Jag är kär.

Från felsms.com

Till: Mig själv
Sms: Allt bra med dig?
Svar: Jag frågade först. :) Jodå det är bara bra. Vad händer i kväll då?
Förklaring: Bakfull som fan skulle jag skicka till min polare som jag festade med i går. Jag skickade till mig själv och märkte inte det så jag svarade mig själv. När jag fick likadant svar igen så märkte jag att något var konstig. Jag var nog fortfarande full när jag höll på med mobilen. Jag somnade om. Jag har lagt in mitt nummer i telefonen för att själv komma ihåg det.
/Patric

NI NI NI

SadelN nu kan du int säga att jag aldrig uppdaterar, inte du heller Mita och inte du heller Myh. *stolt*
Everything I do på min blogg I do it for you flickor. HAAaa Satan så fyndigt!

Harne haj


Tivoli tivoli tivoli

Igår va jag på golfbanan på Draggen med Mita medans hon jobbade åt jag upp hennes middag (smörpopcorn), drack massa kaffe och lyssnade på radion. Efter ha suttit där mellan 30-60 min så kom Mita ut med en överraskning.


Jag vart 5 år på nytt.

Sen gick vi hem till Mitas "papsen" eftersom hon fått för sig att hon litade så pass på mig att jag fick gå lös med saxen och klippa pott/munk frilla på henne. Tog typ en timme. Nu har hon bokat in sig hos mig en gång i månaden för att underhålla frisyren. Drop in på "Malin klipper till" 24/7 Välkommen. HAaa 

Tog sista bussen hem, sen satt jag upp till 2 och pratade med SadelN och "Who am I". Han ska juh få en kexchoklad av mig. Så fick hans adress igår. Nu ska vi (jag och SadelN) dikta ihop ett brev, wish us luck. SadelN ville också spruta ner brevet så han vet hur vi luktar. Får se hur det blir med det.
Note: Parfym, för alla porrskadade där ute. 

Vaknade kl 5 och såg film. Nu gör jag mig redo för jobbet. Äter Cheezballz, mer redo kan jag inte bli. Nu ska jag leta reda på rena kläder. Ser dubbelt tror jag behöver mer än 3 timmars sömn.

Harne haj

Blötdjur

Varit ute i regnet nu i nån timme, blöt och kall. Nu ser jag på Criminal minds och mår fin fint.

Harne haj

SadelN

Ich är hemma från Göteborg, vi flög hem



Harne haj

.

Bianco ofc.





Så kan det gå.

Harne haj

Gym

Tagga beatch -11

Harne haj

RSS 2.0