Aldrig fullt påklädd

Nyss knackade Manne på dörren. Innan jag hann klä på mig helt var han inne, byxor och bh. Typiskt.

Harne haj

illa

Det förra inlägget som skrevs tidigare skulle jag kanske behöva förklara. Jag tänkte bara gå ut på en promenad, och SadelN und ich (och jag på tyska) kallar det tjockis-promenad. Orden blir roligare när man lägger ordet tjockis före... tillåt mig att demonstrera.

"Jag kommer, ska bara hämta mina tjockis-byxor. Sen kan vi gå på tjockis-promenaden för att förlora tjockis-frukosten. Bestående av tjockis-gröt"

Kanske lite långdraget exempel men låt gå, jag är juh trotts allt lätt hjärndöd.

Nu tappade jag tråden liten kände jag... aja, "jag tänkte bara gå ut på en promenad" men som alla vet är jag lätt distraherad och kom på att jag skulle skriva ut det på bloggen, så glömde att jag skulle gå ut och satte mig för att skriva om det i stället. När jag börjat skriva insåg jag hur tråkigt det var att skriva "Nu blire promenad. Harne haj". Så skrev tjockis-promenad och då började jag tänka på att man kan bli tjock av för mycke chips. Sen vart jag nostalgisk och tänka på alla mina trippar till Statoil för att köpa just chips och dipp, därifrån spann jag vidare utan att kunna hejdas. Så resultatet blev ett konstigt inlägg om beachen 2001, kvinnans mystik och hur jag inte förstår mig på tjejer (inte ens mig själv ibland) och då är jag juh mot alla odds just en flickan. Eller jag föddes till en flicka, och nu är jag en kvinna.

SER NI. Spårade igen kan inte sluta. Kan inte komma fram till poängen. Måste lära mig att lägga av innan jag gör mig dummare än jag ser ut. Det är svårt men jag lyckas.

Harne haj 

Malin goes tjockis-promenad

Nu äre dax för en tjockis-promenad... typ fram och tillbaka till Statoil och köpa chips och dipp eller nått. Detta eftersom jag kommit på att det är nu beach 2011 har början. "Det är bara döda fiskar som följer strömen" Jag ska tjocka upp mig under sommaren och träna ner mig under vintern. Så att killar som raggar på mig när man har på sig 20 lager kläder (för att slippa Norrlandskylan) blir glatt överraskade när jag skalar av mig 15 kilo (i kläder menar jag då) och under har en presentabel kropp.

Jag menar när man är på stranden lämnar man knappt nått till fantasin. Hur kul äre att vara snygg då ? Vid sånna tillfällen (snygg kropp och i bikini) äre inge roligt att killar raggar på en, man vill juh vara ett mysterium som tjej. (alla tjejer är svåra att förstå sig på, det kallar jag mysterium) Stöter killar på en med tjockisvinterkläder så är det juh ett mysterium i sig (undrar-hur-hon-ser-ut-under-vinterkläderna mysterium). Så då skulle i alla fall jag känna att jag lyckats med en del i alla fall i konsten att vara kvinnlig (svår att förstå sig på... underfär som detta inlägg då höhö.)

Harne haj

Ni kan kalla mig knarkar-Malin

Ska hjälpa Veronika att flytta in i nya lägenheten idag. Så ska tänkte äta en portion gröt för att få massa energi så jag kan bära massa tunga grejjer idag höhö. Hur som helst var med Mita på Ica Kvantum för nån vecka sen och skulle köpa bär att ha i gröten (ja jag har insett att gröt är tråkigt att äta utan tillbehör... ett steg i rätt riktning så att säga). Hon sa då att jag måste välja en kartong med bär som innehöll Gojibär för detta var då asnyttiga. Medans gröten gjordes i ordning vart jag nyfiken och googla upp bären (Google is my friend) Eftersom jag finner hälsa intressant (säger bruden som bor i en ungkarlslya med dammråttor upp till knäna !?) och hittar denna punktlista på vad det sägs att Gojibären är bra för.

I Asien talar man om att konsumtion av gojibär kan göra att man:

  • Blir starkare och får mer energi
  • Blir mer motståndkraftig mot bakterier, svamp och virus
  • Ser yngre ut och känner sig yngre
  • Får bättre syn
  • Blir bättre i sängen
  • Sover bättre
  • Ökar sin produktion av vita och röda blodkroppar
  • Stressar mindre
  • Minskar sin oro
  • Får starkare hjärta
  • Sänker sitt blodtryck
  • Sänker sitt kolesterolvärde
  • Förbättrar sin blodcirkulation
Det jag uppfattade från denna lista är. "Blir bättre i sängen", så nu blire till å knarka Gojibär.

Harne haj

Hjärndvala ?

Står i duschen och sneglar på min blånagel, samtidigt muttrar jag dumma Sej. Efter detta uttlåtande börjar en melodi spelas i mitt huvud.

"Sej you Sej me Sej it together that's the way it should be."
Hinner gå några varv med denna nykomposerade refräng innan jag inser hur mycket dum dum expanderat. Bestämmer mig för att sluta spela låten i huvet och fortsätta med duschandet.

Harne haj

På språng

Äter tjockis-gröt (ni vet som kåt-gröten fast för tjockisar) ska dra på gymmet nu, sen duscha sen jobba sen film med Emma och SadelN. Myh och Linnea vill ni också komma ? Blir Supernatural och Linnea, Clown avsnittet ska vi inte råka starta... lovar. Serie hemma hos mig så ni vet, lär skicka ett sms senare också eftersom jag vet att man sällan läser bloggen och jag kommer ändå inte orka logga i när och kolla svaren.

Harne haj


RSS 2.0