuda in sofi, emma å dig malin så klart!

Tror inte jag ger er menyn än, men det blir mat, förfest sen krogen för dom som vill! KLockan 18!

dröm dött

Bleh

Hungrig som ett as nu blire stan.

Harne haj


Seriöst

Tyckte förra inlägget var på tok för seriöst så tog på mig mina oseriösta örhängen jag fick förra året i julklapp av mina syskon. Dom tyckte dom påminner om mig. Jävlar vilken komplimang¨



Om NÅNGON skulle fundera så ja det är en gris.

Harne haj

Note to myself

Jäger och Burn passar inte alls bra ihop.

Harne haj

Krogen

Är påväg till Veronika nu laddar upp med jäger och vitlöksbröd (tänk int hångla med nån ikväll inte HA!). Har på mig min mussetröjja och trasiga jeans. Ska leta fram en "presentabel huvtröjja" (Som om det finns nån som passar för krogen) sen bär det av.

MUSSE !


Målade läpparna röda av bara farten. ta´t lugnt jag ska torka bort skiten sen.


TAGGARÅ ! En karta ylé (öl) och en karta fruntimmernojja (cider)

 


Sen kommer SadelN stressa dit efter jobbet för min skull, snacka bra vänner man har ! Sen blir det utgång... nån stanns får la se vart vi hamnar.

Harne haj

SadelN

Om du undrar vart bilderna kommer så förklarar detta inlägg det ganska bra. Sen är jag lite stött att du inte följer bloggen SadelN du bloggar juh förfaen i den ! Skämmes tammefan !

http://mlaijn.blogg.se/2010/april/till-gymmet.html#comment

Sen naken Janne, det borde du veta, du sa att vi skulle googla på nakna män och ha som användarbilder på msn. Haha fråga mig inte varför ?

Harne haj

Lördag

att göra idag:

* Städa
*jobba 16-19
*Fixa csn så jag slipper bara få bidrag för deltid då jag läser mer än heltid
*Beställa kurslitteratur
*Lägga upp gammal till försäljning


Någon som vill ringa och störa mig så jag får göra något annat?


Dröm dött

Vaken

Linnea kom förbi och såg till att jag klivit upp. Nu har jag ätit fiskbullar till frulle/lunch. Ska dra till Ann senare och fika sen bär det av till papsen och byta julklappar och fira brorsan. Ska eventuellt dra till Sofi efter om min broder kör mig dit. Svinkallt kommer det bli ikväll och det vore juh synd om jag frös av mig "puppan" (Mitas moster brukade säga så, det har fastnat) så tänk bara fara dit om jag får snyltåka. Nu måste jag göra mig klar så jag int blir sen till lill-affärN.

Harne haj  

Malin

Varför har du såna här bilder på uppladade bilder på blogg.se? ;)




eller det hära



eller vad säger ni om den hära?



tror naken jane får avsluta det hära inlägget




haha eller är det så jävligt att det är jag som har släpat in katterna? :/


dröm dött

Fredag

Japp japp!

Imorgon blire fika hos ann, hur awesome blir inte det? inte sett henne sen skolan fick jullov!
På kvällen blire att smita ut och dra till sofi. Ska i allfall köpa med mig chips å sånt. Sen blir det intressant och se vad vi gör av tiden. Kanske sitter vi i en mörk vrå och tittar på klockan ticka? eller så kanske vi hamnar i new york! Dock kan bara sånt hända i knarkarkvarten. Så för säkerhetens skull är vi hos sofi och gör banangrejer.

Skulle gissa på att det blir criminal minds maraton! WOHOHOOOO


dröm dött


Jag lev!

Got no reason for coming to me and the rain running down.
There's no reason.
When I look on your eyes then I find that I'll do fine.
When I look on your eyes and I'll be better


dröm dött

Av Mita

Fick polkagrisar av Mita.


Är stolt

Känner mig lite stolt att jag hängt upp dom. Jag kunde faktiskt ha ätit upp dom på en gång.

Harne haj

SadelN

SadelN har klippt Triton igen, Snaggat hela fejset och tjockisfluff resten av kroppen. En syn värld att se, synd att kameran inte fångar upp det men men.



Harne haj

Mita

Har varit hos Mita och ätit popcorn. Nu är SadelN på g, de blir vin och öl ikväll.

Harne haj

Haa

Stressed spelled backwards is desserts.
Coincidence? I think not.

Underbart

Harne haj

Musik

Jag älskar låten.



~ Did I say that I loathe you?
Did I say that I want to
Leave it all behind?

Harne haj

Linnea

Fick denna bild för nått år sen nu.


Sånt som värmer hjärtat kvällar när man inte kan sova. Jäpp det är en fanbild. Hon har gjort den själv och hon är stolt. Vackert mycket vackert.

Harne haj

Jo-el bju

18:02:52Jag säger:har inte frågat han :P

18:03:05Joel säger:gör det då

18:07:54Jag säger:senare

18:08:15Joel säger: nej

18:08:44Jag säger: jo

18:08:55Joel säger: ne

18:08:55Joel säger:
Cameron Diaz

18:08:57Joel säger:
Cameron Diaz

Cameron Diaz

18:08:57Joel säger:
Cameron Diaz

18:08:57Joel säger:
Cameron Diaz

18:08:59Joel säger:
Cameron Diaz

18:08:59Joel säger:
Cameron Diaz

18:09:12Jag säger: javet att vi är lika ... alla brukar säga det

18:11:09Joel säger: cepeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

18:11:19Joel säger: inte ett dugg lik

18:11:21Joel säger: hon visar fittan

18:11:23Joel säger: de gör nte du


HAHAaaaaa

Harne haj

Familjen

- Om polisen kommer måste du vara tyst *censur*!!

- Jag lovar, jag kan vara tyst som ett äpple

Anonymt är tråkigt jag vet, men vafan personen som sa dett är nog inte alls stålt

Harne haj

Brosan i farten

Efter en snabb titt bland bilderna från mitt Göteborg Album:

Peddå | säger (23:43):
*HAHA löl :D
*såg de...
*de första du gjorde va att ta på dig kattmasken och öppna en kondom förpackning

Harne haj

Man måste älska

Quinn Andrews: Cal what are you doing?
Calvin Dillwaller: Fixing your car.
Quinn Andrews: But my car's not broken.
Calvin Dillwaller: Oh.
[pause]
Calvin Dillwaller: You should go to Abby's.
Quinn Andrews: Am I gunna walk?
Calvin Dillwaller: Well your car's kinda broken!

Från en av mina favoritfilmer alltså inte en av dom där roliga med noll humor. Denna är nästan seriös.



Harne haj

Ravan

HAHA älskar att läsa gamla inlägg det är så jävla hjärndött

"Är på så sjukt bra humör. Vill hoppa, sjunga, dansa, jubla ja allt.
Vet inte varför, är nog sjukt övertrött, SadelN tror jag ätit massa socker. Jag har ingen aning."

Vadfan var det där om ? Jag har ingen aning HAaaa

Harne haj

Myh

Krya på dig Myh. Tänkte skicka en vänlig tanke till dig hoppas du blir frisker snart vill juh träffa dig.

Harne haj

Vafan är felet

Jag och tvreklam går inte ihop. Innocents reklam där dom pratar om frukter man kan äta i stället för all fet julmat funkar inte. Jag blir sugen på Janssonsfrestelse. Tycker inte ens om Janssons, men bara för att dom nämner det vill jag äta det i stället för frukten i fruktskålen jag nyköpt. Samma sak med cigarettreklamen, "Den rökfria pausen presenteras av...". Haha vafan är det för fel på mig, jag har nog aldrig vuxit ur trottsåldern. Patetiskt.

Harne haj

Jag försöker igen

Nu ska jag försöka fixa kaffe igen, efter jag sett klart family guy. Hoppas jag slipper byta byxor igen.
Harne haj

Dagen idag

Vaknade kl 5 och bestämde mig för att springa förbi stan kom nyss hem i blöta byxor. Ta´t lugnt, gick förbi Mc Donalds efter att jag handlat mat och köpte en kaffe och allting for över mig alltså ingen SÅN olycka i byxorna. Mita gissa på att dom inte stängde locket ordentligt. Jag tycker det låter bra, då var det inte mitt fel för en gång skull.

Harne haj

SadelN säger

SadelN - Tur att du vill göra sånt här Malin annars hade jag varit tvungen att äta korv själv.
Malin - Jag är alltid på att äta.
SadelN - Det är det bästa med dig.

Harne haj

Utflykt

Malin - Vi ska på utflykt.
Linnea - Haha känns bra att ni ska på utflykt halv 12 på kvällen.
Malin - Klart vi ska på utflykt vi ska juh på Statoil och köpa bacon.

Harne haj

Linnea tar över

Linnea sitter med SadelNs datorn och pratar med folk på hennes msn (SadelNs då). När vi kom in sitter hon och garvar hysteriskt, stördaste kontakterna nånsin där. Såhär ser SadelN ut.



Pojkstackarn ska nu gå och fylla badkaret eftersom att satsen över datorn inte var lockande. Nu vet ni det, SadelN bju.

Harne haj

Musik

Älska videon



Harne haj

SadelN bitchar med 5-åring känns juh hyffsat. Hon är sur.... som en gnu HAHAaaaa

Juva minnen ifrån apberget

Fanns en brud som heter josefin som hängde med guldlock efter vi hade slutat vara vänner.
Allt började en härlig oktober dag med att hon hade skrivit ett inlägg på sin "blogg". Kan tillägga att jag hade fint nypermanentat hår just då hon skrev det och skojade lite med mig själv och malin om att hon ville vara som jag lika perfekt och fager.


Håååååårrrrr:

Vill ha lockigt hår!

Det var allt hon skrev, senare så kommenterade malin med H3H3H3H3 GÖRE BAH! :D

då fick hon rabies, och med det menar jag RABIES


då skrev hon till oss via inlägg:

men stackare!

ärligt,
de är synd om dig,
tror ni inte att jag fattar, tror ni jag är helt dum eller? (förmodligen gör ni de eftersom ni håller på)
men det är egentligen bara tragiskt, tycker synd om dig, på riktigt!
snälla rara, gå vidare! :)


sen skrev hon

HAHAHHA; ÄR DU SÅ GAMMAL?!?! VA PINSAMT!!

du tror jag inte ser, du tror jag inte fattar.
du tycker att jag är patetisk, att jag är liten.
egentligen så är det dig det är synd om.
du kommer förmodligen inte läsa detta, du är ju för bra för det.
tyckte bara att du borde veta, att du är patetisk och tragisk!
:) :) :) :) :) :) :) :) :)


sen kom det hära upp:

snälla, meeera!

Jag och mina kompisar tycker det var så kul, så underhållande, att vi har bestämt oss för att fortsätta,
denna gång med mening och endast för att få mer att skratta åt.
Vi har märkt att ni är patetiska och att detta är ert liv, så därför vill vi ju att ni ska må bra och låter er fortsätta.
jamenar det är ju underhållning, så vafan!
juste, Anna undrar om ni verkligen inte är små barn?



personligen så tycker jag det var rätt underhållande. Då malin egentligen bara hade peppat henne till att permanenta sig, själv hade jag absolut aldrig sagt eller gjort något emot henne. Malin hade inte heller kommenterat något mera än om att hon skulle göra det. Vi svarade aldrig någonsin på vad hon skrev samt skrev vi aldrig "inlägg" om henne eller liknande. Vi pratade inte ens om henne i mellan oss på apberget så hon kunde se i loggen. Så det var underhållande

Allt vi gjorde var att skriva skumma saker i mellan mig och malin som dom satt och läste. Det var typ saker om kåtageten osv.

aja ett härligt minne bara. Mest en interntskämt mellan mig å malin men det var skoj då vi läste det hon skrev med sina kompisar om oss och så vidare. Sen kan jag inte låta bli att undra vad Linus hade sagt om mig. Jag hade bara en rolig stund, men det är lätt att glömma då man ska berätta för sin nya flickvän som verkar helt störd.


hahahaha

aja dröm dött!

 

Provocerande

Varje gång reklamen "Den rökfria reklamen sponsras av...." startar vill jag bara gå ut och röka i protest. Vad är det för fel på mig ? Tänk om dom sakt "den drogfria" eller "Alkoholfri" reklamen, ja då hade det slutat illa för mig.

Harne haj

Linnea säger

Kommer in i knarkarkvarten:

- Ja här var ni sociala, varsin dator men tv:n är igång. WOHO !

Harne haj


Skadeskjuten krigare



Jäpp jag har ett sår på handen. Lid med mig tack.

Harne haj


Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck.

Du får aldrig en andra chans att göra ett första intryck. Känns som att jag misslyckades ordentligt idag på skolan i alla fall att ge ett gott första intryck.



För folk som inte kan se så är det Popeye (Karl-Alfred, spenatensmästare). Dagens samtalsämne med Emma och SadelN gjorde inte saken så mycke bättre. Hot-Rod-freaks. Nä nu blir det nudlar och tv. SadelN kommer förbi senare när hon ätit så ska la klä på mig. Lär uppskattas.

Harne haj

Nyårsfirande

Emma (SadelNs syster) - Ska vi gömma hundskålen i år ifall du blir törstig igen ? *Tittar menande på SadelN*

Haha Emma var inte tagg på en repris. Haha den meningen gav oss nått att prata om ett bra tag.

Harne haj

Historien om en ko

Linnea visade detta klipp för ett bra tag sen, den är fortfarande lika bra.



Harne haj


Linnea

Hahah Linnea kommer du ihåg det här ?



Harne haj

Smosh

Älskar de här pojkarna, jag och Linnea spenderade många timmar med å garva och "awwh:a" oss (make no sense I know). Vi tyckte dom va hur söta som helst.


Smosh - Pokemon theme song


 

Harne haj

På tal om inget

Denna tröjjan vill jag ha



"My father was killed by ninjas need money for karate lessons".

Harne haj

Vaken på riktigt

Hemma från gymmet och riktigt hungrig har precis ätit upp chipsen. Men är fortfarande ashungrig så ska fixa nudlar. Just ser jag på mtv eftersom Mumin tog slut och jag behöver ljud i bakgrunden. Måste bara säga att den mörkhåriga bruden i videon är dödsnygg.


David Guetta & Chris Willis - Love Is Gone

Sen tanten med trummorna, myskärring se nanting. Nu bör man väl göra sig klar för skolan eller nått. Bleh redan skoltrött.

Harne haj

And baby talk dirty with me. SadelN säger

Angående sex, som verkar vara det enda jag och SadelN kan prata om.

Vi har kommit fram till att förspel är överskattat. I alla fall lång förspel på 2-8 timmar, vadfan är poängen med det ? Vi kom även fram till att morgonsex är ett måste.

SadelN - Om man inte har morgonsex är det ingen ide att killen sover över, man blir juh förbannad om man vaknar bredvid en kille och sen klä han på sig för att fara iväg. Olidligt.

Harne haj

Mumin trollet

Sitter och ser på mumintrollet. Känns juh hyffsat, dom använder en hatt som papperskorg. Kände mig genast taggad på att införskatta en egen hatt, vore sådär lagomt impulsviv.



Tror jag är mest lik sniff

Lillamyh - Sniff slutar du aldrig äta ? Du märker juh inget.
Sniff - Sluta nu, jag märker när mitt skafferi är slut.

Harne haj

*Whitskey!


HAHA
HAHAHA
HAHAHAHA

hittade min festlåt jag ska lyssna på då jag dricker whiskey eller öl. Måste bara lära mig att gilla whiskey nu så jag kan sitta å lyssna på den och sjunga med samtidigt som jag känner skägget växa.





The Dubliners – Whiskey In The Jar länk till låten om du känner lusten att höra skönaste versionen av whiskey in the jar, den är verkligen speciell


sen mannen i mitten med gröna ögon. kan bara säga det hära: "But the devil take the women for they never can be easy"
Tror han kan göra det utan att ens behöva få order om det....

Kommer ha mardrömmar nu


dröm dött

Framtiden

Sitter och snackar om barn.

SadelN -Fyfan för att ha barn. Sitta och oroa sig att dom ska bli gravida. Man vill juh inte veta att dom har sex.
Malin - Stackars dina barn du kommer aldrig ha "the talk" med dom.
SadelN - Nä jag kommer lämna dom hos dig, "det här är eran riktiga mamma hon ska lära er om sex". Nä Fyfan jag ska aldrig skaffa barn för då kanske jag blir mormor innan jag vill.
Malin - Haha du kommer bli mormor innan du ens fått egna barn. Haha "jag bytte till mig dig min son, mot en Ipod i Danmark".
SadelN - Bitch Malin, Bitch Malin

Logiken ? Vi är på tok för bra för barn.

Harne haj




SadelN säger

SadelN - Du ser ut som en get när du äter godis.

Harne haj

Yeah

Morsan kom förbi idag och drack kaffe. Just nu sitter jag med SadelN, vi köpte två påsar chips och två dipper plus lite godis. SadelN dricker vatten och jag kände att jag vart tvunget att köpa vin så klunkar det nu. Just nu ser vi på topmedel med bruden som spelar WoW. Känns som att även vi kan lyckas i världen.

Harne haj

Latast

Om det inte varit för att jag är latast i världen och gått till gymmet så hade jag sluppit det här.

Nån ringer på, jag gissar på att det är SadelN så jag orkar inte klä på mig. Så öppar i en t-skirt och troser. Utanför står tre småtjejer i 8-10 års ålder kanske vafan vet jag...
- Hej vill du köpa något av våra hemmagjorda grejjer.
- Emm, kom in så ska jag klä på mig så kan jag kolla.
Dom hade seriöst allt, en liten kyckling (I guess), bokmärken och armband osv osv. Jag köpte en nyckelring för 10 kr för att jag tyckte synd om dom. Jag var halvnaken kl 11 på morgonen, massa massa terapi lär behövas för dessa stackars småflickor i framtiden.

Hinner bara klä av mig och lägga mig i sängen i princip så ringer det på dörren igen. Den här gången kan det inte vara nån förutom SadelN så varför klä på sig ?
Min storebror kom förbi snabbt, varför klär jag aldrig på mig innan jag öppnar dörren ? Aja vi kom fram till att vi ska fara till papsen på fredag och fira jul och min födelsedag.

Nu jävlar ska jag dra till gymmet innan jag skrämmer fler människor idag. Sen bär det av till stan för att köpa frimärken.

Harne haj

Für SadelNs

WOHO ! Jag kan äta vilken fredag som helst jag är bara lycklig för att nått vill äta med mig !

Harne haj

happelihapp igen

ROAD TRIPPPP DÅÅÅÅ! TAGGARÅ!

Bara så där miljarder dagar kvar men men

dröm dött


happelihapp

Malin! Ska vi käka nu på fredag eller nästa fredag?! för då du skrev det var det en söndag så alltså om du säger nästa fredag blire fredag nu i veckan gför jag tolkar det osm en vecka framåt.


....

.......
.........


Fan vad jag är dum, borde skjutas utan problem för min tankeverksamhet. Skämms nu, insåg precis vad som vart felet.


JAG TÄNKTE



dröm dött

SadelN ! Myh ! Mita ! Linnea !

Ett meddelande till alla mina vänner. Chinabuffé nästa fredag !? Jag hungrar ihjäl på flottigtkäk.

Harne haj

På tal om inget

På tal om inget denna tröjja vill jag ha.



Harne haj

Fucking jävla geni

Fucking jävla genidrag. Bestämde mig för att det var dax på att vända tillbaka på dygnet, så nu sitter jag här kl 5 på morgonen och googlar runt på allt jag kan komma på. Allt jag kan tänka på nu är sex av nån jävla anledning, så googlade "hur lurar man bögar att ha sex med tjejer". Vet inte ens hur jag kom på ideen.

Medans vi är inne på ämnet (alltså sex inte bögar) så tänkte jag berätta en sak för dig Myh. Min rabbit är död.

En tjockis-kanin

SadelN kom på världens genidrag vi skulle hänga upp alla som gett upp i gardinstången så folk inte ska behöva fundera på om det är ett beroende eller om jag överdriver.


Haha nä vafan jag är inte normal nånstans. Nu blir det family guy, sen lovar jag att försöka och inte skriva förrens om 2 dar. Jag får alltid sånna genidrag när jag är dödstrött. Lovar i övermorrn när jag vaknar utvilad kommer jag inte förstå vad detta inlägg går ut på. Ännu mindre hur jag kom å tänka på kaniner.



Detta ska hålla mig vaken i NÅGRA timmar framöver

Och nu kommer ett sånt där aha-ögonblick. Anledning till att jag är vaken kl 5 på morgonen när jag ska vända på dygnet är för att imorrn (eller va man ska säga) vid klockan 11 på kvällen så ska jag sova. Alltså är jag vaken för att jag ska vara jätte trött då. Smart va !? Sen ska jag kliva upp klockan 6 dan därpå och gå till gymmet. Så var det löst, jag är inte lika dum som jag ser ut.
 
Hjärndött

Jag känner på mig att folk kommer ringa och håna mig i morgon efter att ha läst detta inlägg. Säger bara tack i förväg.

Aja ska fortsätta kämpa med att hålla mig vaken i x-antal timmar (do the math) till. Önska mig lycka till.
Harne haj

Dagen idag

Vaknade kl 5-6 nån gång och insåg att gymmet hade stängt. I och försäg var det ganska lugnt har segaste träningsvärken i vaden. Hur som haver, har inte alls gjort nått idag. Eller jo jag gick ut på en långpromenad runt kvarteret. Annars har jag bara vara allmänt trött och knappt gjort nått. Sovit fram till nu typ sen kl 8 så antar att man kan säga att jag nästan sovit i 24 timmar. Bra där.

Harne haj

SadelN säger

Vad gav du senast bort?
– Malin fick en klubbpinne för att kunna ha i fickan


Din sista måltid skulle bestå av?
– En portion gröt eftersom man kan bli fet annars...


Haha legendary



Ja bju på bilderna SadelN

Harne haj

Bio

Såg änglagård 3 på bio idag med farmor, var yngst i hela publiken som såg på filmen. Kändes lite stek kan jag lova! medelåldern var väll typ 50 + haha! Satan vad jag är grym som kan plocka fram såna guldstenar till filmer. Aja tänkte bara skryta lite


dröm dött

Japp jag taggar!

Första 100 är lagd i min sparburk nu! Vill ni veta hur jag lyckades skrammla ihop till den? Jooo istället för att köpa allt jag såg på bion så köpte jag bara en cola. Det hemskaste är man kan se film utan godis å popcorn!!!!!! :o Hur är världen skapt egentligen?! Vad kommer här näst? Inga bestick då man äter? Eller toapapper på toan?! :O Ryser vid bara tanken hur läskig världen är.


Japp ställningen är just nu 100 + för sadeln och 0 för världen.


Dröm dött!

SadelN taggar roadtripp

SadelN taggar roadtripp, jag taggar fylla. Måste bara påpeka att good charlotte är värdelösa men dom lyckades mot all förmodan.


Good Charlotte - Like its her birthday

~ So I might as well enjoy the ride.

She's so wasted,
Acting crazy,
Making a scene,
Like it's her birthday.
Drinking champagne,
Going insane,
Falling on me,
Like it's her birthday

Harne haj

road trip!

Yepp he är planer på att utforma en och göra den i sommar! Så awesome det vore om jag ska vara ärlig! :) Har redan gjort en burk där jag ska stoppa pengar i och inte rör! Kommer gå så där kanon bra tror jag -fniss aja hur som helst jag döpte burken till projekt x. Tror jag ska stoppa ner alla julklappspengar jag fick samt lite av nästa lön. Då bör jag ha 1/4 del av reskassan iallfal!! Taggarååååå! Blir att åka med emma å malin! plus en till som vi inte vet vem än! vi måste ha en audition där bara den bästa får joina! haha vore bara skoj att få sitta med glasögon och be alla sjunga och sen bah naaaa tror vi tar en låda med chips istället.
Lät bättre i mitt huvud
:( Sorry!




Dröm dött!


Jiddra inte med Zohan

Är med Emma och SadelN och äter chips. SadelN köper 2 påsar chips, en påse med chezzcruncherz, två olika dipper och massa dricka. Tänkte det var kul att veta.

Harne haj


Linnea säger

Frågade Linnea om hon ville komma förbi ikväll, men hon skulle vara med Sofia.

Linnea - Men tack för erbjudandet i alla fall.
Malin - Ja det hade juh varit kul om du kunde komma förbi, men du får va med Sofia ikväll så tar vi det nån annan gång. Du vet knarkarkvarten är alltid på g.
Linnea - haha jo jag vet ju som det händer fan alltid ngt där

Älskar att min lägenhet är mer spännande än jag är. I alla fall, åter till tvätten.

Knarkarkvarten the place to be. YEAH

Harne haj


SadelN säger

SadelN ringde.
SadelN - Emma kommer också ikväll ska fråga om vi kan fara till Maxi och köpa godis och sånt.
Malin - Jaha, jag håller på att sortera tvätt, men jag har inga pengar.
SadelN - Okej ska ringa och prata med henne... fan det skulle juh bli en överraskning att vi skulle köpa godis. Malin du får spela förvånad när vi kommer med godis.
Malin - Jag är så jävla förvirrad just nu så jag lär ha glömt bort det till dess ändå.

Har suttit och över på att spela förvånad i alla fall ett tag för säkerhets skull. Om ni undrar varför jag inleder ett samtal med att säga att jag gör i ordning för att tvätta så är det för att jag va galet stolt. I vanliga fall när jag har slut på rena kläder köper jag nya, men eftersom jag inte har pengar till det den här månaden så fick jag lova att tvätta. Det kändes som ett moget och ansvarsfullt beslut.
Harne haj

Statoil

Det kändes som att det var dags att uppdatera igen. Hemma i 5 sek till sen bär det av till statoil. Nykterist jävel då gick vi. HEee

Harne hgaj


less

Är sugen på pepparkakor, pizza, godis, chips, dipp och Marias hamburgare som finns på Max. Jag avlider. Lyckligast skulle jag bli om det var fredag och jag hittade lite pengar i frysen. KINABUFFÈ !

Ja jag är hungrig.

Harne haj

Slitet

Godmorgon världen, min hårddisk har gått sönder. Så jag har öppnat upp den och nu är i ett sånt dåligt skick att den inte alls går att laga. Nånsin, bra där Malin !

Vaknade nyligen och ligger och ser på Simpsons. Vart en impuls utgång kl 10 igår till Olles med Myh, hur kul som helst fick se hennes kompis band spela, fagra pojkar vill jag lova och så klart träffa Myh. Nu ska jag fixa kaffe och sen dra vidare. Måste börja öva inför alla festivaler som komma skall. Imorrn blir det SadelN som ska komma förbi och underhålla mig. Måste börja rena ur spritskåpet nån gång.

Har funderat på att göra nått vettigt av dagen, gick faktiskt och bokade tvättid till imorrn så när alla kläder försvunnit från golvet behöver jag knappt städa. Så kom fram till att det är lika bra att stanna kvar i sängen. Varje gång jag rest mig upp har jag rivit ut nått, det är jobbigt att vara lat.

Harne haj

malin

Jag bloggar mer än dig! Se vad jag gör med bloggen?! det blir en matblogg inte okej, tycker du ska blogga mera så jag inte får plats med mina idiotiska inlägg i bloggen ^^


dröm dött

Tjejmiddag

Håller på att spåna till idéer om mat till nästa tjejmiddag, är fasen pepp på att laga en till och sen avnjuta den med trevligt sällskap å vin. Har börjar gilla vin eller tanken av att jag gillar vin kittlar mera.

Förrätt:

Rätt blankt där än så länge om jag ska vara ärlig, men något enkelt tänkte jag. Typ pilgrimsmusslor vore inte fel, men känns lite fel med kalvstek som varmrätt. Eller en liten risotto med brieost som får smälta ner i. Jag älskar risotto, verkligen älskar risotto.

Varmrätt:

Potatissuffle med rödvinsås samt entrecote eller kanske en kalvstek? Eller bara en enkel råbiff? :) Dock måste nog mina gäster vara pepp på råttkött. Är super gott, men tror den väljs bort ^^

Efterrätt:

Tänkte mig typ chokladmouse ¨på hallonspegel med lite nötter typ, så kanske blir vittchokladmouse. Vore inte fel faktiskt. Eller så tänkte jag mig ett riktigt mörkt chokladmouse på någon kaka med hallonkompott till. Eller en sött hallonmouse med en syrligsås samt chokladparliner till, kan som inte bestämma mig :( Eller en chokladtarlette eller hur det nu stavas med björnbär. Har inte riktigt godtjänt mina efterrätter än...


haha! kan bara vänta tills mamma å pappa åker så jag får köra middagsbjudning igen. Malin har första tjing på en plats på den middagen, sofi och emma med bara för det är gänget från sist. Sen får vi nog lägga till någon till för jag är en mästare på att göra för mycket mat.


dröm dött


Recept till dig malin bara för jag ska få en ursäkt att skriva ut det

Tänker ge dig det där receptet på gratängen med pasta å kyckling har för mig att du snackade om för et ttag sen

Kyckling/pastagratäng

8-10 personer

4 kycklingfiler typ 900 gram eller går att ta en hel kyckling med och hacka upp i små bitar. Dock måste benen tas bort
450 gram pasta i valfri form
2 burkar tomater kanske 3
4 vitlöksklyftor
1 kartong fryst basilika
1 stor lök
2 mozzarella ostar kan vara av billig sort eftersom den bara ska va på toppen.
rödvins vinäger typ 1 tsk
salt
peppar
socker 1 msk
valfria grönsaker om man vill, la till den för nyttighetsfaktorn skulle stiga.
smör
400 gram spenat färsk eller fryst.
Tomatpure

1 hacka kyckligen och Stek kycklingen sen, ställ sedan åt sidan. Koka pastan i typ 5 minuter max så den inte blir slemmig, häll av vattnet och ställ åt sidan
2 Hacka lök å grönsaker. Smält 30 gram smör i en kastrull å stek löken i det hela, sen då den är mjuk släng i resterande grönsaker förutom spenaten. Släng ner pressad vitlök samt basilika. Slå på tomatpure sen svetta det lite och släng i dom två burkarna krossade tomater.
3 Smaka av med socker, rödvinsvinäger, salt och peppar. Socker kan uteslutas men blir ingen söt sås då, den förhöjer smaken på tomaterna därför jag har det i såsen.
4 Stek eventuell färsk spenat så vattnet försvinner, annars smöra en ungsform. Slå ner pastan och kycklingen och spenaten och blanda! Sen slår du på tomatsåsen så det blandas, släng på mozzarellan som du har skivat på toppen.
5 låt gå i ugnen typ 25-30 minuter eventuellt längre så osten får färg. Tempraturen ska vara 175 grader på ugnen.
6 ät!


dröm dött

Scones

Nu ska jag bara scones och fixa te.

Harne haj

Rawans

Är rå sugen på att äta currygrytan jag gjorde för någon dag sen, men frågan är om den egentligen var så god. Åt den mest bara för jag var hungrig. Juste fan måste åka utomlands å köpa curry, den i sverige klarar inte av mina krav. Lite synd för curry är rågott, speciellt med grönsaker. Har en ny idé om att laga en tomat/kanelgryta med lamm och äta typ bulgur eller något sånt till. Vore inte helt fel om jag ska vara ärlig.


dröm dött

idag

Haha idag så fick jag den geniala idéen med att ta en snowbord samt fästa ett koppel i den då malin aldrig dök upp för att hjälpa mig som vi hade kommit fram till på msn. Fast jag brukar ju alltid misstolka allt på msn så missade säkert något viktigt om att det inte var meningen att jag skulle få hjälp med att bära alla missbrukar flaskor :P Sagt och gjort, ställde en av 4 spritpåsar och lyckades dra den till malin. Så nu fick jag över alla utom en för den var för tung och jag hade verkligen inte tid att gå dubbla gånger. Tycker jag var rätt smart om jag ska vara ärlig.

aja glömde säga hej till dig malin, men var så jävla less bara :P Hej i efterskott? Kan man säga så?

På vägen till malin så skrattade jag för mig själv medans jag tänkte att jag var ute och drog mitt barskåp på en "pulka". Tänkte ta kort och mms:a till alla i min telefonlista men lät bli, tänkte skippa en av mina awesome idéer för en gångs skull.


dröm dött

tänkvärt

äter du vegetarisk köttfärssås?




HAHAH HAHHA HAHAH FINNS INTE KÖTTFÄRS I VEGETARISKSÅS! förstår att mamma å pappa vart fundersam då dom såg vad jag hade kokat ihop och då jag sa vad det var.
nej du nu ska jag handla


dröm dött

Skjut mig

Är sjukligt sugen på godis, kakor och annat sliskigt.

Harne haj

Bleh

Följ min blogg med bloglovin

rawans

h0h0 fick hela 8.33 kr i ränta för i år...
ibland känner jag mig rik.


dröm dött


Fitta på pinne









Mmmmmmm muuuumms. Ska lätt ha en massa hemma, bästa är att dom finns som mensbarnsfitta också. hoppas den smakar hallon


dröm dött

SadelN säger


Tuggar på en colanapp. Sen ser det ut som jag har choklad i mungipan trotts att det inte fanns choklad i påsen. Känns juh hyffsat.

Men detta inlägg skulle inte handla om mig som rubriken antyder, jag har bara ett stort ego. Det ska handla om SadelN. Hamnade i en vanligt smskrig med henne. SadelN säger att bloggar inte är världa att läsa om de inte innehåller bilder. Så i stället för att skriva ut konversationen i textform, kommer jag infoga ett foto. DEN DU SADELN ! En bild är en bild även om det är en bild på en text.


Precis sådär lagomt hjärndött som man kan förvänta sig av oss. Mest mig då.

Läs och gråt (översätt till engelska, att skriva på engelska är inte min starka sida så jag körde på den säkra sidan och skrev på svenska. Då kan jag i alla fall nästan stava.(Jävlar vilken lång parantes det vart)). Nu när jag läser det känns det ändå lite normal om man jämför med vad vi kan diskutera. HAaa.

Harne haj

haha jag är för bra för att vara sann

('.') !SadelN! ('.') säger:

tycker om att laga mat mer än att baka ^^ älskar att skämma bort någon med bra mat ^^ haha min framtida pojkvän lär rulla efter några veckor :/

Bp :) säger:

Haha det perfekta flickväns ämnet ;)

('.') !SadelN! ('.') säger:

haha jag hade varit perfekt om jag gillade att städa samt föda barn å sen älska dom efter -fniss



dröm dött!


Åt helvete

 Nu är godispåsen slut.. i alla fall det som är ätbart, nu är det bara jävla massa lakris, jag menar vem äter det ? Anledningen till att det finns lakris i godispåsen när jag inte äter det är för att godispåsen inte är min. Make sense nu va !? 
Snodde med mig den från nyårsfesten (tydligen?). Tyckte nog inte personen som köpte den förtjänade sötsaker efter att ha förstört kvällen. Så nu sitter jag och surar med lakrissmak i munnen. Det är juh faktiskt också godis och sötsuget har ingen lag... fast i Finland använs lakris som lakseringsmedel. Intressant fakta hö !?
 
Harne haj


Asiat malin




haha skål!


dröm dött

nyårsaftonen

Japp! I år vart nog första gången på länge den vart lyckad, eller riktigt lyckad vart den inte. Men men den var awesome tills typ nicke sabbade allt. Malin snackade om det tidigare så varför dra upp det igen?
Så vart hyffsat lyckad för tjejorna var awesome och middagen var awesome :)

Vi borde göra om det där med middagen och sen typ köra en soft krogrunda på det om det ens skulle behövas ^^ Tror en middag utan tjaffs samt lite vin till det skulle ge en toppen kväll ^^ Håller redan på att försöka komma på lite idéer till nästa middag :)

Det vi åt på nyår var:

Förrätt:
Räkrisotto med spenat och parmesan, vi drack lite vitt vin till det och det satte pricken över i:et.

Varmrätt:
Oxfile med hemma gjord bea samt hasselbackspottatis. Till  det drack vi ett rött vin som vi fick korka upp! :D Fick flaskan av sofi och tyckte det smakade gott :)

Efterrätt:
Brownieglasstårta med jordgubbssås samt lime/vaniljglass
Underbar tårta helt klart, till det drack vi vad vi hade kvar i glasen.


Är ju ingen riktig bloggare så därför har jag inga bilder på maträtterna :/ Men till nästa gång ska det finnas sallad till varmrätten i allfall saknade det lite. Samt ska det finnas bröd som vi inte glömmer att göra i ordning, Haha sen vore det lite lättsammare om inte svartpepparen tog slut precis mitt i matlagningen.


Champange till tolvslaget på tegsbron då vi såg fyrverkerierna riktigt bra grejor det dära. Slänger in en bild på allt från förra året.



Vårt första nyår ihop. Helt okej nyår. var nyårsaftonen till år 2008



nyåret efter det, rent av en jävla katastrof. Värsta nyåret någonsin faktiskt, kommer bli slårt att slå den kvälle. Firades med camilla som brände upp håret med plattången samt killen hon gillade som hade flickvän fast han berättade inte det. lite fnissfaktor på det. Snefylla å bråk vart det med, men vem orkar bry sig i sånt nu då allt är löst ^^ var nyårsaftonen som gav oss nya året 2009

Ska lägga upp bilder från 2010 också men hittar dom inte :/
Sen iår missade jag att ta kort ^^


dröm dött




Askalas humör

Suttit och sett på den här stora modellvisningen med massa översnygga tjejer som har vingar, känns som jag vet namnet men det är inte närvarandra i min mossiga hjärna för tillfället. Nu ser jag iaf på tjenare kungen på 5:an och mår allmänt bra. Hoppade tidigare omkring i min lilla lägenhet och "dansade" av mig överskottsenergin jag haft.

En tanke. Ska man inte bli lite nere som tjej när man ser alla dessa snygga tjejer gå och visa upp underkläder ? Jag kände mig inspirerad att ta tag i vikten. Taggad inför att leva på tomatsoppa resten av året och leva på gymmet. 


Så där ja, så skare se ut

Nu sitter mina vänner och funderar. Jag erkänner, nu sitter jag och trycker i min en godispåse. Så någon drastisk förändring bör man väl inte vänta sig detta året, vi spar det till nästa år helt enkelt. Tagga stranden 2012 dåe ! TAGGARÅ !

Harne haj

Årets nyårslöften

- Jag ska vara trevligare.

- Jag ska försöka att inte dömma folk.

Alltså ska jag försöka ändra hela min personlighet. Good luck höhö

Harne haj


Nyåret

Jag och SadelN har delat på några mindre lyckade nyår tillsamman. I år vart det ett väldigt lyckat nyår. SadelN bjöd på världens nyårs buffé. Vart spel och massa annat kul. Tyvär hade vi lite otur men en kille i sällskapet, men eftersom vi hade ett glatt gäng att umgås med så vart inte nyåret förstört. Att vi fick ett lyckat avslut på året hade helt och hållet men tjejerna att göra.

Idag for jag och Emma till SadelN och åt lite mer, sen har vi haft en fetdag med massa filmer. Bra början på året kan man lugnt konstatera.

Harne haj

RSS 2.0