newsflash I'm miss nobody

Morsdag är i för sig en bra bit bort men gick på stan idag, hittade en tavla som jag tänkte morsan kunde sätt upp i de nyrenoverade köket som strax är klar.
 
Ska bila till Piteå och hämta hem ett kylskåp åt henne nästa vecka. Men först blir det en sväng till barndomshemmet över dagen för att montera ihop de nya köksskåpen och eventuellt lägga golv om det nu har hunnit anlända.
 
Blir även att fara förbi sjukhuset och donera lite blod. Dra några ordentliga gympass för att fortsätta denna grymma start på veckan och fixa matlådor då jag jobbar 6 dagar till veckan. En fördel är pengarna man sparar då man sitter på jobbet. 
 
Harne haj 
 

Fredag

Uppe med tuppen, tvättat, skjutsat filmteamet till SVT. Nu frukost bestående av mackor och kaffe. 
Väntar nu på sista tvätten och sen blir det gym på det. 
 
Pojken kommer förbi vid 2 tiden och sen blir de mys för hela slanten och eventuellt en tjockispromenad eller kanske en jogging tur frammåt eftermiddagen. 
 
Harne haj 
 

tjockis promenad

10 minuter innan jag skulle sluta kom frågan om jag kunde fixa en sak innan jag skulle sluta. 
Nema problema svara jag.
Väl hemma i sängen framför Futurama och den efterlängtade sömnen får jag ett sms "tack för att du fixade..".
Jahapp mitt minne svek mig igen så blev att lämna den gudomligt varma sängen för att ta en tjockispromenad fram och tillbaka till jobbet. Men klagar väl inte en extra promenad behövde jag. Stannade kvar ett tag till och tog en kvälls cigg och nu äntligen så får jag krypa i säng och sova inför morgondagen då jag börjar min lediga vecka.
 
Kan tillägga att det var ett tag sen min säng fick så mycke kärlek från mig.
 
Harne haj 
 

jävla

Sitt på jobbet och Mattias knäpper en bild bara för att träna på att fota. Utbrister sedan "jävlar vilka biceps du har" och visar mig bilden. Tydligen har träningen gett resultat.
 
Harne haj 
 

Söndag

Med familjen i Sorsele på skoterturer och påskbord, sitter jag på jobbet och taggar inför Bingo Lotto ikväll. Har bestämt att högsta kontantvinsten ska det bli, har ett minne av att kunden alltid har rätt såå, ikväll blir jag rich bitch. 
 
Harne haj 
 

Kalorier på lördag är inga kalorier

 
Grädde med kladdkaka, cuz Im fat.
 
.
 
Att vara fet har sina fördelar, jag kan äta vad jag vill utan att folk funderar på om jag har bulimi.
Sen att kläderna inte passar är en annan femma, blir att köpa ny garderob till sommaren bara. Alltid kul med nya kläder ! 
 
Harne haj 

Vardagslyx..

.. är att få frukost på sängen av pojken, matlådor levererade av morsan och komma hem till en städad lägenhet.
 
Harne haj 
 

Pite/Lule/Boden

Landa i Piteå kl 04 söndag morgon. Möts upp av en pojke som lagat Lasagne klätt upp sig och tänt ljus och dukat fint. 
I måndags var jag till Boden och träffade min förra plastsyster och hennes pojkvän.
Idag bär det iväg till Luleå och ska kolla in Amies (förra plastsyrran) lägenhet i Luleå och kolla in Reprisen med pojken. 
 
Nu efter frukost på sängen blir de att gå till bilen har massa saker som ska göras idag.
Harne haj 
 
 

frukostbuffe

På Skandic plaza med syster och pojken 
 
Harne haj 

Däckbyte

Visade sig att en gammal kamrat från högstadiet jobbar där, Krister. När folk knappt känner igen en inser man att de var ett tag sen man sågs.

Harne haj 
 

Den glömda bloggen

Haha som alltid har inget spännande hänt på senaste tiden.
Pojken kommer förbi imorgon, även syster kommer i vanlig visa och utnyttjar hjärterum för att kunna ta ut sin sovmorgon.
 
Träffat Birger och hela familjen även då mormor på lunch på REX. Tagit mig i ett par byxor i str 28, (rotar febrilt bland de ensamma hjärnceller som lyckats hålla sig kvar) sett Hardcore Superstar, bråkat med Klara, gött upp FläskDoris och fällt en välbehövd tår och ett antal svordomar för allt skit som samlats i Knarkarkvarten genom åren.
 
Fast jo ! Något intressant har hänt *dramatiskpaus* äntligen äntligen fått vara med och lyssnat på en som överlevt förintelsen. Oj oj de börjar va ett tag sen men är så glad för tipset.
 
Nu taggas de inför Get away med JO-el. Vad jag längtar till att få ta igen förlorad tid (kan de vara 2 år sen vi hittade på nått?). 
Metallica, en barndomskompis examen i Uppsala (stolt som tuppen), pojkens överraskning till födelsedagen, Ullared Ikea och massa massa roligt som kommer hända till sommaren. 
 
Gudmor Malin sponsrade även en kollikvagga till lilla Eliaz. 
 
Det glamorösa livet hos en nobody upphör aldrig att överraska. Hur lyckas man göra så lite på så lång tid ? Haa 
 
Harne haj 
 

RSS 2.0